Ratings based on 1,164 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
95% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.7 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Toyota city, Japan

Good service quality of staff

Posted Jan 7, 2016
Pros: Location
Cons: Bed was a bit softer than other hotel's
Location: Very close to metro station and shopping center
Checked in at midnight. Yet night manager was very friendly. And he shared my trouble with parking space and gave me good advice. Facilities are old but well maintained.
Comment from Hotel Management
Jan 19, 2016 by Nette, Hotel Management
Dear Ichiban, Thank you for sharing your experience with fellow travellers. We are pleased to hear that you enjoyed your stay with us - and liked our location and staff - and do hope to welcome you back. Best regards Radisson Blu Falconer Hotel
2 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Nedslidt værelse !

Posted Dec 31, 2015
Pros: Beliggendeden
Cons: Bedre bemanding i receptionen ved ankomst ! Værelser og bad trænger til en kærlig hånd !
Location: Metro og Frederiksberg Center er lige ved siden af Frederiksberg Have er tæt på
Ved ankomst var der ingen i receptionen ! - vi gik i restauranten og bad om hjælp Værelset var nedslidt og fortjener ikke 4 stjerner ! Vand kom ned igennem loftet på badeværelset, og det var meget ubehageligt ! Afløb i badet var til stoppet og fugerne i fliserne var sorte og var det var ulækkert !
Comment from Hotel Management
Jan 20, 2016 by Nette, Hotel Management
Kære Gæst, Tak for din anmeldelse, selvom vi naturligvis er kede af at vi ikke levede op til dine forventninger. Det var ikke hensigten. Vi vil straks få kigget på badeværelset og få udbedret de nævnte problemer. Vi håber at din tilfredshed med beliggenheden er så stor, at vi kan overtale dig til at komme igen, næste gang du skal overnatte i København. Mange venlige hilsner Radisson Blu Falconer Hotel
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Posted Nov 9, 2015 on Hotels
Comment from Hotel Management
Dec 8, 2015 by Nette, Hotel Management
Dear Guest. Thank you taking your time to review our hotel. We are pleased to hear that you enjoyed your stay. Hope to welcome you back the next time you visit Copenhagen. Best regards Radisson Blu Falconer Hotel
Comment from Hotel Management
Dec 8, 2015 by Nette, Hotel Management
Dear Guest, Thank you for taking your time to review your stay with us. We are deligted to hear that you enjoyed your stay with us and do hope to welcome you back. Brgds Radisson Blu Falconer Hotel
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by ralph from Stockholm

Finns bättre!

Posted Nov 7, 2015 on Hotels
Gamla tepåsar i papperskorgen, papper i duschen. Äckligt. Känns slitet! Bra säng, sov gott! Medelmåttig servicenivå.
Comment from Hotel Management
Nov 13, 2015 by Ashley, Hotel Management
Hej Ralph, tack för att du tog dig tid att betygsätta vårt hotell. Vi uppskattar alla kommentarer från kunder och vi är glada att höra att du gillade sängen. Vi beklagar om städningen inte var helt perfekt och kommer naturligtvis underrätta hotellets personal om detta så att det kan förbättras. Om vi får en chans att ha dig som kund igen, säg gärna till vid incheckning vad som kunde varit bättre vid din senaste vistelse så ska vår personal göra sitt bästa att hjälpa dig.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Bettina

Udemærket, men havde forventet lidt mere ...

Posted Nov 5, 2015 on Hotels
Jeg valgte hotellet på grund af deres tilbud om parkeringskælder, men det viste sig, at man skulle ringe i god tid for at få en plads i hotellets parkeringskælder. Der var heldigvis en super billig parkeringskælder lige ved siden af, hvor vi parkerede hele weekenden. Der var en flot udsigt fra værelset, men værelset bar præg af at være gammelt. Man kunne se, at der var pletter på gulvtæppet og gulv og vægge på badeværelset var jordslået og havde kalkrester. Det betyder naturligvis ikke, at det var beskidt, men det giver bare et lidt nusset indtryk. Selve beliggenheden var rigtig god og der var få minutters gang ned til metroen.
Comment from Hotel Management
Dec 9, 2015 by Nette, Hotel Management
Kære Gæst. Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget at vi ikke levede helt op til dine forventninger. Det var absolut ikke hensigten. Kom gerne igen for en ny chance. Mange hilsner Radisson Blu Falconer Hotel
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Michael from Aarhus

Nedslid værelse i dejlig bydel

Posted Nov 4, 2015 on Hotels
Lille og meget nedslidt værelse
Comment from Hotel Management
Dec 9, 2015 by Nette, Hotel Management
Kære Gæst. Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget at vores værelser ikke levede op til dine forventninger. Det var absolut ikke hensigten. Kom gerne igen for en ny chance. Mange hilsner Radisson Blu Falconer Hotel
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Posted Nov 4, 2015 on Hotels
Comment from Hotel Management
Dec 8, 2015 by Nette, Hotel Management
Dear Guest. Thank you taking your time to review our hotel. We are pleased to hear that you enjoyed your stay. Hope to welcome you back the next time you visit Copenhagen. Best regards Radisson Blu Falconer Hotel
Comment from Hotel Management
Dec 8, 2015 by Nette, Hotel Management
Dear Guest, Thank you for taking your time to review your stay with us. We are deligted to hear that you enjoyed your stay with us and do hope to welcome you back. Brgds Radisson Blu Falconer Hotel
1 out of 5
Recommended
for Couples
by kristian from skive

kvalitet/pris horribel

Posted Nov 4, 2015 on Hotels
det i særklasse ringeste hotel til prisen jeg nogensinde har boet på, og jeg har været på mange. små usle rum, og flere ting der ikke virkede, ingen instruktionsbog, vandskadet telefon osv. Bundprop der ikke passede i badeværelset
Comment from Hotel Management
Dec 9, 2015 by Nette, Hotel Management
Kære Gæst. Tak for din anmeldelse. Vi beklager dog meget at vi ikke levede op til dine forventninger. Det var absolut ikke hensigten. Kom gerne igen for en ny chance. Mange hilsner Radisson Blu Falconer Hotel
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Jesper from Hillerød

Centralt med gode shopping muligheder

Posted Nov 3, 2015 on Hotels
En enkelt overnatning, værelset meget småt men ellers ok. På trods af at vi boede på 11. sal, var der en del støj fra gaden (Falkoner Alle) om natten. Badeværelset kunne godt trænge til en grundig rengøring.
Comment from Hotel Management
Dec 9, 2015 by Nette, Hotel Management
Kære Gæst. Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget at vi ikke levede op til dine forventninger. Det var absolut ikke hensigten. Kom gerne igen for en ny chance. Mange hilsner Radisson Blu Falconer Hotel
5 out of 5
Recommended
for Families
by Andreas

Posted Nov 3, 2015 on Hotels
Comment from Hotel Management
Dec 8, 2015 by Nette, Hotel Management
Dear Guest. Thank you taking your time to review our hotel. We are delighted to hear that you fully enjoyed your stay. Hope to welcome you back the next time you visit Copenhagen. Best regards Radisson Blu Falconer Hotel
Comment from Hotel Management
Dec 8, 2015 by Nette, Hotel Management
Dear Guest, Thank you for taking your time to review your stay with us. We are deligted to hear that you fully enjoyed your stay with us and do hope to welcome you back. Brgds Radisson Blu Falconer Hotel