Ratings based on 668 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
81% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.5 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Stavanger

Veldig bra Hotell God service

Posted Oct 7, 2016
Pros: Plassen var fin.
Cons: Det eneste det var noe og si på var plassen du har for og komme inn i dusjen denne var veldig liten. Om dette er kun på rom på 3 etasje er mulig.
Location: Vi var kun en natt så dette kan jeg ikke utale meg om.
Fin plass bra service Vet ikke helt hva mer vi kan skrive da vi kun var her en natt.
Comment from Hotel Management
Oct 9, 2016 by Grand Hotel Falkenberg, Hotel Management
Tack för att ni valde att bo på vårt hotell, ni är varmt välkomna tillbaka.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 5, 2016 on Hotels
1 out of 5
by Wolfgang from Wien

Schade um's Geld ....

Posted Aug 30, 2016 on Hotels
Hotel wie auch Nebenhaus sind ein alter miefiger Kasten. In unserem Zimmer im Nebenhaus war zwar das Bett/Nachtkästchen erneuert (und sieht wie auf den Bildern aus), das Badezimmer ist aber alt, gammelig, schlecht riechend und grauslich. Um das selbe Geld haben wir auf einem Roadtrip durch Mittel-/Süd-Schweden in vielen sehr tollen Hotels und entzückenden B&Bs genächtigt. Einziger Pluspunkt: Frühstück. Buffet sehr reichhaltig und gut, Restaurant-Bereich wurde anscheinend eher kürzlich erst komplett renoviert.
4 out of 5
by Anna

This traveler left a rating score only Posted Aug 29, 2016 on Hotels
1 out of 5
by Marek from Huskvarna

Snuskit hotell rekomenderas ej.

Posted Aug 29, 2016 on Hotels
Vi är jätte missnöjda med detta hotell, priset var högt och standarden väldig dålig, badrummet var gammalt,omodernt och med svart mögel både på golvet och i fogarna mellan kakel plattorna, mycket lyhörda rum, grymt smutsiga fönster. Har bilder på detta. Aldrig mer bokning på detta hotell.
4 out of 5
by A verified traveler from A

Bra över lag, kunde varit bättre städat.

Posted Aug 28, 2016
Nöjd med vistelsen. Kunde varit lite bättre städat och "dubbelsängen" kunde gärna suttit ihop samt haft en stor bäddmadrass då sambon hade problem med mellanrummet i mitten. God frukost och trevlig personal. Lugnt och städat på Harrys även en bit in på natten. Fyra av fem stjärnor.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 22, 2016 on Hotels
1 out of 5
by Sonja from Eskilstuna

Posted Aug 12, 2016 on Hotels
Slitet rum med mögliga fogar i duschen, absolut inte värt priset.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 12, 2016 on Hotels
Tråkigt att den ena "sängen" var en trött bäddsoffa. Bra utbud på frukosten , men man borde försöka att hålla det som ska vara varmt varmare , det var i stort sett bara ljummet.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 10, 2016 on Hotels
Vi var i Falkenberg för att gå på Vallarna för att se teatern.