Ratings based on 8 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.6 out of 5
3.2 Room cleanliness
2.5 Service & staff
2.4 Room comfort
2.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by Jari

This traveler left a rating score only Posted Sep 26, 2015 on Hotels
2 out of 5
by Randi Theie from Drammen

Et lite hyggelig opphold på hotell Avra

Posted Aug 25, 2015 on Hotels
Parga leverer alltid, vært der mange ganger, vi kommer tilbake men aldri på hotell Avra En veldig sur og ikke hyggelig hotellvert, han overså oss som gjester totalt, han så irritert ut for at vi kom til hotellet. Hotellrommet var rent men veldig slitt spesielt badet. Fin beliggenhet
1 out of 5
by Kristin from Norway

Bad Manager.

Posted Jul 25, 2015 on Hotels
We arrived 28 of june and left the hotel 12 of july. The manager at this hotel was not serviceminded at all in fact he was borderlined hostile. He didn't speak good english and he did not seem to want to mingle with his guest at all. We had an incident where one of the shower walls came down during showering broke into a thousan pieces and cut me several places. We went to him for help but he did not help us at all. In fact he occused us of ruining his hotel and asked for money and a uge amount.This happened day two and of course it affected the entire stay.
1 out of 5
by Hanna from Sweden

Otrevlig ägare som tänker mer på pengar än service

Posted Jul 4, 2015 on Hotels
Natten på det här hotellet tyckte alla i vår familj var det sämsta på vår 2-veckorsvistelse i Grekland. Av flera anledningar: 1. När vi sa att vi ville ha en flaska rött vin på hotellets restaurang såg hotellägaren sin chans att tjäna några extra hundralappar. I stället för att plocka fram husets vin (som vi fått på alla andra resturanger) som här kostar 120 kr, korkar han upp en flaska som han lämnar på bordet innan han kilar iväg snabbt som en liten vessla utan att presentera vinet. Det här vinet visar sig sedan vara det dyraste på menyn, 650 kr (På Systemet: 200 kr). Vi fick intrycket att han tänkte mer på pengar än service. 2. Fin utsikt från restaurangen med det är det enda positiva. Maten är medioker. 3. Hotellägaren hävdade att wifi-et inte funkade i staden, det var en lögn för min mamma hade använt det på ett cafe 300 m ner på gatan 10 mi innan jag frågade. Så inget wi-fi på det här hotellet trots att det utlovas. 4. Vi bokade ett icke-rök-rum. När vi kommer på eftermiddagen lämnar vi packningen snabbt på rummet och gick sedan en tur i staden. När vi kommer tillbaka luktar det ingrodd rök/svett/instängt i rummet. Eftersom rummet låg i markplan med en gågata utanför kändes det otryggt att ha fönstret öppet. Jag har de senaste 3 åren bott på minst 30 olika hotell och kan säga att det här i särklass det SÄMSTA NÅGONSIN! Mest för att hotellägaren är otrevlig. Det är billigt men inte värt det. Välj något annat!!
4 out of 5
by Laurent from France

Hôtel refait avec vue superbe du port

Posted May 18, 2015 on Hotels
Hôtel avec vue superbe dans la baie de parga, état de chambre propre et salle bain refaire récemment, notre chambre avait un petit balcon avec vue sur la baie, possible de boîte un verre ou manger au Resto de l'hôtel qui a aussi une vue parfaite; accès pas facile avec valises ou voiture car en hauteur de parga et dans la montée depuis le port; mais la vue en vaut le coup pour le pic très raisonnable que nous avons eu; prennez une copie de réservation si tardive parce que notre réservation avait pas été vue; pris des cocktails correct au bar de l'hôtel, petit dej pas inclus dommage
3 out of 5
by carmelo d'amato from salerno

ottima veduta

Posted Sep 12, 2014 on Hotels
decisamente bene hotel modesto ma pulitissimo, grande ospitalità ed ottima esposizione
4 out of 5
by Carmelo from Salerno

educazione rd ospitalità

Posted Sep 8, 2014 on Hotels
Il signor Dimitri è cordialissimo. Albergo dignitoso pulitissimo con un panorama da copertina. Ristorante eccellente ma....non accetta carte di credito. Peccato. Carmelo Italia
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 2, 2013 on Hotels
Fin beliggenhet med bra utsikt. Gode senger og godt renhold. Ellers slitt og dårlig bad /dusj.