Ratings based on 98 Verified Reviews

4.0 out of 5
67% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.9 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by Anupam

Posted Oct 23, 2017 on Hotels
One of the few guests in the hotel during the off-season. The breakfast spread was very good given the lack of guests. The hotel was very functional- just as I had expected.
5 out of 5
by Jon

Pleasant stay in Dombas

Posted Jun 12, 2017 on Hotels
The hotel was very nice, the dinner in the restaurant was good, and the view was spectacular. The room was very comfortable and modern. I was able to walk around within the town easily from the hotel site. The local area was also very scenic.
3 out of 5
by Lloyd from Calgary AB

Easy access

Posted Jun 6, 2015 on Hotels
Was a good stay, good breakfast and clean room. Stayed in older part of hotel.
5 out of 5
by Jonny Ingebretsen

Frister til gjentagelse.

Posted Oct 31, 2017 on Hotels
Flott opphold, serviceinstilt betjening. Nydelig middagsbuffe og samme med frokosten. Lett og parkere. kjøpesenter i gangavstand. Helt topp for to som var på gjennomreise. Kan trygt anbefales.
Comment from Hotel Management
Nov 13, 2017
Tusen takk for en fin anmeldelse Jonny! og hjertelig velkommen tilbake ved en senere anleding. - Janne, Dombås Hotel
3 out of 5
by A verified traveler from Ås

Greit hotell for folk på farten

Posted Oct 28, 2017
Pros: Hyggelig betjening, god middagsbuffet og rimelige priser. Sengene er helt ok, også.
Cons: De kan koste på seg en rehabilitering av rommene i den gamle fløyen, den er i det hele tatt ikke særlig trivelig. Tom sjampo-dispenser.
Location: Dombås er et godt utgangspunkt for turer og fritidsaktiviteter. Ligger bra til, om man skal videre vest eller nord, men trenger en overnatting.
Hotellet ligger fint til for en overnatting, om man er underveis. Enkel standard, hyggelig betjening, god middagsbuffet og stort sett hyggelige priser gjør at det er et godt alternativ for oss som reiser i jobb. Gode, men smale enkeltsenger. Området rundt er tiltalende, og turen fra Dombås over til Åndalsnes må vel være en av de fineste i landet.
Comment from Hotel Management
Nov 22, 2017 by Hilsen Anne i resepsjonen, Hotel Management
Takk for din tilbakemelding.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 8, 2017
Fint å ha et stopp her på vei over fra vestlandet,god komfort og hyggelig betjening
1 out of 5
by Arne Leon

Stur unna, ikke verdt prisen.

Posted Oct 5, 2017 on Hotels
forferdelig standard og er ikke verdt prisen. Det er skammelig at man tar så mye for overnatting på et falleferdig hotell. Det er veldig lytt mellom veggene og alle lyder høres, noe som gjør det vanskelig å få en god natt søvn. Det er mange turister som reiser gjennom stedet og jeg skjemmes over at dette er standarden man får for over 1000,- pr natt. Frokosten var også svært tynn og dårlig. Anbefales virkelig ikke.
Comment from Hotel Management
Oct 17, 2017
Takk for tilbakemelding. Så synd at du hadde en slik opplevelse på hotellet, slik skal det ikke være. Det høres ut som du har fått et rom i gamlefløyen, Håper du vil komme tilbake til oss å booke et rom med bedre standard i ny- fløyen.
4 out of 5
by Remzi

This traveler left a rating score only Posted Sep 25, 2017 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 28, 2017 on Hotels
5 out of 5
by Anders

This traveler left a rating score only Posted Aug 25, 2017 on Hotels