Ratings based on 24 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
88% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.0 Service & staff
4.4 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Maarssen

Posted Jul 18, 2016
Pros: De kamer
Fijn en perfect bereikbaar hotel vlakbij Assen. Ideaal om te combineren met een bezoek naar het Drents Museum
5 out of 5
by A verified traveler

Très pratique pour aller au circuit d Assen

Posted May 27, 2016
Très bon accueil , service parfait , des tarifs très raisonnables pour un tel standing ( 85€ la nuit , petit dej compris , au moi de mai ) , franchement rien a dire .
5 out of 5
by A verified traveler

Mooi hotel

Posted May 7, 2016
Super ontbijt, fantastische kamers met heerlijke bedden. Goede locatie om te gaan fietsen
4 out of 5
by A verified traveler

Goed hotel, fijne kamers

Posted Apr 19, 2016
Enig minpuntje, kamers zeer gehorig, wij hadden een kamer op de begane grond!
5 out of 5
by A verified traveler from Zeewolde

Prima hotel aan de snelweg A28

Posted Apr 19, 2016
Prima hotel. Comfortabele kamers. Ruim parkeergelegenheid. Uitgebreid ontbijt, kan zelfs uitsmijters/omeletten laten bakken. Ligt wel buiten Assen, voor bezoek centrum te ver om te lopen
3 out of 5
by A verified traveler

Luidruchtig

Posted Feb 21, 2016
Veel geluid van autoweg door de dauerluftung en veel geluiden van mensen die praten op de gang! Vraag naar een kamer aan de achterzijde van het hotel Zeer goed en uitgebreid ontbijt. Goede bar met professioneel personeel.
4 out of 5
by A verified traveler from Ede

prima hotel, prima restaurant

Posted Oct 26, 2015
Pros: De natuur is er om de hoek en de hond mag mee, top!
Cons: Jammer van de wat kleine fitnessruimte en dat je daar pas vanaf 10.00u smorgens gebruik van maken maken.
Mooi hotel, vriendelijk personeel en erg nette en ruime kamers.
5 out of 5
by A verified traveler from austin texas

Great hotel

Posted May 28, 2015
Pros: Large clean rooms, ample free parking, great helpful staff, walking and biking trails, the BEST breakfast buffet with eggs made to order.
Cons: Sure would love that breakfast to run an hour later in the morning. Not everyone is an early riser!
This was a favorite stop for us on a small music tour of Holland. Compared to the other hotels we stayed at on our tour this was at the top of the list.The rooms are spacious, quiet and spotless,excellent wifi, free parking, and a killer breakfast buffet with eggs made to order and a large variety of options. Very helpful staff, we were allowed a late checkout, easy in and out and room to walk around outside. Highly recommend this hotel!
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 4, 2015
Heerlijk bed, fijne douche en bad, fijne zitjes, leuk personeel
4 out of 5
by A verified traveler

Netjes en schoon hotel

Posted Feb 8, 2015
Location: Centrum met winkels is op 20 minuutjes wandelen en prima te bereiken.
Heerlijke overnachting gehad. Alles was naar wens. De bedden liggen heerlijk en een fijne badkamer met bad en douche. Zeker een aanrader