Ratings based on 119 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
83% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.8 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 5, 2016 on Hotels
Pokój czysty. Brak lodówki w pokoju,wanna w łazience?! - wentylacja w łazience, toalecie-nie działała. Panie, Panowie w recepcji mili niestety nie zawsze do końca kompetentni. Hotel cenowo dostępny.
3 out of 5
by A verified traveler from London

Posted Sep 3, 2016 on Hotels
Great value, plenty of parking. Reasonable standard for a Novotel
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 9, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler from Schwarzwald

Dieses Hotel ist auch für eine Übernachtung nicht

Posted Jul 29, 2016
Pros: Frühstück
Location: Nichts
Keine zentrale Lage. Kein Bus, kein Straßenbahn. WLAN Zugang OK, Zimmer nicht so gut, Teppichboden hat schon bessere Zeiten gesehen. Bad OK. Keine Klimaanlage. Rezeption nicht gerade freundlich.
1 out of 5
by A verified traveler

Hotel reception yder dårlig service.

Posted Jul 26, 2016 on Hotels
Vi havde en yderst ringe indtjekning i receptionen. Receptionen forstod ikke engelsk tilfredsstillende. De var ubehøvlede. Vores nøglekort virkede ikke. Vi kunne ikke bede om en ekstra pude, da hotel rengøring var gået hjem. Vi hunne ikke få hverken pude eller dyne. Hotel personale fra receptionen kunne ikke hjælpe med at finde pude og dyne. Generelt meget dårlig og uacceptabel hotel service. Har været på utallige hotelbesøg rundt om i verden. Den oplevede receptions service her på Novotel Krakow fås ikke ringere.
5 out of 5
by Mariusz

This traveler left a rating score only Posted Jul 13, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Konzertbesuch

Posted Jul 6, 2016 on Hotels
Es war super!
1 out of 5
by Leszek from Bielsko-Biała

Pokoj niezgodny z umowa/ rozne standardy pokoi

Posted Jun 28, 2016 on Hotels
Brak dostępnego zarezerwowanego pokoju z dwoma pojedynczymi łóżkami. W zamian jedyny dostepny z łóżkiem podwójnym. Biedna Pani recepcjonistka sama w dniu maksymalnego obłożenia, brak kierownictwa. W udostepnionym pokoju brak mozliwosci poscielenia sofy a dostepne pokoje z taka mozliwoscia nie sa udostepnione, z komentarzem ze sa zarezerwowane dla innej grupy. Dopiero po interwencji i telefonie do kierownika, pokoj z mozliwoscia poscielenia sofy zostal udostepniony. Brak klimatyzacji a pokoj wymaga remontu. Wyglada na to, ze w tym hotelu jest wiele standardow a niestety rezerwacje przez Hotels.com sa ignorowane lub traktowane, jak drugiej kategorii. Brak podwojnych przyborów łazienkowych mimo rezerwacji dla 2 osob.
3 out of 5
by Anna from Środa Wlkp.

hotel z miłą obsługą wymagający remontu

Posted Jun 14, 2016 on Hotels
Hotel posiada profesjonalną i miłą obsługę. ładna sala restauracyjna i pyszne śniadanie. Najsłabszy punkt to pokoje. rozwiązanie oddzielnej łazienki i ubikacji fatalne (zwłaszcza ze względu na brak umywalki w tej drugiej). wygodny materac niestety łóżka pamiętające prl przemalowane farbą olejną i osłonięte niezbyt czystymi prostokątami materiału robią przygnębiające wrażenie. łazienka też wymaga remontu. za oknem park i byłoby słychać świergot ptaków gdyby nie to że do późnych godzin nocnych jakaś grupa urządziła tam siestę i musiałyśmy zamykać okno by dało się zasnąć. Hotel dobry w kategorii: przespać się i szybko wyjechać. nie było źle, ale nie wrócę i nie polecę znajomym.
5 out of 5
by Kamila

This traveler left a rating score only Posted May 17, 2016 on Hotels