Ratings based on 8 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
5.0 out of 5
100% of guests recommend
5.0 Room cleanliness
5.0 Service & staff
5.0 Room comfort
5.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from München

Tolles Boutique Winery Hotel

Posted Nov 15, 2016
Location: Wine-Tasting, Mountainbike, Entspannen, Golfen
Wunderbare Zimmer, viele complimentaries, nettes Personal, tolle ruhige Lage
5 out of 5
by A verified traveler from Miami Beach

Amazing hotel.

Posted Feb 9, 2016
Amazing hotel, in a very beautiful, peaceful area. Everything was perfect. Hotel itself it's unbelievable stunning, hotel staff was very friendly and professional. Angelo and Tina were the perfect host, and made each guest feel very special and very welcome. It's one of the best hotels I've stayed around the world. Excellent
5 out of 5
by Ali from Stockholm

Magiskt countryhouse med utmärkt service!

Posted Jan 17, 2016 on Hotels
Det här var det bästa stället vi någonsin bott på. Vi reser en hel del och har bott på många hotell av varierande klass. Vi säger bara WOW, för det är precis vad allt med detta underbara ställe är! Under våra 16 dagar i Sydafrika var detta höjdpunkten och vi kommer garanterat att åka tillbaka hit. Ligger lite avsides, men tack vare deras goda kök så gör det inget och man stannar gärna kvar för lunch och middag. Vill ni göra utflykter till vingårdar rekommenderar jag att boka något närmare Stellenbosch och franschoeck för att spara detta till de nätter/dagar ni bara vill koppla av i en fantastisk miljö!!!
5 out of 5
by Mark from Hellerup

Alle burde have lov at opleve stedet..........

Posted Dec 12, 2015 on Hotels
Fantastik sted, smukke og rolige omgivelser. Værtsparret forstå at "hygge" om deres gæster. Alt som vi kunne ønske os.
5 out of 5
by Erik from Dubai

Best stay

Posted Dec 12, 2015 on Hotels
Grand Dedale was the best stay of the year for me and my wife, a true gem tucked away near Wellington, South Africa
5 out of 5
by A verified traveler

Besser geht's nicht

Posted Nov 30, 2015 on Hotels
Besser geht's nicht
5 out of 5
by Maria from Midrand, South Africa

The best in Wellington.

Posted Jun 19, 2015 on Hotels
Really great stay.
5 out of 5
by A verified traveler

Ett en pärla mitt i vinlandskapet

Posted Dec 17, 2014 on Hotels
Utanför staden Wellington, långt in i vinlandskapet ligger det här fantastiska hotell. Hit åker man om man vill ha avskildhet, närhet till naturen och möjlighet att koppla av. Detta fick vi verkligen under de två nätter vi stannade här. Angelo som driver hotellet med sin fru gjorde allt för att vi skulle få en fantastisk vistelse och gav oss all den service man kan förvänta sig plus lite till! Rummet var fantastiskt inrett, allt var rent och fräscht. Frukosten vi fick var av mycket hög kvalitet. Vi åt även middag på hotellet som var jättebra, det enda som jag skulle tillägga där är att efterrätten var för söt för min smak. Vi avslutade vår tio dagar långa semester på Grand Dédale och jag kommer definitivt att återvända när tillfälle ges!