Ratings based on 11 Verified Reviews

2.3 out of 5
60% of guests recommend
3.0 Room cleanliness
2.7 Service & staff
2.7 Room comfort
2.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Basic but bearable

Posted May 20, 2017
Pros: Free Parking available on-site. Easily walkable to town centre.
Cons: Maintenance of building and grounds. Wall fixture to allow one to take a shower and not have to hold the shower head.
I was unable to get the room paid for but allowance was made. Reception was friendly and helpful. Room was very basic but clean. Breakfast was scant with not even water provided (and definitely no juice). The hotel seems to be run on a 'shoe string'. Sadly the grounds, which one has to walk through, are disorganised and overgrown with weeds.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 11, 2015 on Hotels
1 out of 5
by A verified traveler from 東京

最悪

Posted Oct 6, 2017
朝も昼も夜も入口に鍵が掛かっていて入れないし、スタッフも居ないからどうにもしようがない。 他の客が入る時に事情を説明して敷地内に入ったが、誰も居ないので、物音がするキッチンの窓を叩き続けたらやっと人が出てきて、携帯で電話を繋いでもらったら、「お金が払われてないから予約は破棄された」と言われた。 事前の電話は必要無いとエクスペディアからの通知には書かれてるし、支払い方法もこちらで選択した訳では無く、最初から現地での支払いと書かれていたのて、こちらに落ち度は全く無い。 結局その場で支払って泊まれたが、意味が分からない。 部屋も屋根裏部屋みたいな所で、天井の殆どが斜めになっている為、何度も頭をぶつけた。
1 out of 5
by A verified traveler

Schmutziges, altes Hotel

Posted May 21, 2017
Pros: Lage in der Stadt
Hotel liegt zwar sehr zentral, aber das ist der einzige Vorteil. Check-in war am Spätnachmittag, eines der Zimmer war nicht vorbreitet, vom Vorgänger noch beschmutzt und wir bekamen trotzdem dem Schlüssel. Zimmer sind alt, verschmutzt und Bad mit Rost- und Stockflecken, Wasserschäden an den Wänden. Frühstück ist spärlich und schlechte Qualität. Besteck, etc. schmutzig. Sehr uneinladendes Hotel bei doch hohem Übernachtungspreis.
2 out of 5
by Ivana

Nespokojenost s chováním pana recepčního

Posted Dec 29, 2016 on Hotels
Byl to náš třetí pobyt v tomto hotelu. Hotel je zařízen skromněji, ale je pohodlný a čistý, cena v lokalitě ujde. Nejsme příliš nároční, ale na pokojích by mohl být kvalitnější toaletní papír, abychom si nemuseli vozit svůj, ale to se taky dá. Zvládli jsme i ,,amputované" víko WC desky, které bylo opřené vedle toalety. Ale nedali jsme snídaně. Dříve byl vždy trochu výběr. Pan recepční byl ale tentokrát velmi nevstřícný a neochotný. Na připomínky ,,odfrkl" slovy, že se jedná o kontinentální snídani, tak je to tak, jak je. Kontinentální snídaně čítala talíř se dvěma druhy salámu (měkčí salám byl druhý den cítit, takže byl nepoživatelný), oschlé staré pečivo (pan recepční mi sdělil, že přece kvůli nám nepůjde do obchodu- pozn. otevřená večerka s čerstvým pečivem je cca 5 metrů vedle hotelu), oschlé malé rajče rozkrojené na 4 díly a ovadlá paprika. Na mé poznámky jen zvedl oči od hry v mobiliu a řekl: ,,Co já mám dělat?". Tak třeba zajít 5 metrů vedle hotelu a zajistit aspoň čerstvé pečivo, na které by se hodily mazací sýry na pultu nebo marmeláda z misky. Vše by se dalo zvládnout při troše ochoty. Chápu, že když jsme v hotelu samotní hosté, popř. jen ještě jeden další pár, tak není otevřená restaurace, nefunguje kuchyň a není zde ostatní personál. Pochopím i studenou snídani bez ovoce nebo nějaké buchty, pochopím i silně vodou ředěný jablečný džus, káva a čaj může být dostačující, ale k tomu chci pouze slušné chování personálu, který mi zajistí potraviny aspoň trochu čerstvé.
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 4, 2015 on Hotels
1 out of 5
by ㅡㅡ from Seoul

최고의 위치, 최저의 서비스

Posted Aug 30, 2015 on Hotels
처음 갔을때 예약이 확인도 되지않았습니다. 방에는 지난 번 사람이 버린 일회용 샴푸 껍데기와 먹다 남긴 오이피클, 토마토가 남아있었습니다. 샤워실 수채구멍에도 머리카락이 한가득 있었습니다. TV는 작고 리모콘은 작동되지 않았습니다. 조식도 아직 시간이 30분 이상 남았을 때 갔는데 포크와 그릇이 부족했고 음식도 대부분 없어진 후 였습니다. 이 호텔의 유일한 장점을 꼽는다면 역과 버스정류장과 가까운 위치 뿐인 듯 합니다
2 out of 5
by Jakob

This traveler left a rating score only Posted Jul 29, 2015 on Hotels
3 out of 5
by franz from wien

die lage des hotels ist optimal

Posted Jun 10, 2015 on Hotels
wenn man mit bahn anreist und die stadt besichtigen will ist die lage des hotels optimal. die lage ist in einer ruhiglage am abend fast kein autoverkehr. das hotel dürfte neu restauriert sein. das zimmer ist klein und wenn man zu 3 in diesem zimmer ist bekommt man platzangst. die bilder im internet entsprach nicht dem zimmer dass ich bekommen habe. das frühstück entspricht nicht mehr den ansptüchen der heutigen zeit. ich finde, dass der zimmerpreis im vergleich zu österreich zu hoch ist
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted May 31, 2015
Good location near bus and train station. Nice staff.