Ratings based on 239 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.2 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from falun

Litet mysigt hotell

Posted Nov 23, 2016
Pros: Bra pris på rummet
Lugnt och avslappnat. Trevlig och tillmötesgående personal.
5 out of 5
by A verified traveler from Arvidsjaur

Fint hotell med bra personal.

Posted Nov 22, 2016
Pros: Lagom stort/litet vilket gör att man upplever sig mer hemmastadd och det blir en större trivsel både i rummet och vid frukost. Lugnt och skönt.
Cons: Kanske man skulle få mer info om vad som finns i närområdet vid ankomst
Location: Nära till tunnelbanan vilket gör att man har nära till allt i Stockholm.
Den var bra trots att det hade nysnöat 50cm, bra frukost på hotellet och trivsam lokal för den, nästa gång kanske man bor där under sommartid så får man njuta av närområdet och sitta ute när frukost m.m. serveras.
4 out of 5
by A verified traveler from Poortugaal

pitoresk hotel net buiten Stockholm

Posted Nov 18, 2016
Pros: De uitstraling, de inrichting en het ontbijtbuffet.
Cons: Vooraf communiceren dat als er een extra bed aangevraagd wordt je een kamer in de kelder krijgt.
Location: Met de auto 30 minuten naar Stockholm en 30 minuten naar een groot nationaal park. Kortom erg centraal voor elk wat wils!!
Van vrijdag tot zondag op bezoek geweest bij onze dochter die in Zweden studeert. Maude's hotel gekozen vanwege de ligging, de leuke recensies en het Zweedse ontbijtbuffet. Het had de dagen daarvoor flink gesneeuwd en dit droeg bij aan de sprookjesachtige sfeer van het hotel bij onze aankomst in de namiddag. Je voelt je meteen thuis door de huiskamerachtige inrichting van de entree en de vriendelijke ontvangst bij de receptie waar tevens het ontbijtbuffet wordt geserveerd. Omdat wij een extra bed besteld hadden kregen wij een kamer in de basement. Goed ingericht en ruim voldoende voor ons drieën maar met helaas een klein hoog raam. Hoewel de matrassen vrij dun zijn erg goed geslapen. Het ontbijtbuffet is fantastisch. Naast het standaard hartig en zoet ook keuze uit vele Zweedse producten en vers fruit. Wanneer het hotel, zoals in ons geval goed bezet is, het advies om op tijd te ontbijten (ontbijten kan in het weekend van 8:00 tot 10:30 uur). Er zijn ongeveer 25 zitplaatsen voor 45 kamers dus reken maar uit. Als je geen zin hebt om 's avonds nog op zoek te gaan naar een eetgelegenheid: op 5 minuten lopen van het hotel is een goed en betaalbare eetgelegenheid (verwacht geen sjiek restaurant maar het eten is goed en de mensen zijn vriendelijk)
4 out of 5
by A verified traveler from Skåne

Utmärkt läge!

Posted Nov 2, 2016
Nära till mycket, framförallt tunnelbanan. Man når hela Stockholm riktigt enkelt. Rummet var enkelt men bekvämt och fräscht. Frukosten utmärkt. Där kan jag bo fler gånger!
5 out of 5
by A verified traveler from won

깨끗 친절

Posted Oct 30, 2016
Location: 감라스탄 중앙역까지 30분거리입니다
호텔 객실이 깨끗하고 직원도 친절하고 아침도 맛나요!! 강추합니다..다시 찾고싶은 곳이네요. 전철역에서도 아주가까워 찾기 쉽고요. 호텔도어가 전동식이라 아주 인상적입니다
5 out of 5
by A verified traveler from Östhammar

Posted Oct 28, 2016
Location: Väldigt god mat på Myrans
Mysigt hotell med närhet till det mesta. Trevlig personal och god frukost
5 out of 5
by A verified traveler

El hotel está ubicado en un sector excelente

Posted Sep 24, 2016
Personal muy amable y cordial, buen menú al desayunó, habitaciones muy limpias y claras
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 11, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from Paris

Posted Sep 7, 2016
Hotel de charmes a côté de gare pour un accès direct et rapide dans le centre de Stockolm
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 1, 2016 on Hotels