Ratings based on 23 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
96% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.0 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
Recommended
for Families
by Marjoke from rotterdam

6,5

Posted Oct 25, 2015 on Hotels
Een gezellig grand cafe onder het hotel, zeer vriendelijke ontvangst en een uitstekend ontbijt. De familiekamer was groot maar qua inrichting suf en het rook muf. Het bed bij de tv was een uitklapbank met een zeer slechte matras. De spiraalveren prikken in je lijf. Dat zou echt beter moeten. De kamer is zeer gehorig wat lopen betreft. je trilt bijna als de buren lopen. De prijsaanbieding, inclusief ontbijt, was goed (115 euro voor 4 personen)
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Chengkuan

Posted Oct 19, 2015 on Hotels
nice hotel
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from UK

Family room in a pleasant hotel

Posted Sep 25, 2015
We booked into this hotel with 2 small children (1&3) and found our family room to be a lovely size with plenty of room for the bed, sofa bed, our baby's travel cot and still room for playing. We didn't spend much time in the hotel - we attended the BSB race meeting at Assen. We were out before breakfast every day except departure day. We had to rush a little to leave on time, but it was nice. We ate at the hotel restaurant on the last evening. Good food, and friendly staff who gave our children some toy dinosaurs!
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Posted Aug 31, 2015 on Hotels
Heel vriendelijk personeel. Lekker gegeten. Heel rustig gelegen. Miste wel een airco op de kamer. Voor mij was het een aangename verpozing tijdens een zakenreis. Het hotel zal meer tot zijn recht komen tijdens een ontspannende wandel- of fietsvakantie.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Roadtrip

Posted Aug 27, 2015 on Hotels
We were 10 persons on a road trip and found this nice and piece full hotel. Very good service and very good breakfast. The location is perfect with several nice restaurants.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from tilburg

Gezellig hotel in dorpskern vlak bij een oude kerk

Posted Aug 21, 2015
Pros: Een aanrader, we zullen zeker terug komen.
Altijd als we in de buurt van Diever komen, valt ons de rust op. Niet altijd het meest moderne, maar wel erg gezellig. Goed onderhouden boerderijen, mooie wegen en fietspaden, prachtige natuur. Sfeervolle hotels met ouderwets gezellige inrichting. Bediening om je snel bij thuis te voelen.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Haarle

Fijne plek midden in het prachtige Dwingeloo

Posted Aug 4, 2015
Pros: Ondanks de drukte van het seizoen toch persoonlijke benadering en zeer attente, vlotte personeelsleden.
Location: Dwingeloo, mooi brinkdorp, wandelen en fietsen. Het schitterende Dwingelderveld, waar je tot rust komt. De vriendelijke bevolking.
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ruime, schone opgeruimde kamers. Attent personeel. Lekker eten. Uitstekend ontbijt.
3 out of 5
Recommended
for Families
by arthur from Eindhoven

Een goed hotel voor een paar nachten

Posted May 6, 2015 on Hotels
Het hotel staat midden in het dorp naast een kerk. De kamer is netjes, goed ingericht en redelijk ruim. De kamer die wij hadden stond echter direct naast de kerk en deze had een kerkklok die elke half uur een "boing" liet horen. Mijn vrouw kon hierdoor slecht slapen. Het ontbijt is redelijk uitgebreid. Alleen de koffie uit de koffiemachine gaf altijd koffie met suiker, zonder kon niet. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Bart from Vlissingen

neem wel oordopjes mee!

Posted Apr 14, 2015 on Hotels
Prima hotel, bijzonder aardig personeel en lekker gegeten in het Grandcafe gedeelte. Mooie, ruime familiekamer met goede bedden en prettige, ruime douche. Maar... het geluid van de kerktoren hadden we toch wat onderschat (al over gelezen in eerdere beoordelingen), waardoor we de eerste nacht nauwelijks geslapen hebben. Gelukkig slaat de toren tussen 12 uur en 4 uur 's nachts alleen de halve uren, maar toch. De nacht erna allemaal oordopjes in, toen ging het beter.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Delfgauw

Centraal en mooi gelegen Hotel

Posted Mar 5, 2015
Pros: Hotel met zeer ruime gezinskamers met goed ontbijt met dito restaurants (2 stuks). Ook leuk voor kinderen.
Location: Schitterende omgeving vlakbij groot natuurpark en veel fiets en wandelmogelijkheid en schaapskooi.
Goed Hotel met vriendelijk personeel. De brasserie om 's avonds te eten is een aanrader zeker met kinderen.