Ratings based on 169 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
84% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from israel

nice place with a great location

Posted Aug 21, 2016
Pros: location
Cons: breakfast. no vegetables at all!!
Location: a lot of nature near. arnhein is very close
very nice hotel and a great location to see holland
3 out of 5
by A verified traveler from israel

nice hotel with a great location and nice place

Posted Aug 17, 2016
Pros: locataion
Cons: breakfast
Location: a trip in the near park. a visit to oobstreek and arnhem
a nice hotel with a great location and very nice area with a lot of nature
4 out of 5
by A verified traveler from Engeland

Heel fijn, rustig gelegen hotel.

Posted Aug 16, 2016
Pros: het binnen zwembad was echt super lekker en rustig op de tijden dat ik ging. Ik had een heerlijke ruime kamer voor mezelf met een goede douche
Location: Wij kozen dit hotel omdat het maar 5 km is van onze vrienden die 2 dagen hele mooie fietstochten voor ons hadden uitgestippeld; voortreffelijk!
Heerlijk, rustig gelegen hotel met een fijn binnenbad (badhanddoeken van receptie zodat je niet je handdoek van de kamer hoeft te gebruiken.) Ik had persoonlijk een super kamer (165) ruim(e) (bad) kamer met bad. De fietsen werden 's avonds veilig afgesloten wat een prettig idee is; zeker als je je eigen fiets meeneemt. Ruime parkeer gelegenheid. Prima ontbijt met meer dan voldoende keuze; warm brood :-) Hulpzaam personeel; we konden op de laatste dag, na het fietsen, nog even gebruik maken van de douches in het zwembad/sauna gedeelte; wel zo fijn om schoon de auto in te stappen. Niet gebruik gemaakt van het restaurant 's avonds of de bar. Terras, heel gezellig met een fantastisch uitzicht op de tuinen en buiten zwembad. Ik zou zo weer terug komen als ik in die buurt wil fietsen (wat prachtig is!)
1 out of 5
by A verified traveler from BW

Alt und Dreckig

Posted Aug 8, 2016
Die Zimmer sind unversorgt und klein. Waende sind halb gestrichen. Ventilatoren wirken nicht. WC ist unbrauchbar für grössere Personen . Dreckig. Das ganze Gebäude hätte schon für 20 Jahr renoviert werden sollen. Umgebung ist superschön. Aber keine 4Sternen uns 90 Euro pro Nacht werd!!
4 out of 5
by A verified traveler

Goede voorzieningen, netjes, maar benauwd en oud

Posted Jun 2, 2016
Dit hotel is netjes en schoon, de hal is modern en mooi gerenoveerd. Er zijn veel voorzieningen (zwembad, sauna, gratis wifi) en het hotel ligt in een mooie omgeving. Zodra je richting de kamers gaat zie je echter wel dat dit een behoorlijk oud hotel is (wel heel schoon!). De kamers zijn erg basic en de badkamers absoluut niet modern. Ik vond de kamer dan ook totaal geen gezelligheid uitstralen. Het was erg benauwd. Het hotel is ook groot. Ik moest via een paar lange gangen en zelfs buitenom naar mijn kamer. Kortom, het is een prima hotel waar niks mis mee is. Toch zou ik hier privé niet terugkeren. Daarvoor zoek ik toch een wat gezelligere sfeer. Het diner in het restaurant vond ik overigens veelbelovend klinken maar de kwaliteit viel echt wat tegen.
4 out of 5
by Anouk

This traveler left a rating score only Posted May 9, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 8, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Thiron

Seule la salle de bain n'est pas à la hauteur

Posted Apr 29, 2016
Pros: L'accueil, le personnel ...
Cons: La salle de bain
Location: Nous n'avons pas visité
Séjour de courte durée, nous n'avons pris le temps d'utiliser les différentes propositions
5 out of 5
by wei from china

relax

Posted Apr 22, 2016 on Hotels
非常美的宾馆,靠近大自然,很舒服
1 out of 5
by Johannes from hasselt

never again

Posted Apr 16, 2016 on Hotels
Very bad wifi and tv, bathroom so small that you can't sit on the toilet. Loose cables to the tv. Overall really bad score.