Ratings based on 609 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
79% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.6 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 11, 2016
Bra vistelse! Härlig stad och trevligt hotell. Kommer återvända.
1 out of 5
by A verified traveler from Falkenberg

Fina foto .. endast på nätet ...!

Posted Jun 4, 2016
Pros: att dem ljuger
Cons: byt personal ! och verkliga foto på nätet !
Location: va ärliga först
Fick chock. då jag anländer .. Betala extra Please. finns ingen andra .. Tyvärr Tyvärr..
5 out of 5
by A verified traveler

Posted May 30, 2016 on Hotels
Fint hotel, godt beliggende, god restaurant i tilknytning til hotellet. Dårlige parkeringsforhold. Da vi ankom kl. 19.00 var der ingen parkeringspladser i nærheden, vi måtte kører rundt i byen for at finde en.
2 out of 5
by Leo

Tjänsteresa med litet rum

Posted May 29, 2016 on Hotels
Tjänsteresa där hotellet var långtifrån fullbokad men ändå jag lyckades tilldelas hotellets minsta run med utskick till bakgården.;-(
3 out of 5
by Mikael

This traveler left a rating score only Posted May 20, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Patrik

This traveler left a rating score only Posted May 16, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Niels from Helsingborg

Grand i Falkenberg

Posted May 10, 2016 on Hotels
Detta hotell ligger väldigt bra i förhållande till centrum och även fantastiskt mot Ätran. Frukosten var bra och servicen helt ok. Priset på rummet var dock alldeles för högt i förhållande till rumsstandard och service.
4 out of 5
by Camilla from Skåne

Fotbollscup - övernattning

Posted May 9, 2016 on Hotels
Mycket bra service. Fanns billigt alternativ i annexet. Något slitet men ok baserat på priset. Fantastisk natur.
2 out of 5
by Herman

This traveler left a rating score only Posted May 9, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Astrid from Slagelse

Supercentral klassiker

Posted May 7, 2016 on Hotels
Gedigent, klassisk hotel på den absolutte centrale lokation i den historiske bymidte lige ved den smukke gamle bro. god seng og for en gangs skyld ikke vækket af smækkene døre osv. Minibaren var tom men der var salg i receptionen. God restaurant, barnlig morgenbuffet. Alt ialt fint ophold der gentages hvis vi kommer forbi Falkenberg.