Ratings based on 53 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.5 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Travel

Posted Jul 31, 2015
was very happy .but should make perfect clean for room
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Sehr gut geeignet für Stadttouren

Posted Jun 6, 2015
Pros: Der Service
Location: In der Nähe des Hotels kann man nichts unternehmen.
Hotel mit sehr guter Verkehrsanbindung (Metro, Hotelbus)
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Shmuel from Haifa

Shmuel

Posted May 22, 2015 on Hotels
Nice rooms good service
5 out of 5
Recommended
for Families
by Carlos from Edmonton

Dubai Hotel

Posted Apr 11, 2015 on Hotels
Excellent location, close to Metro station and free shuttle to Malls and Airport!! Friendly staff and very professional
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 7, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from 日本

親切なスタッフと清潔な部屋

Posted Mar 21, 2015
早朝にホテルに着き、予約をしたのが直前すぎてまだホテル側が自分の予約を確認できていない状況だったにも関わらず、アーリーチェックインできるように努力してくれた。特に部屋を使いたい訳ではなかったので荷物だけ預かってもらったが。 部屋は綺麗で不具合も無し。 朝食も美味しいし、スタッフも気がきく。 スタッフは皆フレンドリーで頼れる。 オススメしたいホテルです。
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Roland from Helsingborg

Tre dagar i Dubai

Posted Mar 10, 2015 on Hotels
Bra hotell. Vänlig och service minded personal. Stort, fint rum. God, stor frukost. Hotellet har pool och gym. Ser fint ut. Tittade bara där. Ett systerhotell,några minuters promenad därifrån, där du kan äta en god middag med vin om du så vill. Lugnt läge men mitt ute i ingenstans. Hellre där än inne i röran. Taxi är billigt. Kan rekommendera hotellet!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Bernadette from Bayonne

Personnel très accueillant, hotel très bien tenu

Posted Mar 8, 2015 on Hotels
Tres bon accueil. Arrives à 9H on nous a proposé une chambre de suite alors que normalement nous devions attendre jusqu'à 15H. Le personnel est très serviable et très efficace. Hôtel bien situé par rapport à l'aéroport, au centre commercial et aux différents points d'attraction .
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Wat een toplocatie.

Posted Mar 2, 2015
Pros: Het personeel is geweldig....je komt niks te kort.
Cons: In onze ogen....niks.
Location: Het staat een beetje van het centrum af...maar met de gratis shuttlebus kom je zeker bij de topatracties.
Tot nu toe is dit één van de beste locaties die wij hebben gehad. Okay, de ligging is een beetje uit de buurt van de topattracties...maar dat heeft ook zijn charme. We hadden een upgrade naar een twee slaapkamer appartement met alles erop en eraan. Bedden waren geweldig, twee badkamers met bad, wasmachine....en een volledige keuken met alle gemakken van thuis. Ons appartement werd elke dag keurig schoongemaakt door een hele leuke man genaamd Dipak uit Nepal. Ontbijt was top, en natuurlijk was het zwembad heerlijk...inclusief gratis handdoeken. Wij zijn helemaal weer thuis gekomen met een goed gevoel.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from almere

Wat een toplocatie.

Posted Mar 2, 2015
Pros: Het personeel is geweldig....je komt niks te kort.
Cons: In onze ogen....niks.
Location: Het staat een beetje van het centrum af...maar met de gratis shuttlebus kom je zeker bij de topatracties.
Tot nu toe is dit één van de beste locaties die wij hebben gehad. Okay, de ligging is een beetje uit de buurt van de topattracties...maar dat heeft ook zijn charme. We hadden een upgrade naar een twee slaapkamer appartement met alles erop en eraan. Bedden waren geweldig, twee badkamers met bad, wasmachine....en een volledige keuken met alle gemakken van thuis. Ons appartement werd elke dag keurig schoongemaakt door een hele leuke man genaamd Dipak uit Nepal. Ontbijt was top, en natuurlijk was het zwembad heerlijk...inclusief gratis handdoeken. Wij zijn helemaal weer thuis gekomen met een goed gevoel.