Ratings based on 5 Verified Reviews

1.4 out of 5
2.8 Room cleanliness
1.2 Service & staff
1.8 Room comfort
2.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
1 out of 5
by A verified traveler from Hertforshire, UK

The worst hotel i have ever stayed in

Posted Oct 18, 2011 on Hotels
I booked for 2 nights, OK it was cheap but rather than stay there i left and found a different hotel 30 mins away... would never go back.... The place is a disgrace
2 out of 5
by A verified traveler

Hotel Im Volksgarten Oberhaus

Posted Jan 31, 2012 on Hotels
Håller väldigt hårt på incheckningstiden, innan 18.00
1 out of 5
by A verified traveler from Wien, Österreich

Horror Hotel

Posted Jun 8, 2011 on Hotels
VORSICHT! - Um dieses Hotel kann man nur einen weiten Bogen machen. Fahren Sie lieber ein paar Kilometer mehr, als hier zu übernachten. Aggressive Hotelkraft (?Besitzerin?), Rechnung erhalten Sie nur wenn Sie sich nicht abschütteln lassen und viel Gelduld aufweisen. Sei werden nämlich zuerst ausgesperrt und dann müssen Sie warten um einen Schmierzettel zu erhalten, der mit einer Rechnung nichts zu tun hat. Einmal und NIE WIEDER!!!
1 out of 5
by A verified traveler from Næstved

Perle med tisler i parken

Posted May 31, 2011 on Hotels
Ovenstående svar er bedømt ud fra det ene af de to dobbeltværelser vi fik. Det andet dobbeltværelse lugtede fælt af tobak trods det at vi havde angivet at vi var ikke-rygere. Modtagelsen og betjeningen var katastrofal uforskammet, som om at det var upassende at vi kom. Vi måtte ud at finde et andet hotel til at hjælpe os med papirer, som værten på hotellet ville have, for at lukke os ind. Bekræftelsen lå på nettet, hvilket hun ikke lod os bruge (?) Trods at hun havde alle oplysninger liggende som print på disken(?). Det kan være et rigtigt godt hotel for dem som ikke har behov for mere avanceret comfort. En ideel beliggenhed i en fin lille park og ved relativ stille vej - vi er jo i hjertet af Ruhr.
2 out of 5
by A verified traveler from Aalborg Dk

This traveler left a rating score only Posted May 28, 2011 on Hotels