Ratings based on 12 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
50% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.2 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Paul

Posted May 16, 2016 on Hotels
Excellent over all
5 out of 5
by Ulrika from Göteborg

Lantligt hotell med mycket god middagsmat.

Posted Jan 16, 2016 on Hotels
Hotellet ligger lantligt och bokades spontant samma dag för det passade vår rutt. Vi fick ett stort rum med plats för sängarna, ett skrivbord och en sittgrupp. Trevlig, lantlig inredning och en fin (elektrisk) öppen spis för extra värme. Valfri storlek huvudkudde. Stort badrum med bubbelbadkar. Vi uppgraderades eftersom man inte hunnit bädda vårt rum. Båda rums-kategorierna såg vid snabb anblick rätt identiska ut.Kanske var det spisen och bubbelbadkaret som skiljde rummen åt? Trevlig restaurang, färska råvaror. Ett antal valbara för-, huvud- och efterrätter att kombinera till en meny för ca 25 euro. Mycket gott och prisvärt.
2 out of 5
by A verified traveler from Drenthe

Van buiten is het een prachtig hotel.

Posted Nov 23, 2015
Het hotel bleek overboekt te zijn, dus ik heb geen idee hoe de hotel kamer er van binnen uit ziet. Er werd ons een huisje aan geboden op het naastgelegen landal park. Het restaurant was prima in orde, evenals de kwaliteit van het eten en de service van het personeel.
4 out of 5
by JULIEN from Villy sur Yères

Très bon hôtel mais photos non contractuelles...

Posted Nov 1, 2015 on Hotels
Très bon séjour dans une grande chambre. Nous avons apprécié le calme et le copieux petit déjeuner. Le personnel est également très agréable. Nous regrettons la présence de moquette dans les chambres à cause de nos allergies aux acariens alors que les photos des chambres ne montraient pas de moquette. Du coup, au milieu de la nuit nous avons fait une réaction allergique...
5 out of 5
by A verified traveler from De Wolden

Eerste klas hotel in prachtige rustige omgeving .

Posted Oct 24, 2015
Pros: GEWELDIG GOED VERZORGD ONTBIJT! FANTASTISCH RESTAURANT.
Cons: 3 hangertjes is wel erg weinig. Geen afsluitbare kast, geen waterkoker en PLASTIC bekers bij de wastafel.
Location: Verschillende mooie wandel en fietsroutes. De Efteling, Beekse Bergen, Speelland, Breda, Tilburg, Eindhoven vlak in de buurt.
Ondanks het feit dat het hotel naast een vakantiepark ligt met een parkeerplaats vlak voor de deur en een tennisbaan, kinderspeelplaats en zwembad ernaast is het heerlijk rustig en 's avonds en 's nachts doodstil. Wij hadden een kamer naast de trap dus je hoorde wel als er mensen binnen kwamen, maar verder waren de kamers niet gehorig.Netjes verzorgd. Voldoende.
4 out of 5
by A verified traveler

Goed familie hotel

Posted Jul 21, 2015 on Hotels
Zeer goede locatie voor bijvoorbeeld gezin / familie
3 out of 5
by A verified traveler from Cs

Notre séjour à l'hôtel Hilver Hampshire en juillet

Posted Jul 7, 2015
Nous étions dans cet établissement pendant les jours les plus chauds depuis l'histoire de la météo. Chambre spacieuse et bien meublée, excellente literie. Salle de bain avec cabine de douche, lavabo, baignoire et WC spacieuse, mais manque d'aération. La porte qui ferme automatiquement chaque fois et irritante et bruyante. La chambre et le reste de l'hôtel ne sont pas climatisés, ce qui le rendait insupportable. Pendant le weekend il y avait beaucoup de gens et c'était très bruyant. Les repas sont médiocres, sauf le buffet du petit déjeuner qui était bien. Mes qu'ait un peu de chaleur humaine. Le personnel est plus tôt distant. Un grand négatif est la grande ferme à vaches juste à côté. Beaucoup de mouches et des odeurs désagréables. L'a hôtel est loin de tout. Voiture est indispensable.
4 out of 5
by daniel

This traveler left a rating score only Posted Jun 23, 2015 on Hotels
5 out of 5
by Manuela

Jederzeit wieder!

Posted Jun 14, 2015 on Hotels
Ein super schönes, sehr komfortables Hotel mit einem tollen Restaurant. Ich hatte eine große Badewanne auf dem Zimmer und habe das sehr genossen. Alles super!
4 out of 5
by Ditte

This traveler left a rating score only Posted Jun 5, 2015 on Hotels