Ratings based on 20 Verified Reviews

4.5 out of 5
75% of guests recommend
4.8 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.5 Room comfort
4.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by robert from Windermere

Brittany at its best

Posted May 31, 2016 on Hotels
Very pleased we chose this hotel,waking up to the view was wonderful.
4 out of 5
by Shirley from West Lulworth

Great place to stay

Posted Jul 19, 2013 on Hotels
I enjoyed the hotel very much. The only improvement would be that the staff could be more attentive.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

great for a break by the river

Posted Jul 23, 2012
Great location with a view over the river. Room bright and jaunty and just right for a couple of days by the river. The terrace is a sun trap and ideal to sample the great food. Service good, cant wait to go back. It would have been nice to have a mirror in the room though.
3 out of 5
by A verified traveler

Grandioser Blick, aber zu laut

Posted Aug 27, 2017
Pros: Toller Hafenblick
Cons: Leiser
Direkt unter den Fenstern der Hotelzimmer liegt die Restaurantterrasse, auf der bis Mitternacht und länger sehr laut Betrieb ist, leider.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Deutschland

Schönes Hotel, super Lage

Posted Jul 30, 2017
Toller Blick, leckeres Essen, blitzsaubere und schöne Zimmer
5 out of 5
by A verified traveler

beaucoup de charme

Posted Jul 20, 2017 on Hotels
un joli petit hôtel, situé sur le petit port de Sainte Marine : une vue superbe !
4 out of 5
by Alexander

Te gast in horecagelegenheid, geen gast in hotel.

Posted Jul 17, 2017 on Hotels
Zonder meer een unieke locatie. Maar Hotel du Bac is eigenlijk geen hotel, althans ze hebben er geen idee van dat ze hotelgasten hebben. De accommodatie was prima, maar vanaf het moment dat we arriveerden tot en met het uitchecken zijn wij voor het hotelpersoneel/'management' voor nul procent zichtbaar geweest. Geen welkom, geen vraagje of we het naar ons zin hadden, of er nog wensen waren, geen herkenning als hotelgast, geen afscheid. Het personeel staat volledig in dienst van de bar, het terras en het restaurant, daar hebben we dan ook met volle teugen van genoten. De rekening was snel opgemaakt en dat was het. Overigens zag ik - te laat - dat ze niet de door Hotels.com bevestigde kamerprijs van €676 hebben berekend, maar €700, ik voel me dus nog getild ook. Eén navrant voorbeeld: op een ochtend ging het brandalarm af, we schrokken ons uiteraard zoals alle gasten een hoedje. Na enige aarzeling gingen we de trappen af naar beneden, naar de eetzaal. Daar werd ons DOOR EEN GAST al snel duidelijk gemaakt dat een broodrooster niet goed werkte en veel rook gaf. Aan de bar stond iemand van het personeel met de handen tegen de oren, tegen het lawaai... Verder geen enkele reactie van het personeel, geen instructie, geen hulp, geen excuses. Wij hebben een hevig ontdaan ouder echtpaar zelf maar getroost en gerustgesteld. Alle vooroordelen over de Franse dienstverlening zijn deze vakantie helaas bevestigd. Overigens... wat bedoelen jullie met het kopje 'in de buurt'?
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 28, 2017 on Hotels
Vue paradisiaque !!!!
5 out of 5
by yves

This traveler left a rating score only Posted Apr 15, 2017 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Petit hôtel de charme

Posted Apr 6, 2017 on Hotels
Hôtel situé dans l'adorable petit port de Sainte Marine face à Benodet. Enormément de charme. Chambre "marine" blanche et bleu, sisal au sol petite salle de douche carrelée de bleu également et jolie vue sur le port. Attention, accès aux chambres par escalier. Nous avons demandé une chambre à deux lits mais chaque lit fait 80 cms, un peu étroit. Restaurant de qualité, un peu cher (19 € pour 3 huîtres, 6 bigorneaux ! et quelques petits langoustines mais fabuleuse ile flottante. Petit déjeuner trop cher (12 €) car minimum.