Ratings based on 426 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
69% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.3 Service & staff
2.9 Room comfort
3.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by Marianne from Copenhagen

Never again

Posted May 26, 2016 on Hotels
Very disorganized. at no time there was more than 1 employee available. Good breakfast, Upon request and after arrival we were informed that we only could pre book dinner, so we did. Pre cooked food to be heated, ended in Cold raw steak for one person and a more than well done for my partner. The TV didn't work. The manager pushed that back to us, that we probably have pushed it or so?? and told us that we should have complained the evening before. Not sure to whom, the badehotel was at that time only managed by a young girl less than 20 years old. We were pre-testing the hotel and food for a celebration we are going to have, but will find another solution.
4 out of 5
by Kaja from Frederikssund

Hyggeligt sted.

Posted May 3, 2016 on Hotels
Hyggeligt sted. Fint værelse og rart man kunne lave kaffe og te på værelset. Morgenmaden var dog lidt mangelfuld. Løbet tør for appelsinjuice ingen knive. Men alt i alt en god oplevelse og kan fint anbefale stedet.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted May 3, 2016 on Hotels
Mycket Trevlig personal,litet utbud på frukosten, väldigt väldigt lyhört.
4 out of 5
by Harald

This traveler left a rating score only Posted Apr 30, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 27, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Christian from Århus

Dejligt badehotel i hyggelige Dragør

Posted Apr 24, 2016 on Hotels
Vi kom meget sent men kunne næste morgen nyde det hyggelige ved god dansk badehotelstemning og det flinke personale. Rigtigt hyggeligt - vi kommer gerne igen og håber på bedre tid til at nyde området næste gang.
4 out of 5
by Leif

This traveler left a rating score only Posted Apr 18, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Benny from Ljungby

Övernattning innan tidigt flyg

Posted Apr 16, 2016 on Hotels
Väldigt lyhört
4 out of 5
by Tomas from Skärhamn

Dragör är en mysig by.

Posted Apr 12, 2016 on Hotels
Övernattade här inför en tidig morgon flight från CPH. Mysig by med bra bistro. Hotellet fräscht med enkel parkering. 10 min från Kastrup.
2 out of 5
by steen from Skåne

Slidt hotel med flot beliggenhed.

Posted Apr 6, 2016 on Hotels
Det første værelse vi fik anvist var så dårligt at vi nægtede at bo i det. Dørhåndtaget sad løst og døren var så utæt at man kunne se mellem karmen og døren og se alle de biler der kørte forbi. Man kunne ikke rulle gardinet ned så alle der gik i Dragør kunne se direkte ind. Vi fik så et andet værelse med særdeles flot udsigt. Her var alle knager i badet brækket af så man kunne ikke hænge et håndklæde op , vinduet var revnet og vindues hasperne var brækket af så det blæste ind.
Comment from Hotel Management
Jun 25, 2016 by Bogil, Hotel Management
Kære Steen Vi er kede af at i har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med jeres ophold på Dragør Badehotel - det er jo ingen hemmelighed at vi snakker om en "ældre dame" fra 1907, og at enkelte værelser trænger til en renovering. Derfor har vi også planlagt en større om- og tilbydning af hotellet således værelserne vil komme til at stå flotte og moderne fremover. Vi er allerede så småt begyndt med renovering af de ældste værelser i selve hovedbygningen, og alle værelser vi blive tjekket igennem. Vi håber naturligvis at se jer på et senere tidspunkt, således vi får mulighed for at bevise at Dragør Badehotel er et fantastisk sted at overnatte.