Ratings based on 150 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
50% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.3 Service & staff
3.3 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler from danmark

total dårlig

Posted Aug 30, 2016
Pros: ingen ting
Cons: burde ikke koste de penge som det gør
Location: nyhavn
total dårlig da der var bad på gang man synes til de penge som det koster skulle der være mere komfort
4 out of 5
by Alexander from Carmel Valley

Small but clean

Posted Jun 24, 2016 on Hotels
The hotel is near several bike rental shops which means getting a bike is easy and the bike can be stored on the first floor of the hotel if you rent for 24 hours.
1 out of 5
by Aviaja from Nuuk

Posted Jun 24, 2016 on Hotels
Skuffende ulækkert
3 out of 5
by PETROS from Peiraeus

Decent for Business trip

Posted Jun 11, 2016 on Hotels
Decent for bussiness trip. Do not expect much from the room, but it is close to supermarkets and people helpfull.
4 out of 5
by A verified traveler

Staying in Copenhagen

Posted Jun 6, 2016 on Hotels
Overall a great place to stay
3 out of 5
by A verified traveler

Trevligt men dyrt

Posted May 23, 2016 on Hotels
Detta är ju ett Guest House, så man bör inte förvänta sig hotell. Rummet trevligt, men delad toa och dusch. Ingen övrig service. Trevlig Personal dock. Även om de bara syntes vid incheckning. Dyrt för ett "Hostel"
3 out of 5
by steffen from Viborg

3/5 Stjerner

Posted Apr 24, 2016 on Hotels
Udemærket Hotel til prisen, kan dog se deres priser svinger rigtig meget, vi hva heldig, og få det til en ordenligt pris, 1150 for 2 nætter, vi kiggede da vi kom hjem på ophold igen i september, dog 6 dage, men den her gang kostede det knap 8000 kr altså 1300 pr dag, hvor vi gave små 600 før, til den pris, ville jeg bestem vælge et andet sted. Stedet Personale, ser man ikke så meget til, men de er super fleksibel, dog kan de være svære og få fat på , bla en mobil der er slukket :( "lejlighedens gang og fælles areal" lugter lidt sjovt, vi ku ikke finde ud af hvad, det kunne de bestemt godt rette op på. men alt i alt, et godt sted hvis man bare skal sove, ligger tæt på metro christianhavn 5 min på gå ben :) Men alt i alt et okay hotel til de der 600 pr nat. giver 3/5 til Rent a Room på amager.
3 out of 5
by Andreas

This traveler left a rating score only Posted Mar 28, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Kajsa

This traveler left a rating score only Posted Mar 28, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 31, 2016 on Hotels