Ratings based on 99 Verified Reviews

3.7 out of 5
67% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.8 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by Ralph

This traveler left a rating score only Posted May 12, 2016 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Private balconies with water view

Posted Jul 21, 2015
Pros: Spacious room
Cons: More guests -- more going on in the evening.
Room was large and bathroom had a bathtub -- unexpected in an European hotel. Hotel is outside the city center but within walking distance.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 2, 2014 on Hotels
4 out of 5
by heidi

This traveler left a rating score only Posted Aug 21, 2017 on Hotels
5 out of 5
by Arild

Kjempe bra service

Posted Aug 15, 2017 on Hotels
Veldig imøtekommende personal som møte oss. Fikk rommet tidlig på dagen da vi skulle være på et arrangement hele dagen til langt på kveld. Tusen Takk.
3 out of 5
by Petri

This traveler left a rating score only Posted Jul 17, 2017 on Hotels
4 out of 5
by Leon

Nesten som i syden

Posted Jul 5, 2017 on Hotels
Unikt hotell med unik beliggenhet, men tidens tann begynner å sette sine spor. Svært hyggelig betjening
Comment from Hotel Management
Jul 10, 2017
Hei. Tusen takk for din tilbakemelding. Ha en strålende sommer.
4 out of 5
by Frank

2 netter på hotellet.

Posted Jun 27, 2017 on Hotels
Greit og rolig hotell og bo på, terrasser mot sjøen på alle rom med fin utsikt, men dessverre var ikke været det beste. Ellers helt greit og nøkternt.
Comment from Hotel Management
Jul 2, 2017
Takk for din tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss
4 out of 5
by Alf Tore

Topp hotellweekend

Posted Jun 12, 2017 on Hotels
Flott beliggenhet - litt ødelagt av industriområdet ved siden av og skip i opplag. Hyggelig betjening og meget god middag - riktig delikat og vellaget. Rommet hadde egen balkong - anvendelig men laget i upusset/umalt betong. Selve rommet var fint med 2 lenestoler og behagelige senger. Det burde vært utplassert en søppelkasse på rommet - ikke bare på baderommet. Oppholdet på to dager var vellykket og kan anbefales!
Comment from Hotel Management
Jul 2, 2017
Takk for din tilbakemelding og velkommen tilbake til oss.
4 out of 5
by Bjørn Ivar

Posted May 14, 2017 on Hotels
Nevnte når jeg sjekket inn at jeg dro ut før frokost de to morgene jeg skulle bli. Fikk ikke tilbud om f.eks frokostbrett etc. Allikevel tok de betalt for frokost og fakturerte meg for 2 små kopper kaffe som jeg tok på vei ut.
Comment from Hotel Management
Jul 2, 2017
Takk for din tilbakemelding.