Ratings based on 72 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.0 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler from Danmark

stort, koldt

Posted Oct 12, 2016
Pros: pool område, stort værelse
Cons: dårlig info, rodet at finde rundt.
Location: tæt på spohhing
stort hotel komplex, rodet at finde rundt, ingen info om faciliteter, ingen info omkring spisning om aftenen på hotellet. dejligt stort værelse, lækkert pool område, god afstand til, gågade/butikker.
5 out of 5
by A verified traveler from Leeds

Nice family holiday and complex

Posted Aug 21, 2016
Pluses 1. Fab location a short walk from the beach and many shops 2. Sizeable family orientated complex. 3. Excellent themed menus on certain nights 4. 3 good pools which the kids loved Minuses 1. Not many but the I wish the pool restrictions against inflatables was enforced. It made adult swimming difficult. We saw the staff enforcing the reserving of pool loungers so that was good. 2. Seats at the evening entertainment were at a premium ( but we were there in peak season! )
3 out of 5
by A verified traveler

Excellente animation dommage pour l'isolation des

Posted Aug 1, 2016
Très bon séjour au niveau de l'animation ! Décevant au niveau des chambres notamment du bruit et au niveau de la restauration.
2 out of 5
by Not Provided from Barcelona

Mala organización

Posted Nov 4, 2015 on Hotels
Vamos muchas veces a este hotel, cogimos palace por que se está muy bien y sobre todo lo cogimos X el restaurante ares, por servicio y resulta que lo tenían cerrado y nos mandaron al coral, mala organización una cola para comer de tres cuartos de hora y encima en el pescado boquerones, encontramos un buen trozo de alambre, hemos vuelto muy cabreados, pagamos más, para estar mejor y lo pasamos mal,estamos hartos de ir y siempre bien, pero ésta vez fatal, ya no me volverá a pasar
5 out of 5
by STEPHAN from sibiril

Viva Espana!

Posted Oct 25, 2015 on Hotels
Nous avons passer de merveilleuses vacances en famille... Un hôtel très agréable à vivre.... le personnel très sympa dans les bars et restaurants (merci Fernando pour cette belle semaine!), à l'accueil. Les dames de ménage très gentilles et souriantes... ç'était très agréable et les chambres après leur passage parfaites! Merci à elles! Un clin d'oeil spécial à l'équipe d'animation géniale : un grand merci à Gustavo et son équipe Tamy et Kim... mes enfants se sont beaucoup amusés et ont bien profité de toutes les activités proposées... Les soirées à l'hôtel étaient extra : soirée africaine, spectacle avec les perroquets, soirée flamenco, soirée magie... bals et danse... vive la mini-disco! Merci à eux. Les piscines fantastiques mais un peu fraiches au mois d'octobre... Heureusement il y en a une couverte et chauffée. Un spa, certe payant (8,50 euros pour deux heures) mais extra : un super rapport qualité prix. C'est bien. La nourriture dans le restaurant : trés bien ... du choix, variées et bons. Un grand merci... nous allons certainement revenir! Estelle et Michel et nos enfants Yanis, Emma et Arthuro!
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 23, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Peter from Skanderborg

Oktober ophold

Posted Oct 21, 2015 on Hotels
Vi har på Olympic Palace i 6 nætter i starten af oktober. Hotellet var rigtigt godt - god variation på maden og der blev gjort rent på værelset hver dag da vi var ude. Området er godt med stor pool i midten. Eneste ulempe er at der ikke er gratis wifi - 5 euro per dag - puha :(
4 out of 5
by Antonia from bcn

Posted Oct 21, 2015 on Hotels
Hotel muy bonito por las picinas exteriores y porque es muy grande.las habitaciones tb son grandes, faltaría wifi gratuito y Spa gratuito o algo más barato..... El buffet tendría de ser más extenso por ser un 4☆. La ubicación esta bien.
3 out of 5
by A verified traveler

Mulighederne er der.....

Posted Oct 20, 2015 on Hotels
Ganske enkelt - der var mulighed for at slappe af, men kvaliteten er ikke ok - hotellet er slidt og forfalden. Dårlig morgenmad, kolde pools og ikke interesse for gæsterne - sikkert på grund af det sene tidspunkt på året.....
2 out of 5
by Martin from Esbjerg

Ucharmerende hotel

Posted Oct 18, 2015 on Hotels
Olympic Hotels er 3 hoteller så derfor et kæmpe kompleks. Hotellerne ligger lidt uden for centrum og der er et stykke til stranden. Der skal betales for WIFI hvilket er en 512kb linie og ingen gratis wifi i lobby(utroligt i 2015). Hotellet er forsøgt shinet op men dog noget slidt. Maden i restauranten er ok, men larmen er næsten uudholdelig. Alt i alt ikke et hotel der kan anbefales.