Ratings based on 13 Verified Reviews

3.7 out of 5
92% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.7 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Sävsjö

Bra läge

Posted Aug 19, 2015
Vi hade ett mycket litet rum i huvudbyggnaden. Varsitt litet sängbord, spegel, två stolar och några krokar fanns i rummet. Saknade en liten hylla. Toaletten/duschen var rymlig, men hade ingen hållare för toapapper. Högt trappsteg upp till duschen. Rummet var välstädat.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

enklare hotell med gångavstånd till havet

Posted Aug 9, 2015
Pros: bra, i förhållande till priset
Cons: yttre underhållet
Location: en knapp mil utanför staden, kräver bil,
vi bodde bara en natt, helt ok i förhåållande till priser, trevligreceptionsbyggnad med frukostbuffé, mysigt inredd med levande ljus mm
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from eksjö

Häftigt att sova i kvarnen

Posted Aug 2, 2015
Fick sova i kvarnen, häftigt upplevelse fanns bastu som var underbart att basta på kvällen.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Fint bed & breakfast nära stranden.

Posted Jul 28, 2015
Pros: Omgivningarna och läget.
Cons: Städningen.
Location: Strandpromenader och bad.
Trevligt bed & breakfast och trevlig personal. Vi bodde i ett mycket litet rum som var ok, men städningen var undermålig.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Underbart beläget ocj supertrevlig personal

Posted Jun 16, 2015
Underbart ställe med mysig atmosfär Trevlig Personal och god frukost fantastiskt beläget vid havet ocj kvarnen som man ser när man stiger upp på morgonen
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Bra hotell med närhet till strand

Posted Aug 2, 2014
Pros: Allt utom kuddarna i sängarna. De var för tunna
Location: Närheten till Falkenberg och Varberg och Ullared
Mycket bra med sol,bad och shopping trevlig personal
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Skövde

Mycket bra pga felbokning fick vi bo i väderkvarne

Posted Jul 27, 2014
Pros: Allt trevlig personal nära till salta bad.
Cons: Inte där vi bodde i kvarnen.
Location: Bra läge nära till Olofsbo havsbad ca 500 meter.Glommens fyr bla.
Som sagt vi bodde i väderkvarnen. Helt underbart 4 våningar för oss själva. alla plan inredda på botten fanns spa avdelning.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from skogås

bra hotell, nära till falkenberg

Posted Jul 26, 2014
det var ett trevligt boende med en liten terrass utanför rummet.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by Camilla from Blystadlia

nydelig beligenhet

Posted Jun 12, 2014
Pros: beligenheten.
Cons: kunne hatt fjernsyn på rommene.
Location: kjempefint område. fin strand til skagerak. kun 3,5 mil til ULLARED.
ganske ok rom. noen helt ny,noen gamle. fin utsikt i fint område.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Litet pensionat, B&B nära stranden

Posted Jun 2, 2014
Lugnt och trevligt, god mat och trevlig personal. Härlig terass att sitta på och njuta av utsikt mot havet och se solen gå ner.