Ratings based on 551 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
89% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.0 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Flott hotell

Posted Aug 21, 2016
Får en følelse av tradisjonelt hotell med en god spaavdeling. Det var litt forvirrende å finne fram. Service var god og uten problemer; resepsjonen var meget hyggelig. Ser fram til å booke dette igjen.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 12, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Plus o minus

Posted Jun 9, 2016 on Hotels
Receptionisten hittade inte bok ingen. Fick mitt papper m bokningsnr som underlag. Mycket svårt att förstå danskan hen pratade. Påpekade flera gånger o tänkte prata engelska. Det ena rummet litet o inte så trivsamt. Vi fick ta de rum som fanns. På kvällen gick vi upp för att se på utsikten på (lilla) terassen utanför restaurangen. Då kommer en servitör(?) utspringande. Vi hinner tänka att henvill erbjuda oss att sitta ute. Men nej heminformerar om att det finns strand m egen brygga o det tar bara 5 min att gå. Det finns även en skog att promenera i runt hörnet. Också bara 5 min. Vi kände oss direkt utslängda utan att hemsa det rakt ut. Kl var strax före 21 o vi var varken berusade el högljudda. Överlag talade personalen svårbegriplig danska som de inte försökte göra mer skandinavisk. Annars bra läge god frukost. Härlig brygga. Har varit här förut o återkommer trots allt för vilans o träningens skull
4 out of 5
by Navid from Sweden

best hotel for a getaway from the city

Posted Jun 6, 2016 on Hotels
the hotel and the service was better than the best for the money. The very special thing with the hotel is the spa. If you stay there and do not go to the spa it's a real miss for you. Go to that hotel if you want some peace of mind away from the city with some fresh activity in the nature and the beach. The location is a bit far off the north of Copenhagen so if you are going to tour the city maybe it is not the best location. there are trains going to the city all day and night and it costs 60 NOK and takes 20 mins to central station. the choices of restaurants are kind of limited for walking distance. the girl itself of course have a restaurant.
5 out of 5
by A verified traveler

Fantastisk

Posted Jun 6, 2016 on Hotels
Fantastisk smukt hotel, ved strand og skov, flot udsigt. Alt tip top.
1 out of 5
by A verified traveler

horribe.....parfait

Posted Jun 5, 2016
Pros: personnel de l'hotel
j'arrive a l'hotel a 23h30, on rentrant dans la chambre je remarque qu'il n'y a pas d'air climatisé (AC), je demande a la réception qu'il me change de chambre, la repense était ouvert la fenêtre, jusqu'ici tout va bien...et c'est la ou j'ai la grande surprise que la chambre est en face d'un chemin de train (50 métres) et chaque 20 minutes il y avait un passage de train....c’était horrible a 200$ la nuit...dormir dans ces conditions....horrible. je fait savoir mon mécontentement a la reception, il m'informe qu'il me changerai de chambre le lendemain. le lendemain, j'ai une chambre en face de la mer, une chambre qui vaut 200$ la nuit. un autre point, lors de l'enregistrement, on m'informe que je dois payer un extra pour que j'ai droit a la piscine...!!!!!
4 out of 5
by Barry from New Mills

relaxing and smart

Posted Jun 2, 2016 on Hotels
smart and comfortable
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 2, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

Dejligt spa hotel til selvforkælelse !

Posted May 28, 2016
Pros: Atmosfæren, alt er pænt og velholdt, selv om det er et gammelt hotel, især haven er beundringsværdig. og svalegangen med udsigt over Øresund.
Cons: Et par tæpper på værelset til at tage med ud på altanen, hvis det er lidt køligt om aftenen. Mulighed for at lave en kop kaffe eller te på værelset.
Alt personale jeg var i kontakt med, var meget serviceminded og nærværende. Jeg følte mig set som gæst ikke bare et nummer i rækken. Jeg har benyttet hotellet flere gange, og altid haft gode erfaringer. Jeg kommer helt sikkert igen.
4 out of 5
by Anette Løff from Hedensted

Lækker morgenmad - slidt værelse

Posted May 23, 2016 on Hotels
Hotellet har en fantastisk placering hvis man ønsker at bo tæt på vand og natur - muligheden for spa er fantastisk og general ønsket om at tage et pusterum og nyde - så er dette ideelt DESVÆRRE er alle værelserne ikke eksklusive og efter min mening er det en del af velvære. Vi fik et "gammelt" ( det skriver jeg fordi jeg har hørt at de "nye" værelser er lækre, men som skrevet har jeg kun hørt det ikke boet på et. Vores værelse var slidt og gulvtæppet trængte til en udskiftning , interiøret var gammelt og der var pletter på sofa og farverne ikke særlig tiltalende. Badeværelset var rigtig fint og så mere up to date end resten af værelset men der manglede et forstørrelses spejl syntes jeg. Det skal så til gengæld siges at morgenmaden var fantastisk - rigtig lækkert udvalg og meget smagfuldt og flot præsenteret :) en nydelse med en dejlig udsigt til havet, der var mulighed for at sidde udenfor men vejret indbød desværre ikke til det :) Gratis parkering er naturligvis også et PLUS.