Ratings based on 30 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
83% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.6 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 23, 2016 on Hotels
Pokój czysty i cichy, wyposażenie standardowe: łóżko (raczej wąskie), stolik, stołek, szafa, lustro, telewizor. Czysta łazienka (zapewnione ręczniki i mydło), minusem był prysznic - umocowany na stałe. Nie podobało mi się też to, że światło w łazience włączało się na fotokomórkę i gasło samo po kilku minutach, nawet jeśli byłam pod prysznicem. Brak suszarki do włosów. Lokalizacja hotelu świetna - w pobliżu przystanki, skąd można dojechać w każde miejsce Wrocławia. Sam hotel przytulny, obsługa bardzo miła i uczynna. Dostęp do komputera z internetem, gdyby gość nie posiadał własnego sprzętu. Śniadania standardowe, ale na tyle urozmaicone, że każdy znajdzie coś dla siebie.
4 out of 5
by Dariusz from Kamienna Góra

Ogólnie polecam hotel

Posted Jul 6, 2016 on Hotels
Pokoje czyste,super obsługa,bardzo dobre śniadania,20 minut pieszo do rynku.Minusem hotelu są prace budowlane na przeciwko trwające od 7.00 do 20.00 i w nocy hałas przejeżdżających aut.Ogólnie polecam hotel.
Comment from Hotel Management
Jul 8, 2016 by Kasia, Hotel Management
Panie Dariuszu dziękujemy za opinię. To już końcówka prac budowlanych, dlatego mam nadzieję, że następnym razem będzie Pan jeszcze bardziej zadowolony :) Pozdrawiamy i do zobaczenia :)
4 out of 5
by A verified traveler

Günstiges Stadthotel in Zentrumsnähe

Posted May 19, 2016
Pros: Die Zimmer sind modern eingerichtet, wir haben das Hotel sauber vor gefunden. Das Personal ist freundlich und stets zur Hilfe.
Cons: Wir waren 4 Nächte da, einen Zimmerservice haben wir nicht wahrgenommen - das Zimmer wurde nicht zwischendurch sauber gemacht (nur Papierkorb).
Location: Man ist schnell im Zentrum ob zu Fuß oder per Straßenbahn (Haltestelle in 5 Minuten Fußweg).
Das Personal ist sehr freundlich. Zwar ist das Hotel vielleicht in einer nicht ganz perfekten Gegend (sind doch ein paar Häuser in der Gegend ein wenig verfallen und eine Fabrik ist in der Nähe). Kostenlose Parkplätze finden man sehr viele und in ca. 15-20 Gehminuten ist man im Zentrum der schönen Stadt. Das Frühstück ist einfach aber gut.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted May 9, 2016 on Hotels
Small B&B, very friendly staff, 20 min walk to the city center. The neighbourhood is only residential, but 20 min walk was acceptable.
4 out of 5
by Miroslav

This traveler left a rating score only Posted Apr 19, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Dariusz

This traveler left a rating score only Posted Apr 4, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 22, 2015 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 10, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Iwona

This traveler left a rating score only Posted Jun 8, 2015 on Hotels
5 out of 5
by Bozena from Öland/Sweden

Överaskad bra hotell

Posted Jun 8, 2015 on Hotels
Otroligt rent med trevlig bemötande, kanske inte lyx men mycket bekvämt. Värt priset. Vi är mycket nöjda. Den enda nackdelen var att man fick bara en stor handduk, vi saknade en liten till övre hygien. Vi pratade om detta i receptionen och de lovade att detta ändras i framtiden. Områden kring hotellet renoveras hela tiden, nära till allt.