Ratings based on 169 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
90% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.7 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Lovely room, good service

Posted Apr 5, 2016 on Hotels
A nice large well kept clean room and bathroom. Loved the close proximity to the train station, also reasonably close to the central. Great service from the staff. Enjoyed our stay, it was very comfortable.
2 out of 5
by frans from Anderslöv Suède

Médiocre

Posted Apr 4, 2016 on Hotels
Très bon petit déjeuner! Chambres médiocres vielles salle de bains! Bruit de la rue fort!
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 31, 2016 on Hotels
Very good breakfast and helpful staff.
4 out of 5
by Frank from Heythuysen

Gewoon goed!

Posted Mar 30, 2016 on Hotels
Prima hotel met goede bedden en dito ontbijt. De lift is vrij traag en klein en de kamers aan de voorzijde kunnen last hebben van het regelmatige tramverkeer. Kleine imperfecties waarover je niet moet zeuren met een dergelijke prijs/kwaliteitverhouding. Dichtbij station en 20 minuten lopen tot hartje centrum.
3 out of 5
by Frans from Amsterdam

Nette kamer, goed ontbijt, aan de prijs.

Posted Mar 29, 2016 on Hotels
Nette kamer, goed ontbijt. Wel aan de prijs! Dus aan de kwaliteit prijs verhouding kan nog een verbeterslag gemaakt worden door het hotel.
4 out of 5
by DIRK FREDERIK

This traveler left a rating score only Posted Mar 9, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Eric from Brielle

prima hotel, uitgebreid ontbijt

Posted Mar 1, 2016 on Hotels
Wij waren voor de tweede maal in dit hotel. Half uurtje lopen van het centrum. Het ontbijt was prima met ruimte keuze. De auto kan je prima parkeren in de parkeergarage bij het st. Pietersstation ± 10 minuten lopen van het hotel.
4 out of 5
by Janet from Dundee

Would stay again.

Posted Feb 27, 2016 on Hotels
Heating system for room very noisy. Needs replacing. All staff very pleasant and helpful. Excellent breakfast choice.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Feb 2, 2016
Pros: Nette kamer, goede bereikbaarheid t.o.v. het centrum, goed ontbijt.
Cons: wij zaten op de 1e verdieping en hoorde af en toe het water omhoog borrelen uit de badkamer (wasbak of wc), denk door renovatie 2e verdieping
Location: centrum makkelijk bereikbaar, o.a. ook door tramhalte voor de deur. Station is op loopafstand
Nette kamer, goede bereikbaarheid t.o.v. het centrum, goed ontbijt.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Feb 2, 2016
駅が近くて、よかったです。 下のバーが使いやすくてよかった。 テレビが突然つかなくなったりしました。 他にはありません。