Ratings based on 11 Verified Reviews

3.7 out of 5
4.1 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.5 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by Robbo from Australia

Sufficient but hard to find

Posted Sep 8, 2014 on Hotels
The hotel was very difficult to find. It had no street frontage because it is at the back of a shopping centre carpark. The hotel itself was nice enough, it wasn't great and it wasn't bad either.
4 out of 5
by Pawel

This traveler left a rating score only Posted Feb 10, 2017 on Hotels
1 out of 5
by A verified traveler

cold and terrible smells room

Posted Oct 19, 2016 on Hotels
Never more
4 out of 5
by Henrik from Uppsala

Närheten till torget

Posted Jun 6, 2016 on Hotels
Ett hotell, med ett litet udda läge. Ligger vid sidan om en bygghandel. Men hotellet är jättefräscht, trevlig personal. De har goda pizzor och öl i restaurangen. Frukosten är också bra. Tar ca 10minuter att gå in till centrum om man vill sätta sig på det vackra torget Ratusz Miejski. Där det finns ett stort utbad av restauranger.
2 out of 5
by beata

Praga tak . hotel nie polecam

Posted May 29, 2016 on Hotels
pobyt turystyczny. Lepiej zwiedzać Pragę cały dzioen niż przebywac w pokoju hotelowym. Śniadania z podstawowym wyżywieniem ' kawa zimna u/uszkodzony podgrzewacz do wody, personel obsługiwał wszystko na raz , przyjmowanie gości, dfonoszenie posiłków, nie zdążał z sprzątaniem stołów,
4 out of 5
by A verified traveler

Można się u-cieszyć

Posted May 1, 2016 on Hotels
Przyjemne miejsce.Dobre do relaksu po obowiązkach.Życzliwy personel i uśmiechnięty Cieszyn. Można się u-cieszyć.
Comment from Hotel Management
Nov 27, 2016 by General Manager, Hotel Management
Dziękujemy za wybór naszego hotelu i podzielenie się z opinią o naszym hotelu. Bardzo się cieszę, że pobyt należał do udanych i mogli Państwo wypocząć. Satysfakcja naszych Gości jest dla nas najważniejsza. Mam nadzieję, że do zobaczenia ponownie! Jagoda Pieczonka Kierownik Recepcji Hotelu Liburnia
4 out of 5
by Magdalena from Kraków

Weekend we dwoje

Posted Feb 20, 2016 on Hotels
Hotel jest ulokowany tuż przy centrach handlowych. Najbliższe otoczenie hotelu nie robi wrażenia, ale jest za to blisko do centrum. Wjazd na parking hotelowy mógłby być lepiej oznakowany. W pokoju przydałaby się suszarka (istnieje możliwość wypożyczenia jej z recepcji) oraz czajnik. Pokój również mógłby być bardziej wytłumiony, ale całość wypada ogólnie na plus: obsługa hotelu miła, pokój czysty i komfortowy. Z restauracji hotelowej nie mieliśmy okazji skorzystać.
4 out of 5
by Jaroslaw from Śląsk

Krótko, ale przyjemnie.

Posted Jan 7, 2016 on Hotels
Pobyt jednodniowy. Przejazdem. Jedzenie ok. Pokój rodzinny ok. Dwa pomieszczenia. Obsługa miła. Bezpośrednia okolica hotelu nieciekawa, ale bliskość starego miasta i sam hotel rekompensuje tę niedogodność. Dobre jedzenie. Jajecznica nie z proszku, co nie jest częste w hotelach.
5 out of 5
by A verified traveler

pobyt w hotelu

Posted Aug 2, 2015 on Hotels
Pobyt był ogólnie w porządku.Do hotelu przyjechaliśmy dość późno, ale Pani na recepcji była bardzo miła wszystko nam wyjaśniła. co do śniadań bo zeszłyśmy dopiero po godz.9 i brakowało pieczywo i mleka do kawa o które się upomnieliśmy wraz z innymi gośćmi a moim zdaniem pan który wtedy tam był powinien uzupełniać to na bieżąc.
5 out of 5
by gość from polska

Dobre wrażenie

Posted Jul 31, 2014 on Hotels
Hotel dobry na krótki pobyt