Ratings based on 9 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.0 out of 5
67% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.6 Service & staff
2.9 Room comfort
3.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 31, 2016
No esta mal la habitacion es amplia. Solo fue una noche y fue para un evento.
3 out of 5
by A verified traveler from v

Hotel céntrico en Vélez Malaga

Posted Jul 26, 2016
Hotel céntrico en Vélez Málaga, la habitación amplia y limpia, cama incomoda
3 out of 5
by A verified traveler

Eenvoudig, maar goed hotel voor een lage prijs.

Posted Jul 7, 2016
Pros: De kamer was ruim en netjes.
Location: De locatie vond ik niet zo bijzonder.
Ik had de pech dat ik een lekkage in de badkamer had. Ondanks dat mijn kamer aan een lawaaierige straat lag, heb ik daar toch goed geslapen. Goed hotel om er alleen maar te overnachten.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 25, 2015
Hotel tranquilo, limpieza, cómodo. No muy lejos tiene zona comercial. En coche a pocos minutos de la playa de Torre del Mar.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 24, 2015
Godt stort værelse/lille lejlighed med 3 gode senge
1 out of 5
by A verified traveler from NRW

Hotel liegt an einer verkehrsreichen Hauptstrasse

Posted Aug 13, 2015
Pros: Leider gar nichts
Cons: WiFi reparieren lasssen, Parkplätze schaffen oder Internt-Auftritt des Hotels korrigieren, Kleiderschrank und angemessene Bettenin die Zimmer stellen
Location: Hotel ca. 10 Autominuten vom Strand in Caleta de Velez entfernt
Parkplätze und WiFi gibt es trotz Info im Internet nicht, Hotelbett im Doppelzimmer für 2 Personen nicht ausreicend (ca. 1,30 m breit), kein Kleiderschrank, sehr hellhörig gebaut....
2 out of 5
by A verified traveler from Tilburg

Functioneel hotel, gunstige ligging.

Posted Jun 29, 2015
Pros: De gunstige ligging in de stad en de ruime parkeermogelijkheid.
Cons: Expedia kan m.i. daar niets aan verbeteren, mogelijk zou vraag tot aanbod van foto's het hotel kunnen doen besluiten de inrichting te verbeteren.
Location: Gunstige ligging aan grote toegangsweg naar centrum stad, goede zichtbaarheid. Voldoende parkeerruimte. Rustige omgeving.
Functioneel hotel, maar erg puriteins ingericht, comfort ontbreekt. Zeer vriendelijk personeel, spreekt zelfs nog " handen en voeten- Engels ". Sanitair zonder meer schoon, maar zeer minimaal. Douchevloer gemeen glad, dun nevelstraaltje uit de sproeier. Best grote kamer, maar op het erg hoognodige kwantum-hallen- meubilair totaal leeg. Tweepersoonsbed van 1.20 meter ??? Airco aanwezig, maar ongunstig aangebracht zodat je constant in de oscillerende luchtstroom ligt. Heb misschien twee uur geslapen: jammer, want daar is een hotel toch wèl voor bedoeld.
4 out of 5
by A verified traveler

Hotel para escapadas...

Posted Aug 21, 2012
Pros: La amplitud de la habitación
Location: facil acceso
Me sorprendió la amplitud de la habitación, es un hotel cómodo, fácil acceso, aparcamiento y salida.
3 out of 5
by A verified traveler from Milano

Tour in Spagna

Posted Aug 30, 2010
Abbiamo scelto questo hotel per la vicinanza a Malaga. L'hotel è a circa 20 min d'auto dal centro di Malaga e a pochi minuti (sempre in auto) da Torre del Mar. La camera è ampia ma i letti non sono particolarmente confortevoli. Pulzia discreta anche se la stanza aveva uno sgradevole odore di fumo (nonostante avessimo chiesto una stanza per non fumatori). Il personale è gentile e disponibile