Ratings based on 44 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
91% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.5 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Comodo albergo a 200 metri dal mare

Posted Sep 10, 2016
Anche quest anno siamo voluti tornare al Colonna vista l esperienza positiva dell anno passato e non siamo rimasti delusi, personale disponibile,struttura molto confortevole e cucina ottima, portate sfiziose e abbondanti. Pecca negativa: sdraio e ombrelloni sono diventati a pagamento
4 out of 5
by A verified traveler

lokatie

Posted Aug 8, 2016
Pros: de omgeving zoals Porto Rotondo, Porto Cervo en stad Olbia waanzinnig mooi
Location: scoots huren, boottrips, stad Olbia bezoeken
Mooi hotel in prachtige omgeving. Uitgebreid en zeer verzorgd ontbijtbuffet waar de warme drankjes zoals thee en cappuchino of latte machiatto speciaal voor je bereid werden. Zwembad wel vrij koud. Via wandelpad vanuit zwembad liep je naar het achtergelegen strand. Groot ruim zandstrand. Helaas waren de zonnebedden niet inbegrepen bij het resort.
4 out of 5
by A verified traveler from Haarlem

Leuk familiehotel

Posted Jul 19, 2016
Pros: Relaxte sfeer
Location: Er is weinig te beleven. Dit is vooral een locatie voor families die houden van het strand en een comfortabel hotel.
Het hotel heeft redelijke kamers en een groot zwembad. Het ligt aan de Golfo di Marinella, ca 300 meter van het strand, dat via een breed pad te bereiken is. Op het strand kunnen tegen betaling ligstoelen worden gehuurd. Er zijn ook diverse leuke strandtenten. Colonna Beach Hotel is vooral een familiehotel. Veruit het merendeel van de gasten is Italiaans. De voorzieningen zijn goed. Minpuntje: de eetzaal is nogal ongezellig en ouderwets. Het zwembad daarentegen is een grote plus met luxe stretchers en veel ruimte. De ligging van het hotel is okay, maar niet op loopafstand van een dorp of andere voorzieningen zoals winkels. Daarvoor moet je naar Porto Rotondo, zo'n 5 km verderop. Daar zijn leuke restaurants aan de haven, maar veel winkels zijn er ook niet. Voor de hele Costa Smeralda geldt dat het vol staat met hotels en appartementen voor toeristen en weinig authentieke dorpjes kent.
4 out of 5
by A verified traveler from Ross on Wye, Herefordshire

Really good position on the beach, nice size swimm

Posted Jun 29, 2016
Cons: Waste bins in bedroom, tissues in room
Location: Boat trips , nice towns on coast, Good resturants
Not to0 far from airport, good resturants near, hotel staff helpfull
4 out of 5
by daniel oscar from Argentina

La bella cerdeña

Posted Jun 6, 2016 on Hotels
Estadía perfect
4 out of 5
by A verified traveler from varese

Posted Oct 4, 2015
Esperienza da ripetere con frequenza in quanto positiva
4 out of 5
by A verified traveler from diemen

Mooie positie bij Costa Smeralda

Posted Sep 28, 2015
Pros: Sfeer was goed.
Location: Grenzend aan verschillende havens. Je kan een boot huren en langs de prachtige kust varen en zo op verschillende schitterende stranden komen.
Hotel met zeer vriendelijk personeel. Mooie korte wandelroute naar het strand.
5 out of 5
by A verified traveler from wales

Lovely location, peaceful and relaxing.

Posted Sep 27, 2015
Lovely setting from which to enjoy the beach and explore the island generally. Superb friendly and helpful staff. If you like Italian food the definitely have evening meals which were delicious every night of the week.
3 out of 5
by Héloïse

Pas mal

Posted Sep 25, 2015 on Hotels
Un peu déçue par cet hotel. La piscine est très belle (mais froide) et la plage privée est très agréable. Au niveau des chambres, la literie est bonne, le balcon très joli mais la salle de bains datait des années 80 et n'a jamais été refaite. Au niveau services, le wifi est déplorable et l'établissement mal indiqué. Enfin niveau restauration c'est bon avec un bon petit déjeuner et les deux dîners très copieux. Par contre en 1/2 pension l'eau n'est pas comprise dans le menu et on nous met une bouteille à table d'office sans prévenir qu'elle sera payante. Ce n'est pas pour le prix (quand même 3€) mais pour le principe. Bref niveau infrastructures et prix c'est presque un 4 étoiles pour le reste non...
4 out of 5
by Sanja from Paris

Je conseille

Posted Sep 24, 2015 on Hotels
Nous avons choisi cet Hôtel par rapport a sa situation, pas loin de très jolies plages et des villes à visiter, au calm. Nous les avons prévu en avance de notre départ à 5h du matin et on avait le petit déjeuner tous chaud :) et le café aussi. Leur restaurant n'est pas chère et la nourriture est très bonne Par contre la connexion internet n'est pas possible dans les chambres.