Ratings based on 197 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
77% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Hotell

Posted Aug 29, 2016
Pros: Fine og ryddige rom.
Cons: Litt mere serviceinnstilt fra dem som jobber i resepsjonen, var ikke et smil å se.
Det er et fint hotell med fine rom og det var rent og ryddig. Middagen som vi fikk servert på kvelden var en historie for seg selv, fikk kyllingvinger med ris og div grønnsaker. Kylllingvingene var så harde at du ikke viste om du spiste bein eller kylling. Gikk ikke å bruke kniv så man måtte ta dem i hånden når man skulle spise dem. Vi sa i fra om dette og slapp å betale for maten noe som var svært positivt.
Comment from Hotel Management
Sep 8, 2016 by TFS, Hotel Management
Hei og takk for din tilbakemelding. Hyggelig å høre at du var fornøyd med rommene. Vedr. middagen så er dette bare å beklage, slik skal det ikke være! Vi jobber også hele tiden med å forbedre vår service, så vi tar med oss dine tilbakemeldinger i vår videre evaluering. Håper likevel at vi kan få muligheten til å ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.
4 out of 5
by A verified traveler from Sørlandet

Plassering litt utenfor sentrum.

Posted Aug 8, 2016
Pros: stort sett alt
Cons: Kun de-caff på rommet, savnet melk og ordentlig kaffe.
Location: litt utenfor sentrum, men med bil ikke noe problem.
Fint hotell, rene rommer, god mat til frokost, veldig hyggelig og hjelpsom betjenning. Hadde til og med egen shuttle buss til lokal plasser for grupper. Helt topp hotell som kan anbefales.
Comment from Hotel Management
by TFS, Hotel Management
Hei, og takk for hyggelig tilbakemelding. Håper å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.
4 out of 5
by A verified traveler from Leipzig, Sachsen

Gutes Hotel als Zwischenübernachtung

Posted Aug 7, 2016
Cons: Frühstücksangebot könnte etwas erweitert sein, z. B. Brötchen.
Wir sind auf das Hotel aufmerksam geworden, da wir eine Zwischenübernachtung vor Oslo benötigten. Daher war dies bereits die 3. Buchung. Selbst in der Umbauphase des Hotels waren wir mit dem Aufenthalt sehr zufrieden. Beim letzten Besuch wurden wir freundlich begrüßt. Ein großer Vorteil war, dass im Hotel WLAN zur Verfügung stand, dem seitens unseres Kindes besonders große Bedeutung beigemessen wurde. Das Frühstück war ausgewogen. Wir haben das Hotel auch anderen Urlaubern weiter empfohlen, da es allen Komfort bietet, im Rahmen des Preis-Leistungs-Verhältnis, um eine Zwischenübernachtung stressfrei zu erhalten. Diese Urlauber haben dann sogar noch während Ihres Aufenthaltes in diesem Hotel als Zwischenübernachtung gebucht. Selbstverständlich sind wir uns bezüglich der Lage des Hotels bewußt, dass wir dort keinen Urlaub verbringen würden. Die für uns unmittelbare Nähe zur E6 ist bezüglich der Lautstärke durch Verkehrsaufkommen wissentlich unbedeutend. Da diese einen großen Vorteil für uns bedeutet. Für einen Erholungsurlaub jedoch das absolute k.o.-Motiv. Während in den vorangegangenen beiden Buchungen die Lautstärke des Verkehrsaufkommens nicht so gravierend war, hatten wir, sicherlich durch eine geänderte Windrichtung, sehr mit dem Straßenlärm zu tun. Sodass der Schlaf nicht ganz so erholsam war, da wegen einer fehlenden Klimaanlage das Fenster offen bleiben musste. Diese Einschränkung haben wir aber bewußt in Kauf genommen und soll nicht als Beschwerde verstanden werden.
4 out of 5
by A verified traveler from 東京都

空港近くの便利なホテル

Posted Jul 16, 2016
Pros: 朝食、ホテルスタッフ
Cons: 空港へのシャトルの便数が増えるといい
オスロ空港に到着したときに宿泊しました。無料シャトルの便数が少ないけどホテルは朝食もおいしく、お部屋の広さも広かったです。乗継の際には便利な空港です。
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 14, 2016
Pros: Lovely staff. Incredibly helpful.
Overall great experience at this hotel. Very pleasant and helpful staff and a big beautiful room. Absolutely no complaints.
4 out of 5
by Marko

This traveler left a rating score only Posted Jun 13, 2016 on Hotels
5 out of 5
by DAVID from Canada

Wonderful Restful Sleep

Posted Jun 2, 2016 on Hotels
We had a very restful night after a long long day of flights. We slept wonderful, the room was very quiet and the breakfast was very good. We plan another overnight stay at this Best Western June 12, 2016
4 out of 5
by A verified traveler

Nice stay

Posted May 28, 2016 on Hotels
Nice small room. Friendly stufff. Good wifi signal and nice breakfast
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 13, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 21, 2016 on Hotels