Ratings based on 156 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
97% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.2 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Mooi net hotel

Posted Aug 5, 2015
Aanrader, samen genoten van een heerlijk weekend!
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Sergei

This traveler left a rating score only Posted Jun 1, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Prettig centraal

Posted May 27, 2015 on Hotels
Prima hotel , wat kleine badkamer. Wel onaangenaam verrast toen bij afrekenen bleek dat ontbijt niet bij de prijs was inbegrepen. De info op de site was hier niet echt duidelijk over. Overigens wel weer een uitstekend ontbijt!
Comment from Hotel Management
Jun 1, 2015 by Els Becks, Hotel Management
Wij beschikken over 9 verschillende kamertypes; variërend van eenpersoonskamer tot luxueuze suites. Er is voor ieder wat wils. Wij raden u aan om bij een volgende verblijf te kiezen voor bijv onze suites als u een extra grote, luxe badkamer wenst. Wat betreft de kamertarieven: deze zijn altijd exclusief ontbijt, mits het er expliciet bij vermeld wordt. Omschrijvingen op boekingssite hebben soms beperkingen, maar we gaan zeker kijken of de tekst duidelijker gemaakt kan worden. Hartelijk dank voor uw reactie en tip!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Ronald from Hoboken

Gezellig

Posted May 18, 2015 on Hotels
Gezellig verlengd weekend gehad. Nog laat kunnen inchecken na een hele dag in de sauna geweest te zijn. Hotel ligt echt super centraal en met garage vlak ernaast.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Trudi from Hellevoetsluis

Winkelen in Den Bosch

Posted May 17, 2015 on Hotels
Zeer plezierig. Behulpzaam en vriendelijk personeel en de locatie is uitstekend voor een stedentrip. Voor herhaling vatbaar.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted May 16, 2015
Goed hotel. Super ligging. Ontbij super goed maar wel prijzig. Extra kleine kamer ook prima
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Sfeervol, evenwel met prijzige minibar.

Posted May 11, 2015 on Hotels
Sfeervol hotel. Minibar was goed gevuld, maar geen prijslijst gezien waardoor achteraf onaangenaam verrast door factuur over nabetaling.
Comment from Hotel Management
Jul 11, 2015 by Els Becks, Hotel Management
Hartelijk dank voor het melden van uw ervaringen tijdens uw verblijf in ons hotel. Met uw feedback krijgen wij de kans op onze service en kwaliteit te verbeteren en te optimaliseren. Wat betreft de minibar: onze kamerprijzen zijn exclusief het gebruik van de minibar. De prijslijst ligt op de minibar zodat gasten altijd op de hoogte zijn van de tarieven. Wij zullen een extra check doen tijdens de kamer ronde. Nogmaals dank voor uw opmerking!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from J.

Mooi gelegen midden in centrum

Posted May 10, 2015
Prima gelegen met parkeergelegenheid. s Nacht beetje gehorig maar dat komt door locatie.
Comment from Hotel Management
May 12, 2015 by Els Becks, Hotel Management
Allereerst hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten. Fijn te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad. Hotel Central is ideaal gelegen in hartje 's-Hertogenbosch én tevens goed bereikbaar. Voor parkeren hanteren wij ook gereduceerde tarieven. Er zijn 9 verschillende kamertypes; variërend van eenpersoonskamer tot luxueuze suites. Sommige kamers liggen aan de marktzijde, andere weer aan de rustige binnenzijde. Er is voor ieder wat wils. Laat ons uw kamer wensen weten, dat kunnen wij hier altijd rekening mee houden. Graag tot ziens in Central...!
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

5-star stay

Posted May 8, 2015 on Hotels
It was a short stay, but a very lovely one. Service was great, and the room was amazing! I have no complaints.
Comment from Hotel Management
Jul 11, 2015 by Els Becks, Hotel Management
It is so great to read your review, because that is exactly what we strive for; to make you feel as if you are in your second home. Thank you on behalf of all of us and I hope to see you again
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Cold

Posted May 4, 2015 on Hotels
To cold in the room until I found the radiator.