Ratings based on 647 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.1 out of 5
67% of guests recommend
3.4 Room cleanliness
3.4 Service & staff
2.9 Room comfort
3.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Dec 26, 2015 on Hotels
Værelset størrelse passede til prisen. De ansatte var søde og gode til hurtigt at få det til at fungere da der var gået et eller andet galt i deres system ifm reservationen.
3 out of 5
by Emil

This traveler left a rating score only Posted Dec 17, 2015 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler from Aarhus

Billigt hotel, 15 minutters gåtur fra midtbyen.

Posted Dec 11, 2015
Pros: Vores eget værelse.
Cons: Værelset så lidt dateret ud.
Location: Man er i Tivoli eller midtbyen efter en 15 minutters gåtur. Et par minutter fra hotellet ligger der også et metrostation.
Hotellet ligger tæt på byen for den pris man betaler, og det er lækkert at man får/kan få sit eget værelse. Man deler to toiletter og to bad per etage, det skal man lige være klar over før man booker. Det var dog ingen problem for os. Der ligger en supermarkedet tæt på, hvis man har brug for lidt indkøb. Vi har ikke prøvet morgenmadet.
1 out of 5
by jonny

This traveler left a rating score only Posted Dec 10, 2015 on Hotels
5 out of 5
by Rebecca from Orlando

Posted Dec 8, 2015 on Hotels
great solid hotel.
2 out of 5
by Kim

This traveler left a rating score only Posted Dec 6, 2015 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 29, 2015 on Hotels
OK til prisen
2 out of 5
by Tonny

This traveler left a rating score only Posted Nov 25, 2015 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler

Klein en erg basic verblijf

Posted Nov 24, 2015
Pros: Loopafstand tot metrostation, dus gemak van relatief dichtbij het centrum van Kopenhagen.
Cons: Veel, van geur in de centrale ruimten en trapportaal tot aan super gehorige kamers waar je letterlijk de buren kunt verstaan.
Location: Locatie is goed, dichtbij metro zoals eerder aangegeven.
Klein en erg basic verblijf op loopafstand van metro (dat dan weer wel).
3 out of 5
by Ivan from Hovedgård

Spartansk, men billigt, rent og ok!

Posted Nov 24, 2015 on Hotels
Vi skulle bare bruge en overnatning ifm en fodboldlandskamp. Hotellet var absolut ikke luxus, men var perfekt til formålet. Problemfrit, billigt, rent og en god nattesøvn. Kunne ikke købe en sodavand i receptionen ved hjemkomsten til hotellet, da der kun var 5 min til lukketid, men receptionisten var meget hjælpsom de to gange, vi skulle bruge en taxa fra hotellet. Vil bo der igen.