Ratings based on 13 Verified Reviews

3.0 out of 5
3.4 Room cleanliness
3.4 Service & staff
2.6 Room comfort
2.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
2 out of 5
by A verified traveler from Paris

hotel assez minable prix très excessif

Posted Aug 6, 2015
Pros: pas grand chose
Cons: à rénover entièrement
hôtel plutôt minable: situation entre route et parking, reste du petit déjeuner du client précédent à l'entrée de la chambre, salle de bains minuscule, abattant de sanitaire cassé, petit déjeuner de qualité et de quantité décevante; prix par contre nettement supérieur à celui d'un hôtel confortable à Oslo
3 out of 5
by ole from Skien

Ikke helt i overenstemmelse med reklamen

Posted Jul 21, 2015 on Hotels
Hyggelig lite hotell i naturskjønne omgivelser.Det som trakk ned var at bare 1 kanal fantes på tv på rommet. Hyggelig betjening. Meget bra pris!
3 out of 5
by Anders

This traveler left a rating score only Posted Jul 18, 2015 on Hotels
2 out of 5
by Jorunn from Ulsteinvik

Ikke greitt nok engang

Posted Jun 9, 2015 on Hotels
Dette var et slitt hotell. Vi hadde rom mot gate og det var forferdelig bråkete. Dusjen på badet var forferdelig og det var støvete inne på rommet. Frokosten var så som så. Kommer ikke tilbake til dette hotellet.
5 out of 5
by Anne from Vinstra

Supert hotell!

Posted Nov 20, 2013 on Hotels
Rommet var rent og ordentlig, servicen var upåklagelig med hyggelig vertskap. Beliggenheten var midt i blinken for oss, det var sentralt og stille og rolig. Vi hadde rom uten bad (valgfritt), men det var helt greit. Bad og toalett på gangen var rent og pent.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 14, 2013 on Hotels
4 out of 5
by Vegar from Midt i sentrum

Som å sove hjemme

Posted Jul 25, 2013 on Hotels
Oppholdet var veldig bra, men hotellet virker noe slitt. God mat, spiste middag på hotellet, frokosten var bra med masse forskjellig pålegg. I tillegg en hyggelig hotellvert, gjør at jeg vil komme tilbake.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 23, 2013 on Hotels
Veldig lytt, smale senger og bråk fra "sentrum" gjør natten ikke spes avslappende. Hyggelig personale!
3 out of 5
by Tom from Oslo

Enkelt og hyggelig

Posted May 13, 2013 on Hotels
Helt enkelt hotell med hyggelig betjening.
2 out of 5
by Høgstad

Bare for å sove

Posted Oct 31, 2012 on Hotels
Betjening høflig men avmålt. Vinduer på rommet ut mot gaten dårlig isolert som ga mye støy fra trafikk. Pluss for et rom som var nymalt. OK renhold på rommet, men det hjelper så lite så lenge det er tepper på gulvet. Grei enkel frokost. Kun NRK på en liten TV.