Ratings based on 163 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
85% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Goede voorzieningen, netjes, maar benauwd en oud

Posted Jun 2, 2016
Dit hotel is netjes en schoon, de hal is modern en mooi gerenoveerd. Er zijn veel voorzieningen (zwembad, sauna, gratis wifi) en het hotel ligt in een mooie omgeving. Zodra je richting de kamers gaat zie je echter wel dat dit een behoorlijk oud hotel is (wel heel schoon!). De kamers zijn erg basic en de badkamers absoluut niet modern. Ik vond de kamer dan ook totaal geen gezelligheid uitstralen. Het was erg benauwd. Het hotel is ook groot. Ik moest via een paar lange gangen en zelfs buitenom naar mijn kamer. Kortom, het is een prima hotel waar niks mis mee is. Toch zou ik hier privé niet terugkeren. Daarvoor zoek ik toch een wat gezelligere sfeer. Het diner in het restaurant vond ik overigens veelbelovend klinken maar de kwaliteit viel echt wat tegen.
4 out of 5
by A verified traveler from Thiron

Seule la salle de bain n'est pas à la hauteur

Posted Apr 29, 2016
Pros: L'accueil, le personnel ...
Cons: La salle de bain
Location: Nous n'avons pas visité
Séjour de courte durée, nous n'avons pris le temps d'utiliser les différentes propositions
5 out of 5
by wei from china

relax

Posted Apr 22, 2016 on Hotels
非常美的宾馆,靠近大自然,很舒服
1 out of 5
by Johannes from hasselt

never again

Posted Apr 16, 2016 on Hotels
Very bad wifi and tv, bathroom so small that you can't sit on the toilet. Loose cables to the tv. Overall really bad score.
3 out of 5
by Johnny from Taastrup

Familie på 4 tilfredse

Posted Mar 31, 2016 on Hotels
Positive ting: Dejligt familieværelse med stort badekar som børnene var vilde med. Morgenmaden var god og personalet var super flinke. Poolen var okay med god varme og saunaen var som den skulle være. Der var masser af shoppe muligheder kun små 5-10 minutter væk i bil. Gode grønne omgivelser. Negative ting: Det mad vi bestilte til frokost var ikke noget godt, så vi købte selv mad i supermarkedet, hvis vi ikke spiste ude. Wi-fi signal var ubrugeligt på værelset og man skulle helt ud i receptionen for at det virkede optimalt og så var det stadig langsomt. Poolen var 1.40m dyb, så til små børn er det måske ikke den bedste pool.
3 out of 5
by A verified traveler

Für ein oder zwei Nächte ok

Posted Mar 15, 2016
Zimmer ging so alles sehr abgewohnt. Betten waren sauber Badezimmer hatten die Fliesen Risse, Rost an der Haltestange in der Wanne. Heizkörper am rosten und Farbe am abblättern. Dafür Personal sehr gut. Frühstück 1 â. Für eine Nacht gings
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 21, 2015
Pros: medewerking van het personeel
Heel erg fijn dat we nog wat te eten geserveerd konden krijgen ondanks onze late aankomst door pech.
5 out of 5
by A verified traveler

PRIMA VERBLIJF VOOR GEZINNEN MET KINDEREN

Posted Oct 12, 2015 on Hotels
PRIMA VERBLIJF VOOR EEN GEZIN MET JONGE KINDEREN. VEEL ANDERE GEZINNEN MET KINDEREN. ALLEEN JAMMER DAT HET KINDERBUFFET NAAR ONZE MENING NIET ECHT OP KINDEREN GERICHT WAS QUA ETEN. EEN BAMISCHIJF EN GOULASH KROKET VIELEN BIJ ONZE KINDJES NIET ECHT IN DE SMAAK. LIEVER EEN KROKET OF FRICANDELLETJE
2 out of 5
by A verified traveler from groningen

Mooie locatie

Posted Oct 5, 2015
Pros: Ligging, vriendelijk personeel en lekker ontbijt
Cons: Kamers moderniseren
Mooie ligging, kamer rook muf, badkamer pittig klein, kamer gedateerd, de bedden waren niet goed, maar wel een mooi zwembad
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 30, 2015 on Hotels