Ratings based on 30 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
97% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.1 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Fantastische gastvrijheid en service!!

Posted Oct 29, 2015
Pros: Alles was fantastisch, maar vooral de fantastische service van de eigenaar. Waar maak je dat tegenwoordig nog mee!!!
Cons: Niets!!
Location: Het hotel ligt precies tussen Gent en Brugge in.
Mijn dochter en ik verbleven 2 nachten in hotel Prelude. Zij had het hele weekend een zwemwedstrijd in Gent en dit hotel was slechts 30 minuten rijden naar het zwembad. De kamer is ruim en uitermate schoon. Er was zelfs een koelkast op de kamer. Heerlijk dat er een buitendeur in de kamer is, zodat je frisse lucht binnenkrijgt. De badkamer was heel ruim en heel schoon. Wij kwamen echt niets tekort. De bedden lagen heerlijk. Het hotel ligt aan een 'drukke' weg, maar daar hoor je binnen helemaal niets van. Bij het hotel is genoeg ruimte om te parkeren. Het ligt precies tussen Gent en Brugge in, dus voor beide steden een aanrader. Er zijn slechts 10 kamers, dus gelukkig niet zo groot. De ongelooflijk vriendelijke eigenaar van het hotel had ons ontbijt vervroegd, omdat hij hoorde dat wij al vroeg in het zwembad moesten zijn. Zo lief en attent. De 2e ochtend moesten wij zelfs nog een uur vroeger naar het zwembad en had hij voor dag en dauw een uitgebreid ontbijt voor ons gemaakt, met gebakken eieren etc.. Hij vond dat zij een goed ontbijt moest hebben, omdat zij nog moest presteren. Wij gaan zeker terug naar dit hotel. Het was echt in een woord FANTASTISCH!!! Nog nooit zo'n geweldige service meegemaakt. Niets was teveel moeite. Echt een aanrader voor iedereen!!!
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Donald from Melbourne

Stay somewhere else!!

Posted Oct 10, 2015 on Hotels
My booking said breakfast was included. I had it in black and white. Also the internet did not work in the room when told it worked well. When I mentioned it to the owner he became very aggressive and argued an unreasonable amount that it was not. When I showed him he still argued. I was so mad we packed and left instead of staying another three nights. Just before we left he said ok you can have breakfast and he put a modem in the room. WAY TOO LATE!!
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by carine from vire sur lot

goed

Posted Sep 27, 2015 on Hotels
goed en vriendelijk onthaal, prima ontbijt netjes verzorgde kamer, jammer van de drukke autoweg , iets te weinig parking
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Emmen

Klein hotel op leuke locatie

Posted Sep 10, 2015
Pros: De kleinschaligheid met een vriendelijke uitstraling.
Cons: Doorgaan met de reeds ingezette aanpassingen
Location: Ideaal gelegen in de driehoek Antwerpen-Brugge -Gent
Een leuk klein hotelletje (10 kamers) waar de huidige eigenaar met smaak aan het moderniseren is. Ondanks dat het hotel aan een vrij drukke verbindingsweg ligt is er geen geluidsoverlast in de kamers die achterin zijn gesitueerd. Een uitstekend internationaal ontbijt dat tot op het laatste moment aangevuld gaat worden. Voor ons absoluut een aanrader voor toekomstige bezoeken in de driehoek Antwerpen-Brugge-Gent.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Hotel in campagna

Posted Sep 4, 2015
E' un hotel in campagna, non proprio moderno, in posizione strategica per visitare le Fiandre. In qualche modo lo si raggiunge, un posto per l'auto lì attorno lo si trova sempre; poi ci pensa il proprietario, che è persona squisita, a farci sentire come a casa. La camera, a piano terra, è spaziosa, pulita e silenziosa, arredata in maniera appropriata con l'ambiente, con bei tendaggi alle porte-finestre. Ottima la colazione a buffet, servita in un gradevole salone.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Theo

Posted Aug 17, 2015 on Hotels
Ondanks gelegen aan een drukke weg, zeer rustig op de kamer. Ontbijt was zeer ruim.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by John Alan

Posted Aug 10, 2015 on Hotels
We needed to be near Zebrugge for the return ferry. We had travelled all day from central Germany, We liked the hotel and the breakfast was excellent. The only complaintwas the fact that we had to drive to Aalter to find somewhere to eat. On reflection we would stay in Aalter. After driving all day we needed to relax and have a refreshing drink not to have to get back in the car and drive to another town.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Anders

På gennemrejse.

Posted Jul 22, 2015 on Hotels
Vi var på gennemrejse, fint sted at overnatte for en enkelt nat eller to. Flink hotelfatter og meget fint udbud af morgenmad.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 19, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Anais from Seine et Marne

L

Posted May 5, 2015 on Hotels
Hôtel agréable , propre Point négatif :le gérant ne parle pas français Point positif : petit déjeuner très complet