Ratings based on 81 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.4 Room comfort
4.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Ronny from Göteborg

Ett underbart litet hotell

Posted Jun 4, 2015 on Hotels
Underbart hotell med en fin liten restaurant för middag och frukost. Pluspost är enkelheten att komma på och av motorvägen A7.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Jørgen Fog from Esbjerg

Her kommer vi gerne igen

Posted Jun 2, 2015 on Hotels
Godt traditionelt tysk hotel med rolig beliggenhed.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Ole from Holstebro

Rigtig godt hotel

Posted May 29, 2015 on Hotels
Alt ok Personale, hotel, restaurant. Rigtig godt sted, at overnatte, nær autobanen, med 2 til/af kørsler Kommer meget gerne igen.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Bjarne from Ebberup

super

Posted May 27, 2015 on Hotels
Var der kun en nat hotel og service hel i top
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Fredericia

Tæt på Heidepark

Posted May 25, 2015
Fin overnatning ca 30 min fra Heidepark. Værelserne var rene og pæne. Vi havde 3 værelser. Morgenmaden var fin m mange varianter. Vi spiste aftensmad efter ankomst. Det var lækkert, men vi måtte desværre vente en lille time, hvilket var lidt træls efter en hel dag i Heidepark og dermed trætte børn.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Bruno from Ejby

Rigtig godt hotel

Posted May 24, 2015 on Hotels
Pragtfuldt hotel og service
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 7, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Families
by Henrik Vendelbo from Skanderborg

Value for money

Posted May 1, 2015 on Hotels
Godt
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by kasper from kbh

kasper

Posted Apr 20, 2015 on Hotels
til prisen var det et super fint hotel, vi lejet en værelse med 2 soveværelser og stue og det var kæmpe stort. fin morgenmad dog manglede pølser og bacon :-) ellers et super fint og hyggeligt hotel med super service og folk som kan engelsk kan kun anbefale dette hotel
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Fredrik from Höganäs

fint hotell med bra personal.

Posted Apr 18, 2015 on Hotels
Mycket trevlig personal fast vi väckte dom mitt i natten när vi kom dit. Serviceminded. Det ända negativa var deras wifi. Dålig täckning och slött när man väl fick kontakt. Jag kommer att stanna till här fler gånger.