Ratings based on 14 Verified Reviews

4.6 out of 5
100% of guests recommend
4.9 Room cleanliness
4.8 Service & staff
4.6 Room comfort
4.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from Panama

Extraordinario

Posted Oct 4, 2016
Pros: Ubicación, limpieza y sencillez, pero a la vez buen gusto.
Cons: Nada, relación precio valor, exacta.
Location: Caza de Trufas, Comer como dioses. Visitar Vinedos
Francesco una pieza clave para nuestra estancia, sus recomendaciones nos ayudaron para ir de pueblo en pueblo como locales, llegando a los mejores restaurantes y conociendo los mejores sitios. Sin duda el hotel tiene todo para ofrecer, pero creo que este joven le dio el toque maestro a nuestra estadía. Sin duda regresaría y puedo recomendar este hotel a otras personas.
5 out of 5
by A verified traveler

Great Hotel in a wonderful food and wine region

Posted Aug 11, 2015 on Hotels
great hotel and staff in one of the best areas for wine and food in Italy. Loved the pool with a nice view of the wineyards surrounding the village approx 200m from the hotel.
4 out of 5
by Morten from Rødovre

Dejligt lille hotel i et meget smukt område

Posted Jul 30, 2015 on Hotels
Dejlig uge i Pimonte. Meget dejligt lille hotel. Med hyggelig stemning og især en stor ros til Francesco i receptionen, der altid yder en fantastisk service.
4 out of 5
by A verified traveler

Hermoso hotel

Posted Jul 27, 2015 on Hotels
Increíble lugar
4 out of 5
by Anna K.L. from Denmark

Dyrt men nydeligt. Lidt langt væk fra centrum

Posted Jul 15, 2015 on Hotels
Dejlig morgenmad. Rent og pænt hotel. Vi havde fået booket til 2 i stedet for 3. Fik en ekstra regning på 2200kr for 4 overnatninger i samme værelse. Hvis det var booket på forhånd var prisen 1500kr. Surt. Parkering i deres kælder 29€ pr nat. Husk at booke med wifi og morgenmad, ellers koster det 15€ pr pers. for morgenmad. Benyttelse af swimmingpool koster 15€ + køb af badehætter.Ligger i yderkanten af Milano. Business hotel, ikke imponerende prisen taget i betragtning .
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 3, 2015 on Hotels
5 out of 5
by Lene from Viborg

Dejligt hotel i en lille by med stor natur.

Posted Apr 29, 2015 on Hotels
Et dejligt hotel, som vi havde læst om i avisen. Vi ville ikke have fundet det selv - men virkelig en lille perle. Dejligt personale og stort, rent og veludstyret værelse. Hotellet er beliggende i en lille by, meget autentisk med en restaurant, en bar og en lille købmand. Mulighed for vandreture i vinmarkerne, der omkranser byen, samt mountainbike ruter. Vi vil helt sikkert komme der igen og denne gang have mere end en overnatning.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 5, 2014 on Hotels
5 out of 5
by Felix from Cham

Ruheort in Hügeln des Piemonts

Posted Oct 12, 2014 on Hotels
Wir haben die Tage in Castiglione Tinella sehr genossen. Wir sehr freundlich und hilfsbereit empfangen. Das Zimmer zu den Lauben im ersten Stock war gräumig und sehr sauber. Zusammen mit dem tollen, abwechslungsreichen Frühstück und dem Pool in den Rebbergen ein rundum gelungener Urlaub. Vielen Dank auch für die guten Empfehlungen und Geheimtipps für das Nachtessen in der Umgebung!
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 27, 2014 on Hotels