Ratings based on 239 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
96% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.7 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Aug 11, 2015
Hotel genügte unseren Ansprüchen. Waren dort um nach einem Spiel des BVB dort zu schlafen. Bier in der Hotelbar war für den Preis von 4,50€ lauwarm. Aber ansonsten war das Hotel für uns sehr gut. Preis Leistung war sehr gut.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Funktionales Hotelzimmer in Stadionnähe

Posted Aug 9, 2015
Pros: Ruhige Lage. Kurze Wege.
Cons: Bierpreise in der Bar sind zu hoch.
Location: Stadtrandlage in Uninähe.
Guter Check in. Freundliche und kompetente Mitarbeiter/innen.
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 20, 2015
Voor het internet moet je iedere dag een code bij de receptie ophalen voor 100mb, of betalen. Bedden worden na 14:00 niet opgemaakt. Bedden zijn niet heel comfortabel. Zelf maar ontbijt gehaald (14 euro pp redelijk prijzig). Ik had gereserveerd voor 1 tweepersoonsbed, maar die hadden ze helemaal niet, alleen 2 eenpersoonsbedden naast elkaar. Expedia zegt incl. alle belastingen maar city tax moesten we alsnog betalen. Ik zou hier niet meer heengaan.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Heidi from Tune

Beskrivelsen passer ikke på virkeligheden

Posted Jul 12, 2015 on Hotels
Værelse booket til 2 voksne og et barn på 7 år med ønske om dobbelt seng. Alle de andre gange jeg har booket med det antal personer har der været 3 opredninger. Denne gang var der to enkelte senge der var skubbet sammen som en dobbeltseng. Spurgte i rec om de ikke havde glemt en opredning men fik af vide at når børn er under 11 år kan de sove i Dobbelt sengen. Og en opredning kostede 20 euro ekstra. Problemet var bare at de to enkelte hurtigt rykkede sig fra hinanden og på ingen måde ville være forsvarligt at lade nogen ligge i midten. Jeg ringer til hotels.com men min fustration. Desværre er der ikke noget de kan gøre da det er hotellets politik. De råder mig dog til at bede om en dobbelt seng og ellers betale de 20 euro og sende en klage ind til dem. Hun kan ikke love at de vil refundere men hun syntes jeg skal prøve. Henvender mig igen i receptionen og får af vide at jeg har fået en dobbeltseng og det er sådan deres dobbeltsenge er. Vi får af vide at de aldrig har haft nogle klager over sengene i de 25 år receptionisten har været der. Vi beder om en opredningen. Næste morgen da vi skal tjekke ud vælger jeg at dage diskutioner men personalet da jeg simpelthen ikke synes jeg har fået hvad vi har betalt for og ikke vil betale de ekstra 20 euro. Hun giver sig til sidst og vælger at lade mig slippe for de 20 euro. Ellers et fint og stort værelse. I teksten på hotels.com står der at værelserne har aircondition, det er ikke korrekt.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 28, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 25, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from B

Great location for football fans

Posted May 26, 2015
Perfect location in relation to the stadium. Walking distance to the town centre. Clean, friendly and affordable!
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Tore Brogstad

Helt greit.

Posted May 23, 2015 on Hotels
Alt var toppers. Kanskje litt for nært veien..våkent av trafikken.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Berlin

Gutes Hotel mit Blick auf das Westfalenstadion.

Posted May 13, 2015
Mein Sohn war im Trainingscamp von der Evonik Fussballschule. Dadurch war es sehr praktisch, dass das Hotel in der Nähe des Stadions war.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Wolfgang from Bad Homburg v.d.Höhe

Tolles Hotel für Signal Iduna Park

Posted May 4, 2015 on Hotels
Für einen Besuch im Signal Iduna Park liegt das Hotel ideal, wir waren schon öfters hier. Die Preise sind sehr gestiegen, aber der gebuchte Preis ist nicht ausschlaggebend. Es kommen noch die Stadt Dortmund Umlage und der Parkplatz dazu, einen Parkplatz haben wir in der Vergangenheit nie bezahlt warum ab ca. 2 Jahren hierfür Bezahlung erfolgt, ist uns nicht klar ? Die Zimmer könnten für den Preis etwas komfortabler sein, ansonsten immer wieder gerne