Ratings based on 29 Verified Reviews

4.1 out of 5
90% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.9 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from israel

Has a great place in the center.

Posted Apr 12, 2016
Pros: Breakfast was good, the staff was o.k.
Cons: The equipment in the room
The hotel is o.k, but only one chair in the room, no refrigerator, no closet. In the bathroom no towel for the floor after takink shower.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jan 19, 2017
Jätte fin hotell, men trevliga personal och jätte god frukost! Rekommenderar det starkt!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Uppland

Bra läge och trevlig personal

Posted Jan 8, 2017
Pros: Bra läge och bra rum
Cons: Hög ljudvolym vid frukosten
Location: Promenadavstånd till centrum och busshållplats precis utanför med buss till Lugnet.
Mycket nöjd med vistelsen på First Hotel Grand. Familjerum för två vuxna och ett barn med dubbelsäng och bäddsoffa. God frukost om än något hög ljudvolym i matsalen.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Stockholm

Centralt hotell

Posted Dec 24, 2016
Hotell mitt i centrum. Bra läge nära stationen. Trevligt med ett bemannat hotell. Mycket god frukost. Trevligt med kaffe och kakor i receptionen. Mycket snyggt och rent rum (lite slitna korridorer). Enda minus är att det inte finns hårtork (hjälp!!) och att fläkten i badrummet inte gick att stänga av (gav ett buller in i sovrummet).
3 out of 5
by A verified traveler

Centalt beläget

Posted Dec 13, 2016
Pros: Centralt men inte ett första hands val nästa gång. Kändes nerslitet.
Cons: Kontakter bör kontrolleras. Skitiga fåtöljer i "lobbyn". Omysigt över lag.
Location: Centralt till det mesta i Falun
Entré inte så tilltalande. Frukostrum omysigt. Bra säng.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Perfekt!

Posted Nov 2, 2016
Pros: Bekväma sängar, gott frukost, centralt, vi var 4 stycken vänner som reste till Falun och ett rum var bra för oss alla.
Cons: Jag gillade allt i det här hotellet. Allt var jättebra
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Oct 29, 2016
Pros: Skön säng och rummet var rent. Frukosten var ok men levde inte upp till det jag förväntar mig av ett fyrstjärnigt hotell.
Cons: Stördes lite av trafiken då rummen ligger mot trafikerad väg.
Location: Väldigt centralt
Comment from Hotel Management
Nov 5, 2016 by Jennie, Reception, Hotel Management
Kära Anna Tusen tack för din återkoppling gällande din vistelse på First Hotel Grand, Falun. Din feedback betyder mycket för oss och det hjälper oss i vårt dagliga arbete med ständiga förbättringar. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka till oss på First Hotel Grand, Falun.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Bra hotell i centrum

Posted Sep 3, 2016
Pros: Bra service i centralt läge
Cons: Finner inget i skrivande stund
Location: Sevärdheter i närhet. Gruvan, Carl Larssons hem Sundborn och Carl v. Linne´s bröllopsgård och skidcentrat Lugnet.
Efter att ha besökt sevärdheter som Carl Larssons Sundborn och skidanläggningen Lugnet fann vi lätt fram till hotellet med bil. Vi välkomnades med utmärkt parkering vi ingången och i receptionen blev vi vänligt mottagna och informerade om allt som gäller. Restauranten O´Learys bjöd på en läcker hamburgare som gjorde det lätt att somna i de sköna sängarna. Frukosten bjöd på allt man kunde önska och avfärden gick planenligt lätt mot den önskade destinationen.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Fint hotell nära city

Posted Aug 11, 2016
Pros: Rent, snyggt, trevlig personal, tyst, rekommenderas.
Cons: Information vid incheckning vad som finns att tillgå på hotellet, mer än att köpa upp sig med badrockar och dyligt.
Ett bra hotell som håller bra klass. Passar den som vill ha ett rent och tryggt boende.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jul 8, 2016
Pros: Bra pris
Cons: Lite upprustning
Location: Bra läge, men ont om parkering om man som vi kom sent på kvällen.
Bra för en övernattning. Hotellet behöver lite upprustning. Bra frukost.