Ratings based on 20 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.4 Service & staff
3.7 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Jan Ove Augustus from Nordstrand i Oslo

Meget fornøyd igjen !

Posted May 28, 2016 on Hotels
Vi var i Platanias som par i en uke. Har vært der før , og oppholdet svarte til forventningene. Sonio Hotel er et familiedrevet hotell , og har et servicenivå som tilfredsstiller til de grader. Rent, ordentlig og god informasjon. 120 meter til stranden. Gode muligheter til fotturer innover i landet , med appelsinlunder, olivenplantasjer mm. Sonio Beach Apartments og Sonio Beach Restaurant drives av ekteparet Smirlakis , og disse fortjener den største honnør for sitt arbeide med at gjestene skal trives. Alt i alt - over all forventning.
Comment from Hotel Management
by General Manager, Hotel Management
Kära Jan Ove, Vad underbart att ni trivs hos oss! Vi tackar för det och ser fram emot att se er hos oss igen. Jag önskar er en riktigt fin sen sommar! Vänliga hälsningar, Sofia Manager
3 out of 5
by A verified traveler

posto dell hotel vicino al mare

Posted Oct 10, 2015
Pros: ristorante dell'hotel eccellente, personale adorabile
Cons: camere un po vecchie, prezzo delle camere troppo caro
Personale adorabile, situazione sulla spiaggia Camere troppo care perche un po vecchie
4 out of 5
by Anne

This traveler left a rating score only Posted Sep 22, 2015 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Greit nok til at det var 2 stjernes :)

Posted Aug 25, 2015 on Hotels
Var rengjøring av rommet 6 av 7 dager. Hygglig svenske som satt i resepsjon. Benyttet meg ikke så mye av fasilitetene til hotellet. Men kurant mat i "beach restuanten". Bra beliggenhet iforhold til alt som finnes i hovedgata Platanias.
5 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Hyggelig restaurant med havudsigt. Super oplevelse

Posted Jun 6, 2015
Pros: Deres restaurant er simpelthen i top. Små hyggelige lejligheder, med altan. Dejligt med supermarked lige i nærheden. Der er kræset om detaljerne.
Location: Perfekt beliggenhed. I starten af Platanias. God strand. Gå afstand til centrum. Mange butikker. Mange restauranter. Nemt at komme til Chania.
Vi havde en fantastisk uge på Sonio beach. Deres restaurant er helt klart i top 10. Fantastisk autentisk græsk mad. Vi har spist os gennem menu kortet. Intet har skuffet. Fantastisk betjening. Meget personligt... Vi har allerede anbefalet stedet, til flere af vores venner og familie der skal til Kreta. Du bor midt i byen, trukket tilbage fra vejen. Stille og roligt sted. Små hyggelige lejligheder, der bliver gjort rent hver dag på værelserne. Tæt på stranden, hvor man kan leje sol stole. Eget supermarked. Her er mange stam gæster, for her bliver du IKKE skuffet. Ejerne af dette hotel forstår kunsten at hygge om gæsterne "på den gode måde"
5 out of 5
by sinead from Cork

May holiday

Posted May 16, 2015 on Hotels
The welcome and friendliness of Sofia was lovely. The food in the restaurant was excellent and the drinks brought to you on the beach fantastic.
5 out of 5
by Jan Lygre from Norway

Koselig familie hotel.

Posted May 19, 2014 on Hotels
Har bodd på Sonio 4 ganger. Standaren er bra. Det beste med hotellet er vertskapet, og alle dei som jobber der.
4 out of 5
by Maria from Stockholm

Strandnära hotell med supertrevlig personal!

Posted May 17, 2014
Familjeägt hotell med supertrevlig personal. Läget är perfekt precis vid stranden och du har även nära till Platanias shopping, nattliv och alla restauranger - även om du nog inte vill äta någon annanstans när du har provat Sonio Beach egen restaurang!
Comment from Hotel Management
Nov 16, 2014 by Sofia Smirlakis, Hotel Management
Tusen tack för trevlig och värdefull respons. Det värmer våra hjärtan att höra så mycket fint om oss. Vi önskar er en riktigt fin vinter och ser fram emot att träffas snart igen. Vänliga hälsningar, Sofia Smirlakis Hotel manager Sonio Beach
5 out of 5
by Marianne from Norge

Flott beliggenhet og topp service

Posted Oct 14, 2013 on Hotels
Hadde igjen en fantastisk uke ved dette hotellet. Stille og rolig område men samtidig nærme til gaten med butikker og restauranter. Servicen er av beste kvalitet både i resepsjonen og i restauranten der de serverer nydelig mat. Håper virkelig å komme tilbake hit ved en senere anledning.
3 out of 5
by A verified traveler from Perfekt

God mat i resturanten,god service.

Posted Sep 2, 2013 on Hotels
Har ingen ting og klage over,god informasjon på hotellet.Damen i resepsjonen snakket svensk.Hit Kommer jeg sikkert tilbake.