Ratings based on 33 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
92% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler from Dwingeloo

middenklassehotel goed voor een kort verblijf

Posted Oct 30, 2016
Location: rustig gelegen hotel met goede mogelijkheden om te wandelen en de natuur te bewonderen
Prima keuken, schoonmaak in het detail zou beter kunnen
4 out of 5
by A verified traveler

Leuk gezellig hotel ook voor het gezin.

Posted Oct 24, 2016
Pros: De kamer was prima. Het ontbijt was erg goed. We hebben s'avonds ook heerlijk gegeten in het restaurant. Vriendelijke mensen.
Cons: Wij hebben geen minpunten kunnen ontdekken. Wat moet ik daar nog meer over zeggen het was gewoon goed.
Location: Wij komen uit Zoetermeer en wilden graag naar Wildlands en daar hebben we gelijk een leuk weekendje Drenthe van gemaakt.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 24, 2016
prima hotel. niet super de luxe, maar goede prijs kwaliteitverhouding.
4 out of 5
by A verified traveler

環境不錯的酒店

Posted Aug 22, 2016
Pros: 房間很大
Cons: 窗戶隔音不足
酒店的周邊環境很舒服,很多綠化,也有supermarket及餐廳,只是房間比較舊但洗手間新裝修,夜晚外面很嘈,如有熱水瓶供應會更好⋯⋯早餐比預期中好,餐廳環境也很舒服
4 out of 5
by A verified traveler from Amsterdam

Lekker relaxen en genieten

Posted Jul 18, 2016
Pros: Mooi uitgangspunt voor fietstochten. Fietshuur gemakkelijk via hotel.
Zeer gastvrij hotel met prima voorzieningen in en buiten de kamer. Aan de voorkant oordoppen aanbevolen voor lichte slapers i.v.m. de kerklokken.
4 out of 5
by Verginia from Bergschenhoek

Een verblijf voor herhaling vatbaar

Posted May 10, 2016 on Hotels
We hebben een overnachting gehad in hotel Wesseling in verband met de jaarlijkse kunstroute in Dwingeloo. Heel vriendelijk ontvangst, rustige uitleg over de kamers, waar het ontbijt wordt geserveerd en uitleg mbt fietsverhuur. De kamers waren schoon, goed bed, douche was prima, aparte toiletruimte. Het hotel ligt zeer centraal in Dwingeloo en is heel goed bereikbaar, heeft een ruim terras waar het afgelopen weekend ruim gebruik van gemaakt kon worden met het schitterend weer. Er is een privé parkeerterrein. Ook het personeel op het terras is zeer vriendelijk, heeft oor naar speciale wensen. Het ontbijt is uitgebreid en er wordt rekening gehouden met allergieën , lactosevrij brood, alles vers gebakken. Kortom hier komen we zeker terug. Hotel Wesseling is een echte aanrader.
3 out of 5
by Michael from Barendrecht

Leuk hotel

Posted May 8, 2016 on Hotels
Leuke locatie en grote familiekamer in het bijgebouw. Receptie keurig ontvangst. Maar de vloerbedekking in hal en kamer mag vervangen worden. Restaurant in het bijgebouw was top !
3 out of 5
by A verified traveler

camera bella

Posted Mar 20, 2016 on Hotels
posto traquilo, collazione abbondante
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 6, 2016 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler

Outdated, overpriced, not welcoming to foreigners.

Posted Jan 3, 2016 on Hotels
Cons: 1) Receptionist was not welcoming. 2) She saw that we were carrying heavy suitcases to the second floor and didn’t say that they have elevator. 3) There was no kettle or coffee machine in the room. 4) The window in the room was not clean. 5) Terrible view from our window. We paid significant amount of money for our 1 night stay and got the room with worst view in the empty hotel (it was early December). Pros: good breakfast, comfortable restaurant.