Ratings based on 15 Verified Reviews

3.0 out of 5
47% of guests recommend
2.9 Room cleanliness
2.7 Service & staff
3.0 Room comfort
2.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
2 out of 5
by A verified traveler from London

Could be such a fantastic place !!!

Posted Jun 4, 2008
The owners are lovely people but some improvements need to be done to offer better service: clean bathroom and kitchen ... and fridge. Bulbs should be working, hob as well ... The place is spacious and the swimming pool fantastic. It would be so lovely with a bit more care.
2 out of 5
by A verified traveler from London, UK

Nothing Special

Posted Apr 23, 2008
Me and my family stayed in the Viila for 2 weeks. The location of the Villa was very good. It's a shame that the owners do not seem to be too bothered about the maintenance and up-keep of the place because it could be really stunning. The facilities; oven, washing machine, pots and pans, plates, cutlery, and more importantly, the beds!! were obviously of 'economy' standards. Our 'suite' was never cleaned and even our towels were never changed in the 2 weeks we were there. Of course you could do your own laundry but we found that they don't dry in 24 hours so you couldn't wash your towels. The owners were pleasant though but I think they could do better business if they tried a bit harder.
2 out of 5
by A verified traveler

Volledig anders dan wordt aangeprezen

Posted Aug 14, 2015
Pros: Het zwembad op het parkje was wel oké. Maar pas op voor de duikplank! Het duurt niet lang voordat deze volledig afbreekt met alle gevolgen van dien.
Location: De omgeving is vies, gevaarlijk en niet gezellig. Het tegenovergestelde van wat je verwacht bij een zonvakantie.
We werden vanwege een 'technisch probleem' in een ander appartement ondergebracht, bijna 200 meter verderop, langs een zeer drukke weg zònder voetpad. Het 'technische probleem' bleek een dubbele boeking te zijn....... Ons werd verteld dat het appartement een privé opgang naar het strand zou hebben, dit bleek een van sloop hout gebouwde steiger met een trappetje de zee in, tussen rotsblokken van 3x3 meter. Absoluut geen plek voor onze kinderen om te zwemmen. Het alternatief was elke dag naar het zwembad op het parkje te lopen, langs de zeer drukke en gevaarlijke weg, zonder voetpad. De staat van onderhoud was erg slecht, de douche was smerig en de airco werkte niet voldoende. Al met al heeft dit verblijf zeker niet bijgedragen aan een mooie vakantie herinnering. Absoluut géén aanrader!!!!!
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from BY

Sehr ruhig, toller Garten,nicht weit von der Stadt

Posted Feb 8, 2015
Perfekt für Touristen, die gern mehr als nur ein Hotelzimmer wollen, in villa delle Palme genießt man die ruhe des typischen sizilianischen Gartens und meer und Stadt liegen nur einigen Minuten weit weg. Wurde
2 out of 5
by A verified traveler

leuk appartement maar slecht onderhouden

Posted Aug 30, 2014
Pros: leuk en lekker zwembad
Cons: onderhouden, schoonmaken. Eigenaars laten inzien dat wij gasten zijn en service gericht worden
het complex is leuk maar slecht onderhouden, schimmel in de badkamer, niet schoon en een zeer slechte service van eigenaars. Eerst in een heel oud en slecht appartement gestopt (dit deden ze met iedereen) en daarna bijbetaald om in een gerenoveerd appartement te komen. De gerenoveerde appartementen liggen veel beter en rustiger maar zijn ook slecht onderhouden en vies. Eigenaars doen niets om het je naar de zin te maken, vinden je maar lastig. Na een feest (van eigenaars) bij het zwembad was het de volgende dag ronduit vies en niet opgeruimd. Daar deden ze niets aan want het was een feestdag dus misschien morgen werd het schoongemaakt. Kinderbad was te smerig om in te zwemmen. Centrum en strand alleen te doen met auto.
2 out of 5
by A verified traveler

Bed and Breakfast Villa delle Palme - Aci Trezza

Posted Sep 1, 2013
Pros: Bella piscina e giochi a disposizione (ping-pong, calcetto)
Cons: Migliore informazione sul sito, precisare che la colazione non è fornita ma è solo un affittacamere
Location: Brutta posizione lungo la strada statale, vicino al mare ma in quel tratto ha molti scogli ed è poco fruibile. Buona posizione per effettuare gite.
Tramite expedia ho acquistato un pacchetto che prevedeva: appartamento standard, parcheggio gratuito e colazione a buffet. Giunti a destinazione abbiamo scoperto che la colazione a buffet non esisteva ne era mai stata fatta (aggiornate il vostro sito) inoltre siamo stati collocati in un appartamento che si trovava in una dependance a circa 300m dal corpo principale della struttura; per raggiungere la piscina si doveva percorrere questa distanza, di per sé non eccessiva, lungo la trafficatissima statale 114 priva di marciapiede. La dependance era collocata proprio su questa statale ed era estremamente rumorosa anche di notte, non era possibile stare con le finestre aperte, per cui abbiamo dormito con le finestre chiuse e cercato di mitigare il caldo tenendo sempre attive le ventole da soffitto.
3 out of 5
by A verified traveler

descritif mensongé

Posted Jul 27, 2013
Pros: la piscine
Cons: les chambres
Location: bien pour visiter les alantours de l etna
Les photos ne corresponde pas du tout au chambre ,il s agit en fait du domicile du proprietaire.......
3 out of 5
by A verified traveler from MILANO

-----

Posted May 28, 2010
Camere con arredamento fatiscente e poco pulite. Prima colazione negativa sia come qualità, sia come servizio
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from Caselle Torinese

Villa Palme Aci Trezza

Posted Apr 10, 2010
Pulizia dei locali migliorabile
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Roma

Lo consiglio e spero di tornarci

Posted Oct 7, 2009
Ottima soluzione! Lo consiglio sia alle coppie e alle famiglie in vacanza e sia a chi viene per lavoro.Piacevolissimo soggiorno. Il posto è incantevole, un'oasi di verde,tranquillo, immerso in un parco e a pochi metri dal mare e in una posizione ideale per Catania (di fronte fermata bus)e per visitare da Taormina a Siracusa all'Etna. Parcheggio privato, ambienti confortevoli. Una zona piscina incantevole, degna di un 5 stelle immersa in un parco. Gestione poco più che familiare. A pochi metri c'è un ristorante, una pizzera e una trattoria.