Ratings based on 621 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.6 out of 5
97% of guests recommend
4.7 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.6 Room comfort
4.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Amsterdam

Hotel centrum Gent

Posted Aug 4, 2016
Belachelijke prijzen voor parkeren onder het hotel. Verder alles top.
4 out of 5
by A verified traveler

Excellent central hotel

Posted Jul 31, 2016
Cons: There was a bit of confusion over the car parking which was sorted very quickly.
Excellent hotel with a brilliant location and very friendly helpful staff.
5 out of 5
by A verified traveler from Den Haag

Oprechte aandacht service en trotsheid ! Toegewijd

Posted Jul 26, 2016
Pros: Het personeel en hun attitude.
Cons: De attitude van de beveiliging past niet bij het hotel personeel. (staan met telefoon te spelen, ongeintresseerd en geven geen alerte houding).
Location: midden in het centrum tijdens de gentse feesten, achter het hoofdpodium: perfect!
Korte versie: de mensen die er werken hebben oprecht (dus zonder te slijmen) hun werk goed gedaan en dat heeft onze beleving van de Gentse feesten ultiem gemaakt! De mensen die hier werken zijn trots op hun vak, hun hotel en dat straalt eraf. Ze doen alles (zonder overdreven over te komen) om het de gasten naar de zin te maken. Chapeau!
5 out of 5
by A verified traveler

Very comfortable right in the centre of town,

Posted Jul 19, 2016
Pros: Central position. Quiet
Location: Central. Close to everything.
We stayed at the Marriott during the Ghent music festival. It was a perfect position right in the centre of town, yet very quiet. Very comfortable with excellent breakfast.
5 out of 5
by adriano garcez de from campinas

moderno e arrojado

Posted May 21, 2016 on Hotels
Se não o melhor, sem dúvida um dos melhores hotéis em que já me hospedei. Hotel moderno e arrojado, com localização perfeita, equipe atenciosa, conforto absoluto e café da manhã entro da expectativa para o padrão europeu.Não tenho nenhuma reclamação a fazer.
5 out of 5
by Ana karina

This traveler left a rating score only Posted May 17, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Mooie locatie netjes hotel

Posted May 17, 2016
Genoten van een prettig verblijf lekker ontbijt en mooie en schone kamer. Wel viel de badkamer een beetje tegen, douchen in bad waarbij je steeds moet bukken voor de kraan en waarbij je steeds op het putje gaat staan zodat die dicht gaat. Ook zat vlak naast de wc een verwarming waar je al snel tegenaan kwam te zitten. Verder enorm genoten en ook aan de zijkant prima uitzicht.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 16, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Alexis from Tourcoing

Week end a gand

Posted May 12, 2016 on Hotels
Hotel très bien situé pour un séjour court
5 out of 5
by A verified traveler

Posted May 11, 2016 on Hotels
很好的飯店,位置好服務好