Ratings based on 39 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
92% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.9 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Amsterdam

Relaxed resort.

Posted Aug 29, 2016
Pros: de mooie ruime woningen.
Cons: containers en vuilnis goed en tijdig legen, i.v.m. ongedierte, vooral salamanders en leguanen.
Location: super locatie vlakbij strand, AH winkel op 100 mtr. auto gehuurd, bij ABC apartments, deze zit op 2 minuten afstand van het vliegveld, goed & goedkoop
Wij verbleven met 4 volwassenen in een villa, die lekker ruim was met een super groot terras. schoonmaak om de 4 dagen, was prima. Verder lekker rustig, geen overlast van anderen, en vlak aan zee, het strand was via een poort te bereiken vanaf het resort. Elke ochtend gingen we om 7.30u ruim een half uur wandelen door de mooie nieuwe wijk, tegenover het resort. Om dan meteen door te gaan naar de AH, voor de dagelijkse boodschappen, die vlakbij zit, en waar het dan heerlijk koel was. Een fijn vakantie resort. Wij hadden via een kennis die op Curacao woont, leuke tips gekregen, zoals autoverhuur bij ABC apartments, 2min. vanaf Hato vliegveld rijden, en veel goedkoper dan elders. Buggytour met Dovani van der Veen.Hij is een local, doet kleinschalige tours, heel leuk, wij waren met 2 buggy's alleen ons gezin. Via de receptie van het resort geboekt. Klein Curacao is een aanrader, met de Mermaid, super geregeld. Santa Barbara luxe, en Emmastad zijn mooie golfbanen. Veel kleine baaitjes, gewoon naartoe rijden, naar Westpunt, langs Shete Boka. Willemstad, Punda, Otrobanda, leuk om naartoe te gaan. Op bepaalde dagen zijn er beachparty's bij de verschillende strandjes, even navragen is het beste.
3 out of 5
by A verified traveler

Nice accomodations, terrible service

Posted Aug 1, 2016
Everytime my wife and I tried to get towels, there weren't available. I waited 20min for somebody to come to the frontdesk in order to do the check (the employee was at the back of the office talking over the phone and laughing). Overall service was poor. The room was big and clean and had everything we needed. The blue light on the AC is annoying. It's really close to the beach! A really nice beach.
3 out of 5
by A verified traveler

In Strandnähe von Jan Thiel

Posted Feb 26, 2016
Pros: Die Lage
Location: Strandnähe von Jan Thiel. Mehrere Restaurants in der Nähe.
Für ein paar Tage sicherlich ok. Klimaanlage war schlecht zu regulieren. Das Frühstück hat unsere Erwartungen nicht erfüllt.
3 out of 5
by A verified traveler from Atlanta, Ga

Posted Feb 21, 2016
Pros: location was great
Cons: service
Location: store restaurant beach activities
The first 2 day we could not enjoy sitting outside due to a strong smell we did make the office aware and they did send someone out but the problem was not resolved we contacted the office for a second time and they again send some one out at this time it was the 4th day the problem was corrected. The hotel did credit me with one night free however I feel they should have done more since we were unable to use the patio for 4 days
3 out of 5
by A verified traveler

Goede locatie, dicht bij strand

Posted Feb 7, 2016
Jan Thiel is een veilige omgeving, met meerdere restaurants, zwembad, strand, duikschool, fitness, hardloppmogelijkheden, Albert Heyn, busvervoer naar elders en meerdere verblijfsmogelijkheden.
2 out of 5
by A verified traveler from UK

Disappointing all round

Posted Jan 3, 2016
Pros: The beds were comfortable enough and the location was excellent.
Cons: Whole place needs dramatically updating, very tired and comparably poor to the other new hotels on the island
Deluxe family room turned out to be two one bedroom apartments with a small door leading from one to the other, bit tricky for small children. Cupboard doors fallen off in the kitchen, scolding hot water that you can't use, limited kitchen facilities, very very slow service in the restaurant (although friendly enough).
5 out of 5
by A verified traveler from l

Three days not long enough

Posted Dec 20, 2015
First time but won't be last time. Very laid back and accommodating. Lovely setting and landscaping. Great food. Lovely apartment with patio. Huge pool area never crowded or noisy despite lots of families. Only drawback was lack of literature in English Took tons of fotos but do not know how to download from facebook
4 out of 5
by A verified traveler

Prima voor duikers

Posted Dec 6, 2015
Fijn om je auto naast de deur te kunnen parkeren. Je uitrusting kun je 2 mtr naast de auto te drogen laten hangen.
3 out of 5
by A verified traveler

Fijn eenvoudig en ruim op mooie locatie

Posted Jun 21, 2015
Fijne appartementen bij het Jan Thiel strand: een plek vol leuke eet en drinktentjes in een mooie baai. Personeel is erg vriendelijk, service is goed (gratis strandlakens, fijne ligbedden, vliegtickets printen) en de huizen zijn ruim en eenvoudig (maar je leeft toch buiten en het terras is fijn en de slaapkamer met goede airco). Huis kon wel iets schoner en internet is wat instabiel. Maar al met al een ruime voldoende voor deze accomodatie. Prima prijs voor de ruimte en de locatie.
4 out of 5
by A verified traveler from Kiel

Sehr gepflegte Anlage in fußläufiger Nähe eines eb

Posted Apr 16, 2015
Sehr gepflegte Anlage mir großem Pool in fußläufiger Nähe eines ebenfalls sehr gepflegten Privatstrandes (kostenloser Zugang für Hotelgäste). Das (Standard-)Appertment war großzügig, odentlich ausgestattet und hatte ne tolle Terrasse mit Blick in schöne Gartenanlagen. Ein moderner Supermarkt befindet sich in unmittelbarer Nähe. Sehr gutes Appartment für einen Erholungsurlaub und als Ausgangspunkt für Inselerkundungen.