Ratings based on 553 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.6 out of 5
96% of guests recommend
4.7 Room cleanliness
4.6 Service & staff
4.6 Room comfort
4.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Harmonisk

Posted Sep 19, 2016
Et sted for ro og nytelse med fine tur mulighet for alle. Maten er herlig å flott servert en opplevelse for munn og syn 😊
4 out of 5
by A verified traveler from Oslo

Posted Sep 5, 2016 on Hotels
Veldig fint opphold vi hadde her. Eneste minus, og det var et litt stort minus - var at frokostsalen var stappfull. Vi har et barn på 1 år og fant ingen sted å sitte ned. Fikk heller ingen hjelp av personalet. Vi spiste derfor frukost hjemme.
4 out of 5
by inge

This traveler left a rating score only Posted Aug 31, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Thomas

This traveler left a rating score only Posted Aug 28, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Klaus-Dieter from Müddersheim

Posted Aug 13, 2016 on Hotels
Sauberkeit des Zimmers/Hotels Servicequalität Hotelausstattung Lage des Hotels alles zur Zufriedenheit
3 out of 5
by Thomas from Trondheim

Landlig idyll, men forstyrrende støy fra golfbanen

Posted Aug 5, 2016 on Hotels
Vi følte oss veldig velkomne allerede da vi fikk oppfølgingsmail fra hotellet etter å gjennomført bestilling. Vi reiste med hund og barn, og fikk et rom som var stort nok til både barneseng og hundebur. Innredningen på rommet var god, men badet nådde derimot ikke helt opp. Listene på dusjdørene hadde begynt å løsne, og dusjen var montert slik at den er uegnet til de som er over 1,85 m høy. Frokosten som fulgte med var svært god, og personalet i restauranten var hyggelige. Rommet vi fikk var vendt ut mot golfbanen og parkeringsområdet. I helg var dette ganske optimalt, men på hverdagene startet dagene grytidlig (før kl 07:00) med gressklipping. Den ene dagen var det til og med bensindrevne kantklippere som ble startet opp kun 50 meter fra vinduet, og disse støyer tilsvarende motorsager. Vi trodde hotellet hadde gått i gang med trefelling rett utenfor vinduet vårt da vi våknet. Vi varslet i resepsjonen, og ble fortalt at de skulle ta det til etterretning. Men vi stusser jo litt på at dette ikke har vært en problemstilling de har vært borti tidligere. Vi forstår jo også at en golfbane må holdes i god stand, men vårt forslag er å ta de mer avsideliggende områdene tidlig på morgenen. For oss som reiste med barn var det for øvrig perfekt å ha en besøksgård kun noen hundre meter unna. Masse spennende for barn der. Vi hadde dessuten også behov for å reise noen turer til Rikshospitalet på sykebesøk under oppholdet vårt, og turene inn dit var helt uproblematiske.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 2, 2016 on Hotels
Flott, men ingen mulighet til å endre temperaturen på rommet. Tomt for brød på frokostbuffeten begge 2 morgener. Fikk etter 20 minutter ventetid.....
5 out of 5
by A verified traveler

Nydelig sted benyttet i anledning bryllup

Posted Aug 1, 2016 on Hotels
Nydelig sted benyttet i anledning bryllup.
5 out of 5
by A verified traveler

divine place near Oslo

Posted Jul 28, 2016 on Hotels
I know that "Gods" in Norwegian does not mean the same as in English, but in this case the name is very appropriate. Truly a divine place! Only one caveat: without a car, getting to downtown may prove difficult because the place is in the woods outside the city.
5 out of 5
by Mats

This traveler left a rating score only Posted Jul 27, 2016 on Hotels