Ratings based on 9 Verified Reviews

4.1 out of 5
50% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 20, 2016 on Hotels
it's a good hotel.very good location.very good breakfast with a lot of fruits.we have been in 3 hotels of Calella,hotel in Malgrat de Mar and this one in Blanes was the best.
5 out of 5
by Sonia from London

I will back to Blaumar next year

Posted Jun 25, 2014 on Hotels
The staff were very helpful when I need support as my boyfriend felt ill. I really appreaciated.Many thanks Sonia
4 out of 5
by A verified traveler

excellent

Posted May 8, 2016 on Hotels
Très bien
4 out of 5
by patrice from baho

parfait pour un WE plage

Posted May 27, 2015 on Hotels
séjour en couple sur le we de pentecôte. Hôtel relativement calme pour le quartier et la région. Idéal aussi en famille (séjour précédent)
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Goed (familie) hotel

Posted Jul 30, 2013
Pros: Rustig gelegen en een van de betere hotels in Blanes. Goede kamer en personeel. Veel vers fruit in ochtend en avond.
Cons: Ligbedden zijn er genoeg, helaas sommigen aan vervanging toe. Parasols miste ik in de hete middag.
Location: Centrum is 25 minuten lopen langs boulevard of door de straatjes met winkels. Eind juli is vuurwerk feest van Blanes en dat was een extra cadeautje!
Blaumar is in de zomermaanden een lekker familiehotel. De kamers zijn prima, goede bedden, lekkere badkamer, rustige buurt, geen discogangers. Veel Russen en eten waarschijnlijk meer op hun afgesteld. Niet slecht overigens. Avondeten is in shifts zodat het niet druk is s 'avonds. Zwembad en de bar van Blaucel is iets sfeervoller, en daar kan je gratis gebruik van maken (tunnel onder de straat), hoewel bij blaumar meer bomen staan en voor wat meer schaduw zorgen in de hete middag! Jammer dat wifi niet gratis is, wel bij blaucel als je een drankje aan de bar doet. Goede schoonmaak, goede service, strand erg dichtbij.
3 out of 5
by Денис

На 4 звезды не тянет

Posted Aug 29, 2012 on Hotels
Я как-то не представлял в 4-х звездочном отеле покрывал с дырами. При уборке номера могут легко оставить пол под кроватью грязным, кровати не покрытыми, а чистых полотенец после забора грязных может не оказаться. Интернет мало того, что платный и дорогой, но в номерах он только по проводу, а скорость частенько проседает.
3 out of 5
by JMA from Blanes, Espagne

Assez déçus

Posted Aug 12, 2012
Pros: Son prix
Cons: ses prestations
Location: un peu loin du centre ville
Hotel tres bruyant, pas de double vitrage (bruit de circulation et annimations de rue pénibles). mauvaise insonorisation des chambres. Tout est payant, meme pour un 4* (en fait plutot l'équivalent d'un 3* moyen en France. Wifi, coffre, mini bar tout est payant.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 11, 2012 on Hotels
Meget bra
5 out of 5
by A verified traveler from Perpignan

J' y retourne sans hésiter

Posted May 24, 2009 on Hotels
Tres bel Hotel, mais j'ai trouve manquer un bar a la chambre ( Pas pour de l'alcool simplement pour avoir d' Eau fraiche pendant la nuit)