Ratings based on 14 Verified Reviews

4.0 out of 5
50% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.1 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by Paul

Posted May 16, 2016 on Hotels
Excellent over all
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 25, 2009 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler from Apeldoorn

te weinig service en waarde voor een **** hotel

Posted Sep 29, 2017
Pros: Locatie voor natuur fiets liefhebbers
Twee nachten verbleven in hotel met een onvoldoende voor inrichting en service. Slechte sanitaire voorzieningen: muffe ruimte zonder een werkende mechanische afzuiging met als gevolg schimmelvorming in voegen en storende muffe lucht. Dunne handdoeken, slechte spiegels en onvoldoende belichting. Wel een koelkastje maar geen service van een flesje water of mogelijkheid tot aanschaf in een automaat. Ontbijtbuffet: matig koffie uit concentraat machine en onvoldoende zorg voor het beoogde segment . Bij opening van buffet om 7:30 nog niet volledig ingericht en minimaal, Per abuis vergeten de kamer op te ruimen. Conclusie: Het prijs/service nivo voor een de luxe kamer staat bij lange na niet in verhouding met de beoogde 4 * classificatie waarmee het Hamshire hotel adverteert.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Rotterdam

Een fijne locatie om te verblijven.

Posted Aug 25, 2017
Pros: De kamers die ruim zijn ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt voor een kort verblijf. Prima bedden en een fijne tafel om aan te werken.
Cons: De verlichting in de lounge en de ontbijt-/restaurantruimte mag wat minder fel waardoor er meer warmere sfeer ontstaat.
Location: Het hotel bevindt zich aan de rand van het prachtige beboste gebied rondom De Reusel en het landgoed De Utrecht.
Door de ligging een prima uitvalsbasis om fiets- en wandeltochten te houden terwijl je na terugkomst heerlijk kunt bijkomen op een ruime kamer zonder jezelf in de weg te zitten. Heb je een kamer op de begane grond dan kan er ook nog genoten worden van een klein terras met tafel en stoelen. Erg fijn is de ruime bergruimte voor je bagage zodat die niet in de weg of in het zicht ligt. Voor mensen die graag en gevarieerd buiten de deur eten is er volop keuze in de omliggende gemeenten.
4 out of 5
by berit

Dejliict ophold på landet

Posted Jul 19, 2017 on Hotels
Stort og hyggeligt værelse med adgang til lille terrasse. Maden på restauranten helt i top
5 out of 5
by Ulrika from Göteborg

Lantligt hotell med mycket god middagsmat.

Posted Jan 16, 2016 on Hotels
Hotellet ligger lantligt och bokades spontant samma dag för det passade vår rutt. Vi fick ett stort rum med plats för sängarna, ett skrivbord och en sittgrupp. Trevlig, lantlig inredning och en fin (elektrisk) öppen spis för extra värme. Valfri storlek huvudkudde. Stort badrum med bubbelbadkar. Vi uppgraderades eftersom man inte hunnit bädda vårt rum. Båda rums-kategorierna såg vid snabb anblick rätt identiska ut.Kanske var det spisen och bubbelbadkaret som skiljde rummen åt? Trevlig restaurang, färska råvaror. Ett antal valbara för-, huvud- och efterrätter att kombinera till en meny för ca 25 euro. Mycket gott och prisvärt.
2 out of 5
by A verified traveler from Drenthe

Van buiten is het een prachtig hotel.

Posted Nov 23, 2015
Het hotel bleek overboekt te zijn, dus ik heb geen idee hoe de hotel kamer er van binnen uit ziet. Er werd ons een huisje aan geboden op het naastgelegen landal park. Het restaurant was prima in orde, evenals de kwaliteit van het eten en de service van het personeel.
4 out of 5
by JULIEN from Villy sur Yères

Très bon hôtel mais photos non contractuelles...

Posted Nov 1, 2015 on Hotels
Très bon séjour dans une grande chambre. Nous avons apprécié le calme et le copieux petit déjeuner. Le personnel est également très agréable. Nous regrettons la présence de moquette dans les chambres à cause de nos allergies aux acariens alors que les photos des chambres ne montraient pas de moquette. Du coup, au milieu de la nuit nous avons fait une réaction allergique...
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from De Wolden

Eerste klas hotel in prachtige rustige omgeving .

Posted Oct 24, 2015
Pros: GEWELDIG GOED VERZORGD ONTBIJT! FANTASTISCH RESTAURANT.
Cons: 3 hangertjes is wel erg weinig. Geen afsluitbare kast, geen waterkoker en PLASTIC bekers bij de wastafel.
Location: Verschillende mooie wandel en fietsroutes. De Efteling, Beekse Bergen, Speelland, Breda, Tilburg, Eindhoven vlak in de buurt.
Ondanks het feit dat het hotel naast een vakantiepark ligt met een parkeerplaats vlak voor de deur en een tennisbaan, kinderspeelplaats en zwembad ernaast is het heerlijk rustig en 's avonds en 's nachts doodstil. Wij hadden een kamer naast de trap dus je hoorde wel als er mensen binnen kwamen, maar verder waren de kamers niet gehorig.Netjes verzorgd. Voldoende.
4 out of 5
by A verified traveler

Goed familie hotel

Posted Jul 21, 2015 on Hotels
Zeer goede locatie voor bijvoorbeeld gezin / familie