Ratings based on 24 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.5 out of 5
96% of guests recommend
4.7 Room cleanliness
4.6 Service & staff
4.5 Room comfort
4.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Harmonisk

Posted Sep 19, 2016
Et sted for ro og nytelse med fine tur mulighet for alle. Maten er herlig å flott servert en opplevelse for munn og syn 😊
5 out of 5
by A verified traveler from Møre og Romsdal

Posted Nov 23, 2015
Et bra hotell, og et meget godt utvalg av pålegg ved frokostbuffet. Stille og rolig med med fine omgivelser.
5 out of 5
by A verified traveler from Trondheim

Herlig hotell!

Posted Oct 23, 2015
Litt i utkanten av "bystrøk" perfekt for avkobling i stille og rolige omgivelser. Ett av de fineste hotellene jeg har bodd på.
3 out of 5
by A verified traveler from Lower Bavaria

Idyllisch gelegenes Hotel mit Servicemängeln

Posted Aug 19, 2015
Wir waren 10 Tage im August 2015 in Losby Gods. Wir hatten es gewählt, weil es nicht zu einer internationalen Kette gehört und so mit individuellem Service gerechnet. Dem war nicht so ! Norwegen ist ja an sich schon nicht das Serviceland, aber in Losby war der Service so unaufdringlich, dass wir ihn gar nicht wahrnehmen konnten. Das Personal wechselte ständig und war dann immer mit den Vorbereitungen für irgendeinen Event beschäftigt. Bei der Buchung sollte man wissen, dass man als Individualreisender nur als Beifang betrachtet wird.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 14, 2015
Hotel was way above expectations. Beautiful location, excellent service
5 out of 5
by A verified traveler from randaberg

Usjenert og rolig hotell.

Posted May 11, 2015
Pros: Atmosfære
Cons: Vet ikke
Location: Opphold bare på en natt, hadde ikke tid for å fine på noe.
Veldig bra hotell og område,fredelig rolig plass . Hotell i gammelt stil.bra frokost.
4 out of 5
by A verified traveler

Good hotel near Oslo

Posted Sep 30, 2014
Very pleased with our decision to stay at Losby gods. Hotel very good.
3 out of 5
by A verified traveler from melbourne

Only for golfers

Posted Jul 30, 2014
The hotel was empty with only 4 guests. Not be able to have dinner/meal after 6:00pm. But staff was very nice and friendly. Lots if places to walk around, and totally suited for relaxation.
5 out of 5
by A verified traveler

Excellent

Posted Oct 17, 2013
Service et qualité de haut niveau com me le. prix
3 out of 5
by A verified traveler

GPS påkrevd!

Posted Oct 10, 2013
Pros: Flott, stilfullt.
Cons: Sengene! Frokostbord!
Flott staselig gods på landet, som ikke var lett å finne for oss ikke-lokale! Flotte rom, gamle slitte senger, rent og fint. God frokost, men vi måtte rydde bordet selv. Fra andre hotell liker vi godt å få servert påfyll av kaffe av hyggelig betjening! Det ville passet fint i den flotte frokostsalongen!