Ratings based on 150 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
100% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.3 Room comfort
2.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Patrick

This traveler left a rating score only Posted Apr 23, 2016 on Hotels
2 out of 5
by Christian from Boden

Lite vaierande sunkighet.

Posted Apr 21, 2016 on Hotels
Mycket bra bemötande av receptionisterna. Fixar grejer som inte funkar med ett leende. Var rädd om dem. Skärpning vad gäller städningen. Vill inte duscha i en ej städad dusch(310) Skall jobba veckovis nu Borlänge så jag kommer att bo hus er ofta. Har fått ett bra pris.
Comment from Hotel Management
Jun 25, 2016 by Natalie, Hotel Management
Tack för att Du tagit Dig tid att lämna Ditt omdöme. Vad roligt att läsa att Du känner Dig väl omhändertagen av vår personal. Vårt hotell har några år på nacken & skulle behöva rustas upp på sina ställen men självklart ska det alltid vara rent! Jag ska prata med avdelningsansvarig gällande detta. Vi önskar Dig varmt välkommen tillbaka till oss på First Hotel Brage.
4 out of 5
by Anders from Sundbyberg

Prisvärt hotell med bra frukost

Posted Apr 14, 2016 on Hotels
Prisvärt hotell med kanonfin frukost. Gratis bastu efter en dags skidåkning var inte fel. Lite slitet men allt funkar. Bodde två vuxna och två barn i ett rum. Ett barn i bäddsoffa och ett i en tämligen hård extrasäng som stod på plats när vi kom till rummet.
Comment from Hotel Management
Jun 18, 2016 by Natalie, Hotel Management
Tack för att Du tagit Dig tid att lämna Ditt omdöme. Vad roligt att se att Du uppskattade vår frukost & vår bastuavdelning. Vi på First Hotel Brage önskar Er varmt välkomna tillbaka till oss.
4 out of 5
by Rosmari from MORA

Posted Apr 12, 2016 on Hotels
Billigt och bra boende. Kommer gärna tillbaka nästa år vid 2017 års vin & matmässa.
Comment from Hotel Management
Jun 18, 2016 by Natalie, Hotel Management
Tack för att Du tagit Dig tid att lämna Ditt omdöme. Vad roligt att se att Du trivdes bra under Din vistelse hos oss. Vi på First Hotel Brage önskar Dig varmt välkommen tillbaka till oss.
4 out of 5
by Jens from Sundsvall

Posted Apr 10, 2016 on Hotels
Bra frukost och bra service!
Comment from Hotel Management
Jun 18, 2016 by Natalie, Hotel Management
Tack för att Du tagit Dig tid att lämna Ditt omdöme. Vad roligt att se att Du trivdes bra under din vistelse hos oss & att Du uppskattade vår frukost. Vi på First Hotel Brage önskar Dig varmt välkommen tillbaka till oss.
4 out of 5
by Henrik

Posted Apr 6, 2016 on Hotels
kom sent och åkte tidigt ....
Comment from Hotel Management
Jun 11, 2016 by Natalie, Hotel Management
Tack för att Du tagit Dig tid att lämna Ditt omdöme. Vi jobbar hårt för att göra våra gäster nöjda. Vi önskar Dig varmt välkommen tillbaka till oss på First Hotel Brage.
2 out of 5
by Maria

Sunkigt hotell

Posted Apr 4, 2016 on Hotels
Ett sunkigt hotel med urusel städning. Personalen i receptionen var trevliga och frukosten bra.
Comment from Hotel Management
Jun 11, 2016 by Natalie, Hotel Management
Tack för att Du tagit Dig tid att lämna Ditt omdöme. Vårt hotell kan behöva rustas upp på sina ställen men självklart ska det alltid vara rent. Vi ska genast se över våra rutiner och vidta åtgärder för att detta inte ska upprepa sig i framtiden. Vi hoppas att Ni väljer att gästa oss igen & önskar Er varmt välkomna tillbaka till oss på First Hotel Brage.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 4, 2016 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 2, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Sven from Motala

Centralt och lugnt läge

Posted Apr 1, 2016 on Hotels
Centralt men ändå lugnt
Comment from Hotel Management
Jun 11, 2016 by Natalie, Hotel Management
Tack för att Du tagit Dig tid att lämna ditt omdöme. Din feedback är viktig för oss. Vi på First Hotel Brage önskar Dig varmt välkommen tillbaka till oss.