Ratings based on 106 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
90% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.5 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Edmonton, AB

Interesting place with great character

Posted Mar 13, 2016
Pros: It is a rambling property that has been added onto over the years. Great character, and gardens with some very private sitting areas.
Location: In the heart of wine country.
Stayed two nights prior to joining a wine tour near Stellenbosch, and we wanted to unwind after flying in from Canada. Very quiet, with wonderful views.
5 out of 5
by A verified traveler from M

Ein Juwel in der Weinregion

Posted Feb 9, 2016
Pros: Lage in den Weinbergen und tolles Restaurant
Location: In der Nähe von Stellenbosch. Ein Auto ist zu empfehlen
Diese kleine Hotel in der Weinregion ist ein verstecktes Juwel. Die Küche ist ein Traum und die Zimmer sind toll eingerichtet. Ein Haus mit viel Charakter und tollen Angestellten.
4 out of 5
by David

This traveler left a rating score only Posted Feb 3, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Sten from Sverige

Lyxliv i Stellenbosch

Posted Jan 25, 2016 on Hotels
Fantaskiskt litet hotell i kanten av Stellenbosch med bra meny och fantastik vinlista. Ett givet val om man vill bo bekvämt med bra service och god mat men ändå närhet till byn. Lyxigt utan att vara överdådigt verkligen sydafrika som det skall vara.
4 out of 5
by A verified traveler

Wunderschöne Aussicht, aber teilweise "abgelockt"

Posted Jan 23, 2016
Es hat uns in diesem Hotel, welches einen englischen Charme der 50 er Jahre hat, gut gefallen. Leider wR Sauberkeit des aussengebäudes (Fenster von außen schmutzig, voller Spinnweben und toten Tieren) nicht so gut, auch die liegen am Pool waren teilweise mit vogelkot versehen. Kleinigkeiten eigentlich, für die das Personal aber offensichtlich kein Auge hat. Das Perdonal ansich war sehr freundlich. Frühstück gut und ausreichend. Leider waren bei unserem Abendessen unsere Steaks - trotz Bestellung medium rare - mehr als well done. Wir fanden das in Antracht der schönen Aussicht und des Preises verzeihbar.
2 out of 5
by Christian from Hellerup

Ikke værd at besøge igen.

Posted Jan 20, 2016 on Hotels
Vi havde bestilt værelse med privat pool, dog værelset var lækkert, så var poolen beskidt og der lå 2 håndklæder i den. Området omkring var ikke vedligeholdt og det så forladt ud. Vi insisterede på et nyt værelse med de samme faciliteter. Dette var ikke muligt. Da vi flyttede værelse var det nye uden WiFi og en meget utæt dør. Personalet var venlig dog var der ingen der tog ansvar og da vi skulle tjekke ud, blev vi opkrævet fuld pris. Først da jeg ikke ville betale fuld pris for en dårlig oplevelse, blev der taget stilling til frustration! Det havde sendt et bedre signal hvis hotellet havde været mere proaktivt for at imødekomme min utilfredshed! Det er desværre super ærgerligt, da hotellet har rigtig meget potentiale men det er bare ikke lykkes dem at fuldføre. I restauranten blev vi mødt med smil og god mad. Alt i alt så vil vi ikke anbefale hotellet og kommer ikke igen.
5 out of 5
by Michael

Bra service och boende

Posted Jan 16, 2016 on Hotels
Mycket trevlig vistelse på Devon Valley hotell. Servicegraden var hög och standarden på rummen var också bra. Hotellet ligger i en område med många vingårdar, även promenad i området är trevligt. De har en utomhuspool som ligger bra till för avslappning i ett trevligt landskap. Personaltätheten är hög och servicenivån mycket bra.
3 out of 5
by A verified traveler

Enroute to the airport

Posted Jan 8, 2016 on Hotels
Staff were very helpful but the hotel and facilities were a tired.
5 out of 5
by Carin from Åkersberga

Vackert och trevligt

Posted Jan 7, 2016 on Hotels
Vackert och trevligt med bra läge. Vi fick 2 rum med dörrar mellan oss som gjorde det enkelt att umgås med våra ungdomar. Fantastisk uteplats och mycket trevlig service, allt fungerade perfekt.
5 out of 5
by A verified traveler from ヨハネスブルグ

Posted Jan 6, 2016
スタッフの対応がとてもよかったです。 高台からの眺めもよく、ワインも美味しいです。 部屋は清潔感があり、広かったです。