Ratings based on 122 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
91% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.8 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Best shower ever

Posted Nov 5, 2016
Lovely room, incredible shower. Only let down was the ugly throw on the bed & holes in the curtains
Comment from Hotel Management
Nov 22, 2016 by E-Commerce, Hotel Management
Dear Mr/Mrs, Great to see that you enjoyed your time with us. We hope to see you again at Bastion Hotels. Team E-Commerce
5 out of 5
by A verified traveler from Danmark

Venligt Personale

Posted Nov 1, 2016
Dejligt værelse med god plads. Tæt på byens centrum (20 min. gang). Gode parkeringsmuligheder. Personale der er venlige og hjælpsomme. God morgenmadsbuffet. En god oplevelse hele tiden.
4 out of 5
by A verified traveler from Rotterdam

Goed Hotel om te verblijven bij een concert

Posted Sep 5, 2016
Pros: De kamer was prachtig , schoon met een goed bed en een heerlijke douche. De inrichting modern door middel van oude foto's van Tilburg
Cons: Bij het ontbijt werd een eitje voor je gebakken. Komt heel leuk over maar je moet er wel op wachten. Makkelijker als je dat vooruit maakt.
Location: Zijn naar concert geweest in Tilburg. Een leuk stukje centrum. Musea en mooie natuur in de buurt
Samen met vrienden van dit hotel genoten na een concert in de 013. Op loopafstand van het leuke kleine stukje uitgaan gebied van Tilburg , en het poppodium.
Comment from Hotel Management
Sep 7, 2016 by Joelle Team E-Commerce, Hotel Management
Beste Bram, Bedankt voor uw beoordeling. Hebben jullie een leuke avond gehad? 013 is inderdaad vlakbij het hotel, lekker makkelijk! Leuk om te horen dat de kamer goed is bevallen en alles naar wens is geweest. Vers gebakken eitjes met liefde gemaakt duren helaas iets langer dan een voorgebakken eitje. Daar heb je gelijk in. Excuus voor het wachten, maar we hopen dat het heeft gesmaakt! Wij ontvangen jullie graag nog eens na een leuk feestje in Tilburg. Met vriendelijk groet, Team E-Commerce
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 29, 2016
The hotel is close to town. We had a nice view from our room. Couldn't hear noise from outside. Overall is an OK hotel, nevertheless the beds and pillows weren’t good and the room didn’t have dark enough curtains.
Comment from Hotel Management
Sep 6, 2016 by Joelle Team E-Commerce, Hotel Management
Dear Mr/Mrs, Thank you for your review. Great to see that you enjoyed your stay with us. We hope to see you again in one of our Bastion Hotels. Best regards, Team E-Commerce
4 out of 5
by Rob

This traveler left a rating score only Posted Aug 8, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler from Een

Hotel net buiten centrum

Posted Aug 3, 2016
Good basic hotel, met gunstig prijs/kwaliteitsverhouding
Comment from Hotel Management
by Joelle , Hotel Management
Beste Mr/Mrs, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft ervaren. We hopen u nog eens terug te zien in ons hotel. Met vriendelijke groet, Team E-Commerce
4 out of 5
by A verified traveler from Dronten

goed netjes sober.

Posted Jul 25, 2016
Location: familie , vrienden en zaken relaties bezocht in gelderland ,brabant en zeeland.
goed,,,,,,,,,,,,,,,, netjes,,,,,,,,,,,,,,, sober,, modern, schoon en strak . het diner was matig. het was warm en de ramen v.d. slaapkamer konden niet open.
Comment from Hotel Management
by Joelle Team E-Commerce, Hotel Management
Beste Antonius, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u heeft genoten van uw kamer. Helaas kunnen de ramen vanaf bepaalde hoogte wegens veiligheidsredenen niet open. Hiervoor hebben wij een klimaatsysteem, zodat onze gasten alsnog de gewenste temperatuur kunnen creëren. Ons excuses voor het matige diner. Wij hopen dat u dit heeft aangegeven bij onze collega's in het hotel en zij u een juiste oplossing konden bieden. Wij hopen u nog eens terug te zien bij een van onze hotels. Met vriendelijke groet, Team E-Commerce
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 18, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Jul 20, 2016 by Melvin, Hotel Management
Thank you for your stay with us at Bastion Hotel Tilburg. We are looking forward welcoming you again in the future. Warm regards, Bastion Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Lekker slapen, weinig service

Posted Jul 11, 2016
Pros: Fijne bedden en ruime douche
Cons: Service
Goede bedden, mooie kamer, het is er erg comfortabel vertoeven. Echter de service viel wat tegen. Er stond niemand bij de incheckbalie toen we er aankwamen, moesten we ook een tijdje op wachten. Vervolgens werd er weinig contact gemaakt bij de bar toen we wat wilde vragen. En de volgende ochtend hebben we 25 minuten moeten wachten op de koffie. Service is dan wel een puntje voor verbetering.
Comment from Hotel Management
Jul 20, 2016 by Bastion Hotels, Hotel Management
Bedankt voor uw verblijf bij Bastion Hotel Tilburg en voor het delen van uw ervaring. Dat is inderdaad een puntje ter verbeteringen, dit zullen wij direct bespreken met het hotel management om ervoor te zorgen dat dit niet meer voorkomt. Goed om te zien dat u zo heeft genoten van de mooie kamer en de comfortabele bedden. Graag tot ziens!
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 4, 2016 on Hotels