Ratings based on 72 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
93% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.7 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from DK

Perfekt beliggenhed.

Posted Oct 11, 2016
Location: Hotellet ligger så tæt på Mezquitokatedralen som man kan ønske sig. Glimrende udgangspunkt for sightseeing i Cordoba. Mange turister i området!
Udmærket værelse med velfungerende aircondition. Der er parkeringskælder umiddelbart ved hotellet, men det er meget vanskeligt at finde vej dertil. Stol ikke nødvendigvis på din GPS, der nemt kan lede dig gennem meget små gyder i den forkerte retning, eller hvor det er helt forbudt at køre. Der er politiovervågning via video af flere gader. Læg mærke til om der er køretilladelse frem til hotellerne, og oplys registreringsnummer, så I efterfølgende bliver registreret i lovligt ærinde.
5 out of 5
by marsha from Green Bay

Amazingly perfect location.

Posted Jun 25, 2016 on Hotels
Quiet, priced right and literally across the street from the magnificent Cordoba Mosque. Perfect for sightseeing and exploring.
5 out of 5
by Roy Lie from Oslo

Hyggelig hotell i Cordoba.

Posted Jun 18, 2016 on Hotels
Vi skulle i hovedsak oppleve katedralen i Cordoba , og siden hotellet lå like ved katedralen passet det oss helt perfekt. Hotellet lå også nær andre steder vi ønsket å besøke, noe som også passet bra.
4 out of 5
by Luis Manuel

This traveler left a rating score only Posted May 24, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Concepcion from Barcelona

Posted May 17, 2016 on Hotels
Muy buena ubicacion. Precio excesivo para ser un auténtico hotel de dos estrellas ni una más. Creo que el precio en Córdoba es excesivo en todos sus hoteles.
4 out of 5
by Dolores

This traveler left a rating score only Posted May 14, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Den Haag

Ligt uitstekend tegenover de moskee.

Posted May 10, 2016
Pros: Ligging erg centraal
Cons: Parkeerplaats goedkoper. Ontbijt wat uitbreiden. Bed erg klein voor een 2 persoonsbed.
Plek van hotel uitstekend. Goede parkeergarage alleen jammer dat dit 15 euro per nacht kost voor een al wat hoge hotel kosten. Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig. Ontbijt erg sober.
2 out of 5
by A verified traveler from Milano

Posizione eccellente, colazione pessima

Posted May 9, 2016
Pros: Posizione centralissima
Cons: Prima colazione, assolutamente insufficiente.
Location: Posizione ottima a due passi dalla mezquita
Posizione eccellente, disponibilità di parcheggio. Camera deludente, piccola, servizi da manutenere. Colazione pessima.
5 out of 5
by A verified traveler from agen

hôtel très bien situé

Posted May 6, 2016
Pros: La disponibilité des accueillants ; arrivés à 10h30 nous avons pu prendre possession de la chambre! L'acces au parking trés facile.
Acces facile ;face à la mezquita;parking hôtel facile d'acces;personnel trés sympatique;petit-déjeuner minimaliste mais correct.(on vous sert).Bien-sur vu la situation, les boules anti bruit sont obligatoires comme dans la majorité des hôtel espagnols. Vraiment tout est parfait.
5 out of 5
by A verified traveler from Codigoro

Posizione Eccezionale e Hotel di lusso

Posted Apr 25, 2016
Pros: Tutto
Location: Tutto senza difetti, non saprei proprio trovare ombre.
Dalla Stazione si arriva comodamnete davanti all'hotel in taxi con circa 8 / 10 euro e poi è tutto magnifico.