Ratings based on 258 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
78% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.6 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from 62500

Hôtel étape sur le retour des vacances.

Posted Aug 18, 2016
Confortable et très agréable pour une étape après une longue journée sur la route!
3 out of 5
by A verified traveler

Teleurgesteld

Posted Aug 15, 2016 on Hotels
Wij zouden eerst met 3 personen komen, maar omdat onze zoon van 17 een kameraad mee nam, hadden we een extra ruime 4 persoonskamer geboekt op aanraden van het hotel en tegen bijbetaling. Bij aankomst bleek de kamer heel klein te zijn en een van de bedden was een twijfelaar. Bovendien waren er maar 3 handdoeken, dus hoezo 4 persoons kamer! !?
5 out of 5
by lisa

Posted Aug 15, 2016 on Hotels
Lovely hotel would recommend. Breakfast had a good choice for all the family. Friendly and helpful staff
3 out of 5
by A verified traveler

Prima voor 1 nacht.

Posted Aug 8, 2016 on Hotels
De kamer was redelijk klein voor 4 personen, maar prima voor 1 nacht. Jammer dat er in de badkamer geen haakjes waren. In het tapijt in de kamer zaten veel vlekken. Weinig stopcontacten in de kamer. Heel wat restaurants in de buurt en het centrum van Dijon ligt op 10 minuten met de auto.
3 out of 5
by Sengül

This traveler left a rating score only Posted Aug 8, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Goed voor op doorreis

Posted Aug 7, 2016 on Hotels
Toe aan renovatie, voordelen: parkeren en zwembad
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 2, 2016
we hebben dit hotel twee maal bezocht, eerste keer kleine kamer voor vier personen zonder meer, tweede keer grotere kamer met mogelijkheid tot koffie/thee maken. Niet echt propere kamers, handdoeken van vorige bezoekers lagen nog onder het bed. Voor één nacht, als doorreishotel, te doen, zeker niet voor langer.
2 out of 5
by A verified traveler from dortmund

Das Hotel ist leider nichts besonderes.

Posted Aug 1, 2016
Hotel ist nicht Sauber. Wc riecht sehr unangenehm. Im Bett waren Ungeziefer. Klimaanlage direkt neben dem Bett fand ich auch nicht so gut. Keine Nachtruhe. Schade. Nicht noch mal
4 out of 5
by Peter

Bra övernattnings hotell på genomresa

Posted Jul 31, 2016 on Hotels
Bra hotell lite slitet. Toaletten stod och rann. Ac lät högt när man skulle sova, smal säng.
5 out of 5
by Didier

This traveler left a rating score only Posted Jul 27, 2016 on Hotels