Ratings based on 4,437 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
78% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.4 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 27, 2016
Excellent location and friendly staff. Gteat breakfast.
3 out of 5
by A verified traveler from n

Sentralt og bra beliggenhet, kommer gjerne tilbake

Posted Aug 22, 2016
Tungt å bære koffertene fra koffertrommet og opp alle trappene, spesielt for eldre mennesker. Jeg bar noen tunge kofferter opp for 3 damer i 70-80 årene, det var ingen hjelp å få fra personalet som jobbet i skranken. Trappene opp til resturanten, var også vanskelig for mennesker med handikapp og hjelpemidler, lite hjelp og få fra personalet.
2 out of 5
by A verified traveler from Amsterdam

Geen vier sterren waard

Posted Aug 22, 2016
Pros: De plek
Cons: Betere badkamers maken en vriendelijker voor slecht ter been zijnde gasten. Een grotere of tweede lift maken.
Location: We zaten er precies in het weekend van de Gay pride en de triathlon. Een obstakel om te doen wat we wilden.
Leuk plek, alleen wel veel gedreun met die pop-tempel aan de overkant. Ze zeiden dat ze gehandicapten konden hebben, maar er waren overal trapjes en obstakels. Ontbijt was wel uitgebreid maar erg rommelig. Een badkamer die die naam niet mag hebben en nog geen twee sterren waard is. Een heel klein lintje voor heel veel gasten. Je moest er vaak 20 minuten wachten om er gebruik van te maken. Wij gaan er niet nog eens heen.
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 21, 2016
歴史がありそうだがその分建物が古い。 あまり綺麗とは言えない部屋で、洗面所やトイレなどに既に劣化を感じる。 テレビも上手く映らなかった。
2 out of 5
by A verified traveler from London

Overpriced

Posted Aug 19, 2016
Pros: Very good location
Cons: price and the toilets needs to be well maintained
This hotel is overpriced for what it offers. I paid too much for a single room. During the night the toilets smelt bad and in the morning even worse. It's very good location, walking distance to the train station and next to the town hall but I would never stay here again.
5 out of 5
by A verified traveler from Norge

Fint hotell med perfekt beliggenhet

Posted Aug 7, 2016
Pros: Flott beliggenhet til alle kjente attraksjoner.
Cons: Aircondition på rommene, litt mye støy fra gaten da vinduene måtte være åpne grunnet varmen
Location: Tivoli, Nyhavn, botanisk have, shopping, kanal turer osv
Vi ble møtt av en veldig hyggelig mann ved innsjekkingen. Behjelpelig og vi fikk masse info om hotellet fra gammel badeanstalt til i dag.
5 out of 5
by A verified traveler from KBN

god beliggenhet og hyggelig hotell

Posted Aug 4, 2016
Pros: Hyggelig personale, rent og vakkert
Cons: trallene som kjøres inn via bakgården ved fire-tiden på morgenen bråker veldig. Kanskje et gummibelegg/teppe/felt over brosteinen hadde gjort seg.
Location: veldig bra beliggenhet, nær Tivoli, kino, Strøget
Alt bra, bortsett fra bråk fra traller i bakgården og diverse arbeid der fra 04.
3 out of 5
by A verified traveler from North Carolina

good location in city centre.

Posted Aug 3, 2016
Pros: location
stayed 3 nights. Had to carry heavy luggage up to second floor since there was no elevator. Generally, very clean room. No A/C in rooms so on warm days, room was hot (and windows open to courtyard that could be noisy.
3 out of 5
by A verified traveler from 横浜

ガマンするにはこれだけは

Posted Aug 1, 2016
狭い部屋、狭い洗面台。朝食はGOOD。荷物預けは自分でエリベータのないB1Fまで持って行けと言うが、重くて無理と言ったら受付後ろにおいてくれた。場所は良いので、他はガマンできるならお勧め。
4 out of 5
by A verified traveler from Bellou sur Huisne

bon rapport qualité/prix

Posted Jul 29, 2016
Pros: Hôtel propre , bien situé ; petit déjeuner varié et copieux
Cons: La qualité de l'accueil à la réception : il est courtois, professionnel , mais peu chaleureux
Location: Quartier autour de la gare centrale : Tivoli , hôtel de ville , Stroget , Christianborg
Séjour 4 jours/ 3 nuits sur Copenhague, en couple . Première découverte de la capitale danoise