Ratings based on 381 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
97% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.5 Room comfort
4.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from Milano

Grande residence in C.A. e vetro sul canale

Posted Feb 6, 2016
Pros: Spazi enormi, vista, arredi, accessibilità in macchina e a piedi, comfort, cortesia e pulizia. Ottimo WIFI
Cons: Niente da migliorare; solo mantenere l'attuale condizione
Location: Appena più a Sud del centro storico che è sull'altra sponda del canale a circa 1, 5 km a piedi. Meglio il battello postale, comodissimo, ogni mezz'ora
Un residence a due ali a V; quella sul canale riservata all'albergo e l'altra per gli affitti a lungo termine. Cerco sempre camere ampie e qui hanno addirittura esagerato. 90 mq di camera; un open space rettangolare tutto vetro alle due estremità con vista splendida sulla città al di là del canale e, dall'altra parte, sull'altra ala del complesso separata da un bellissimo cortile in doghe di legno. Comodissimo dall'aeroporto, garage gratuito (una chicca a Copenhagen) con ascensore diretto alla stanza, accesso comodissimo a piedi alla città con il battello postale ogni mezz'ora. Ottima la colazione, se la si vuole fare nella reception, molto elegante e confortevole, e più economica che in altri alberghi. Arredo della stanza modernissimo e più che completo anche per quanto riguarda cucina, lavanderia e stireria; pulizia quotidiana ineccepibile. Riscaldamento perfetto e controllabile. C'è un grande cantiere davanti, tra il residence e il canale, che non dà il minimo disturbo (salvo il fatto che rende l'acceso un po' tortuoso la prima volta) ed è anzi affascinante da vedere. Peccato che costruiscano un dodici piani e la vista sul canale sparirà. Approfittarne finché si può (adesso sono al piano terra.....).
4 out of 5
by A verified traveler from Sauerland

In erreichbarer Nähe zum Stadtzentrum

Posted Feb 6, 2016
Zimmerausstattung ist sehr skandinavisch reduziert und nicht nüchtern und kühl, sondern KALT. Wohlfühlfaktof liegt knapp über null.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Super sejour

Posted Jan 5, 2016
Pros: L'accueil, la décoration, le confort, la qualité.
Location: A 5 min du centre historique en voiture.
Très bel appartement design très bien équipé, spacieux, calme. Parking gratuit, petit supermarché en dessous bien pratique, belle salle de gym. Nous y avons passé 4 nuits, et si nous revenons à Copenhague, nous y reviendrons.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Loft

Posted Dec 25, 2015
Mooie ruime loft op een bijzondere plek in Kopenhagen. We hebben een fijn verblijf gehad. Pluspunten: fijne fietsen en koffietentje in de straat. Enige minpuntje is dat housekeeping ons 'vergeten' was en dat we geen enkele keer droge handdoeken gekregen hebben.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Dec 6, 2015
Pros: gode værelser
Location: det var svært at finde selve hotellet
det er lidt bøvlet at finde rundt, den første gang man ankommer.Når man parkerer i kælderen er det lige med at komme op til rec.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Hamburg

tolles Apartment mit Wasserblick

Posted Nov 28, 2015
Pros: die Größe und Aussicht aus dem Apartment. Wohnen wie in der Hafen City Hamburg
Cons: nein
Location: in der Nähe befindet sich nicht viel, man muss ca. 1/2 Std. in die Stadt laufen.
Kopenhagen ist eine sehr schöne Stadt auch in den Wintermonaten (Weihnachtsmärkte). Am besten sollte man die Stadt aber im Frühjahr /Sommer mit einem Fahrrad erkunden.
3 out of 5
by A verified traveler from Amsterdam

Modern, Praktisch, Duur, Afgelegen

Posted Nov 20, 2015
Pros: Strakke Hoog kwaliteit design
Cons: Snelheid van de wifi moet beter. Er is een open douche gedeelte, na het douchen is de gehele badkamer nat. Een gesloten douche gedeelte voorkomt dit.
Location: Tegenover het complex is een bouwput, het gebied is in ontwikkeling. De locatie is afgelegen. Wel zijn er restaurants en winkels in het complex.
Hotel appartement is modern ingericht in een minimalistische stijl. Materialen en faciliteiten zijn van goede kwaliteit. Locatie is afgelegen in een gebied dat nog in ontwikkeling is. Het is snel te bereiken vanuit het vliegveld. In het complex zijn een aantal goede restaurants en een luxe supermarkt. Parkeerplaats en fitness faciliteiten zijn gratis. De snelheid van de wifi internet is beperkt. Het is onmogelijk om in de huiskamer te internetten. Dit is niet wat ik verwacht van een appartement van deze prijsklasse. Het ontbijt daarentegen heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Het appartement die ik in eerste instantie toegewezen kreeg had een open douche die uitkeek op andere appartementen en het gezamenlijke pleintje. Het was niet mogelijk om de douche af te schermen. Ik heb dit niet geaccepteerd. Ik kreeg vervolgens een betere (upgrade) appartement toegewezen. Wat een goed gebaar is.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Peter from Stockholm

Perfekt och trevligt

Posted Nov 11, 2015 on Hotels
Suveränt skönt hotell med stora rum, bra gym och supertrevlig personal .
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 9, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from b

perfect stay

Posted Nov 1, 2015
klasse apartements schlicht und einfach und stylisch gute anbindung an das wassertaxi